Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2008.08.02 0 0 20
De tényleg nagyon hangosak tudnak lenni úgyhogy én nem ajánlanám csak akkor ha nincs szomszédotok !!
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.02 0 0 19
De nem olcsó mulatság kb 20 -30 ezer ft egy darab
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.02 0 0 18
Úgyhogy menny el egy kisállatbörzére és ott tutira lesz minimum 4-5 darab
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.02 0 0 17
Bármelyik kisállatbörzén lehet pávát venni szokott lenni
thw Creative Commons License 2002.07.01 0 0 16
csincsincsin, talaltam neked elado pavat ha ,meg aktualis, ezen az oldalon nezegess! (en szarkat keresek rajta :)) )

http://www.diszmadarmagazin.hu/hirdetes.htm

thw Creative Commons License 2002.05.27 0 0 15
Vegul is :)) De en szarkafiokat keresek, es a fakon gondolom csak felnottekkel talakoznek :)
Előzmény: Törölt nick (13)
LAura Creative Commons License 2002.05.25 0 0 14
Sziasztok!

Pávát láttam elég sokszor a kisállatbörzéken, ezek időpontját meg lehet tudni a Hobbiállat magazinból, ami az újságosoknál kapható. Esetleg érdemes végigböngészni a Kistermelők Lapja apróhirdetését is, ott is elég sokat hírdetnek.

Előzmény: Törölt nick (-)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.24 0 0 13
Dehogynem:)) Csak elobb meg kene tanulnod repulni:))))))))) Nem hiszem, hogy az olyan bonyolult lenne:)))))))
Előzmény: thw (12)
thw Creative Commons License 2002.05.24 0 0 12
Hat koszi, lehet h ahhoz folyamodom, mert az utcarol megse akarnek lepkehaloval befogni egyet :)
Előzmény: Törölt nick (11)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.23 0 0 11
Bocs...halvany lila gozom sincs... talan meg kene keresned a galambtenyesztok szovetseget:)) Nem tudom, mi a pontos nevuk, de van valahol egy ilyesmi szervezet:))))
Előzmény: thw (8)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.23 0 0 10
Ez tetszik:)) De ez a rikoltozas azert eleg cikisen hangzik:)))))
Előzmény: KaRmInCa (9)
KaRmInCa Creative Commons License 2002.05.23 0 0 9
Szerintem elég vicces jószág a páva. Az ismerőseimnél lakik egy, szabadon. Egész nap a tükörben nézegeti magát. Időnként mérges lesz a tükörképére, és akkor püföli a csőrével.
Mielőtt rikoltozni kezd (az tényleg érdekes hang), mindig dudál egyet, gondolom hangolni szokott.
Csak szerintem nagy terület kell neki, nem?
thw Creative Commons License 2002.05.23 0 0 8
Hat igen, csak szerezni honnan lehetne? Menjek vmi kisallatkiallitasra? De egyaltalan honnan lehet megtudni h az mikor van es hol? Nagybatyamat meg nem ertem el, de nem feledtem a dolgot.
Előzmény: Törölt nick (5)
rowena Creative Commons License 2002.05.22 0 0 7
Ja-ja. Nincsen rózsa tövis nélkül.:))
Lehet, hogy nem mindíg rikácsol, hanem csak párzáskor és csak a hím. Ezt nem tudom.Kérdezzétek meg az állatkertben, ott biztos tudják.
Előzmény: Törölt nick (4)
zsuzsa Creative Commons License 2002.05.22 0 0 6
Szép is az, amikor egy páva sétálgat az előszobában :-))))
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.22 0 0 5
Szarka? Néha látok egyet-kettőt a kertben...gyönyörű
Előzmény: thw (2)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.22 0 0 4
Ajjaj.... ez komoly? En csak a kulseje miatt palyaztam ra....
Előzmény: rowena (3)
rowena Creative Commons License 2002.05.22 0 0 3
Drága gyermekeim!

Jól meggondoltátok ti azt a pávát?!

Elmesélem egy élményem egy pávával kapcsolatban: a Lipcsei Állatkertben múlattam az időmet, midőn nem tudni honnan, de valami éktelen fülsértő zaj hallatszott. Kezdtem közelebb menni a hang forrásához, ahol is egy ketrecet láttam, amiben egy medve volt. Ekkor csönd volt, a medve nem lehetett. Pár másodperc múlva megint az az éktelen ricsaj, közvetlen közelből. A medve egyszercsak felfelé nézett ELKÍNZOTT POFÁVAL és akkor láttam meg a ketrece feletti sziklán egy hím pávát. Ő volt az a ricsaj.

Szóval gondolkodjatok el ezen.

Előzmény: thw (2)
thw Creative Commons License 2002.05.22 0 0 2
A, vegre valaki egyetert velem!!!
Szerintem is az, de gozom sincs, honnan szervaljak egyet, pedig mar nagyon reg akarok. Nem tudod, hol lehet szerezni?
Előzmény: Izgága (1)
Izgága Creative Commons License 2002.05.22 0 0 1
A szarka a legjobb fej madár :)))))))))))))
thw Creative Commons License 2002.05.22 0 0 0
Szia!

A nagybatyam madarorult, es volt neki egy, majd megkerdezem neked, honnan szervalta. Holnapra vagy delutanra remelem okosabb leszek. Gondolom nem olcso mulatsag, de igazabol fogalmam sincs. Viszont visszakerdezek: nekem szarka kellene, nincs otleted?

Törölt nick Creative Commons License 2002.05.18 0 0 topiknyitó
Nagyon szeretnék egy pávát. Nem tudja valaki, honnan tudnék egyet szerezni? JA, és főleg, hogy mennyibe kerül. Nincs véletlenül valakinek egy eladó kispávája?

Köszi:)))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!