Háát, ahogy én tudom a hír foszlányokból egy ember miatt van valami balhé.. aki az oldal fenntartójával akasztotta össze a bajszát..
Reggel még olvastam az ACCH meet tali cikket, néztem a képeket, és mikor otthon este mutattam volna öcsémnek, a most olvaható szöveg volt már csak fennt a V8 -on.
A napi nézettség valahol 10,000-14,000 között van. Ennyi ember érzi magát büntetve miattad kedves 1 Sokaknak ott volt a garázsa amiben megmuathatta autókáját annak életét, ott ismekerdek meg, találtak autó életmentő információkra az emberek, az apróban is volt cserebere jócskán. Most ez mind megállt.
Én csak remélem, hogy az oldal által felhalmozott információáradat nem vész el, és mihamarabb helyre lessz állítva. Mert sajnos, ami nem történt meg az oldal futásának 10 éve alatt (és ez egyrészről erősségét mutatja is), hogy a témában nem jelent meg alternatív oldal! Mindenki ide irányította a másikat. Így nincs hova menjenek az usa autósok. Szétfújja a szél az emberekt megint. Azért mi a 2008.05.31 -én a 2. Debreceni Amerikai Autós Találkozón megpróbálunk összefogni, ls összetartásra ösztönözni, egy tartalmas cikkel visszatérni a v8car -hoz hátha erő ad, hogy vannak akiknek igen is nagyon fontos ez a hely. Már a találkozó előtt is nagy beszéd téma mi történhetett, ottis biztos az lessz! Sokan a találkozókon kívül ott futunk össze ott tartjuk a kapcsolatot! Neked the valaki biztos nem volt az.
Talán most ez a véleményem. Hogy az az egy ember igen kihívta maga elen a közösség pár tagjának haragját. De ez kinek és hol volt jó?