Keresés

Részletes keresés

gsmcoder Creative Commons License 2008.04.10 0 0 9
8. Ez a legkifinomultabb:)). hasonlóan az 1. ben írt hitelkártyás ügymenethez, szereznék 50 rugó kp-ét 30-45 nap kamatmentesen (kártyfüggő). Amikor jön a törlesztés határideje, megint megjátszom az 1. beli tranzakciót éps kitörlesztem az első 50 rugós tartozásom. Majd 1 hónap múlva megint megjátszom, és így tovább, amíg rám nem unnak a hiper-szuper marketokban. Tulajdonképpen lett 50 rugód egy éves kártíadíjjért cserébe. Mi lenne ha nem 50 ezret hanem 500 ezret csinálnál így a visa-ddal? Az 500 rugót betennéd kamatozó kincstárjegybe vagy pénzpiaciba (~8-10% kamat). Így évente meglenne az +50 rugód, a kártyadíjjért cserébe. És továbbgondolva, mi lenne a ha nem is kellene a kártyadíjat kifizetni?? Más kártyáj(ai)t felhasználva?:)))Ezt már nem írom le.
Előzmény: Törölt nick (-)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.02 0 0 8
Provident. THM 400% (klassz, mi?)
Én így nem csinálnám, de a szükség nagy úr. Nem tudom, milyen határidővel dolgoznak.
gsmcoder Creative Commons License 2008.03.31 0 0 7
7. Átválalnák egy 70-80 ezer forintos tartozást 50 ezerért, lepapírozva, a hitelező jóváhagyásával. Azaz kapnék 50 rugó KP ét az adóstól és mellé ÉN tartoznék 70-80-al a hitelezőnek. Rossz üzlet, de ha kell a pénz. Napon belül szintén nem tudom elképzelni.
gsmcoder Creative Commons License 2008.03.31 0 0 6
6. Eladnék min. 10 db divatos kütyüt (pl. PDA tartó) 5 rugó/db ért egy fényképes aukciós oldalon. Azonnali átutalásos fizetéssel kérném az árát. Majd boltból beszerzeve egyenként, az időt húzva, fapofával mentegetőzve lassan küldeném postán egyenként a cuccokat, miközben folytatnám az árusítást is. Nagyon zűrös, ez már kimeríti a csalás, üzérkedés fogalmát ha van ilyen:)
gsmcoder Creative Commons License 2008.03.31 0 0 5
5. Számláznák egy 50+ rugós teljesítést a partneremnek (eladnák magamnak jutalékért) és a számlával beprobálkoznék egy faktoring cégnél. Nagyon átlátszó lenne a dolog és nem biztos, hogy napon belül meg lenne a KP.
Előzmény: gsmcoder (4)
gsmcoder Creative Commons License 2008.03.31 0 0 4
4. Mint a viccben:) két fogadást kötnék egyet 100 rugóra, hogy megteszek valami nagy baromságot, egy másikat 50 rugóval arra, hogy megpróbálok valami nehezet, de rosszul sül el és egy fenti baromság lesz belőlle. A két fogadó fél nem szabad, hogy ismerjék egymást. 50 et bukom, 100-at nyerem, kiröhognek.
gsmcoder Creative Commons License 2008.03.31 0 0 3
3. Zálogház meglátogatása némi nemesfémmel: csűrűk, nyaklánc, óra.
Előzmény: gsmcoder (2)
gsmcoder Creative Commons License 2008.03.31 0 0 2
2. Kölcsönkérnék apucitól, baráttól, tesótól.
gsmcoder Creative Commons License 2008.03.31 0 0 1
1. Bemennék az első szuper-hiper marketba. vásárolnék 1 db 50 rugónál drágább tartós műszaki cikket (pk. TV), majd miután hitelkártyával fizettem, kibontanám és azt mondanám. Vazze, nem ezt akartam, és visszaviném a vevőszolghoz a blokkal, tokkal-vonóval. Visszaveszik és az árát kp-ben kicsengetik.
freyya Creative Commons License 2008.03.31 0 0 0
Kérnék apucitól.
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.31 0 0 topiknyitó
Ha történetesen szükséged lenne azonnal 50000 ft - ra, hogy csinálnád? Hitelt felvenni, számláról kivenni nem ér!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!