Keresés

Részletes keresés

olwaso Creative Commons License 2008.02.27 0 0 121
Ezek szerint egyedül vagyok 65 éven aluli nyögdíjas aki nyugdíjas bérlettel utazott 2008 január 5-ig az agronomerációs településre hévvel?
olwaso Creative Commons License 2008.02.27 0 0 120
Veszed te a nagy l...fszt meg drágán. legalább ne írj hülyeséget.
Fircsi Creative Commons License 2008.02.27 0 0 119
Megveszem drágán. Vagy megyek biciklivel.
Fircsi Creative Commons License 2008.02.27 0 0 118
Megveszem drágán.
olwaso Creative Commons License 2008.02.19 0 0 117
Hogy én mit fogok tenni ? Sajnos egymagam semmit sem. Annyit hogy nem utazom többé héven. 300 Ft-ért nem fogok kiegészítő jegyet venni, és 12 ezer Ft os bérletre sem futja.
olwaso Creative Commons License 2008.02.19 0 0 116
31 éve közlekedtem a gödöllői héven, de mostanra már a fővárosi közgyűlés és BKV slameszai megvonták ezt a közlekedési lehetőséget tőlünk 65 év alatti nyugdíjasoktól. Miért nem emelték duplájára az utóbbi nyugdíjas hévkiegészítő bérlet árát, nem érte volna meg, megtartani ezt az utazó közönséget?
olwaso Creative Commons License 2008.02.19 0 0 115
Demszky és az agronomerációs Polgármesterek elvesztették a 65 éven aluli szavazótábort örökre. Lejárt a korszakotok, alakalmatlanok vagytok.
olwaso Creative Commons License 2008.02.19 0 0 114
Demszkyék miért nem emelték meg a fővárosi nyugdíjas bérletek árát is 12 ezer FT-ra ? Na vajon miért is ?
olwaso Creative Commons License 2008.02.19 0 0 113
65 éven aluli nyugdíjasok ébresztő ! Tiltakozzunk az emberi méltóságunk megfosztásával járó jogtalan agronomerációs bérletmegvonás ellen!
**BPO-700** Creative Commons License 2007.01.15 0 0 112
Előzmény: **BPO-700** (111)
**BPO-700** Creative Commons License 2007.01.15 0 0 111

Több internetes portál ír az alkotmányellenes áremelésről:

Hírfórum

OrientPress Hírügynökség

Stop.hu

Uno.hu

Autóstilus.hu -- itt még Nosztalgiajegy is látható :)

inforadio.hu

dgt Creative Commons License 2007.01.11 0 0 110
áhhh megcsináltam otthon, hagy örüljön magának csóri:D szóval ilyen van hogy az ellenőr rendőr és ellenőr is egyben?
**BPO-700** Creative Commons License 2007.01.11 0 0 109

Inkább ezt... "Meg lesz, Főnök!" :D

Aztán döntsd el, hogy megcsinálod-e vagy sem! :D

Előzmény: dgt (108)
dgt Creative Commons License 2007.01.07 0 0 108
upsz kimaradt a "hon" szóval azt mondta hogy csináljak 10 fekvőtámaszt otthon. de érdekes hogy elején nagyon gizda volt, miután látta hogy semmiképp nem kap igazolványt egyből mosolygott és mondta azt a fekvőtámaszos dolgot.
dgt Creative Commons License 2007.01.07 0 0 107
ma utazom 6-oson és jön az ellenőr:( "jegyeketbérleteket" mondtam hogy nincs. kért igazolványt, mondtam hogy nincs. Erre elővett egy rendőrségi igazolványnak tűnő cuccot és mondta hogy Amennyiben nincs akkor be kell kísérjen azonnal valamelyik kapitányságra ahol igazoltatnak.(nem emlékszem pontosan de valami ilyesmit mondott)
persze ezek után sem adtam oda (pedig nálam volt). mire azt mondta hogy büntetésből csináljak meg ott 10 fekvőtámaszt és elment :D Egyébként ilyen van hogy az ellenőr rendőr és ellenőr is egyben???? mert szerintem kamu jelvény volt.
Rooger Preed Creative Commons License 2006.12.20 0 0 106
Tavaly lehetett venni december 1 és (azt hiszem) június 31 között 6 havi áráért bérletet. Most is van erre lehetőség?

Mert jó lenne még idei áron venni BKSZ-est, ha jövőre a "sima" is 3000 Ft is.
**BPO-700** Creative Commons License 2006.12.19 0 0 105
exBPO-700 Creative Commons License 2006.08.30 0 0 104

Drasztikus BKV-áremelés várható

Népszabadság - 2006.08.30.

Az önkormányzati választások után drasztikus, húsz százalék körüli BKV-tarifaemelésről várható döntés - értesült lapunk.

<!-- var ord=Math.round(Math.random()*100000000); document.write(''); //-->

Az október 1-jei választásig azonban még a jegyek és bérletek péntektől emelkedő áfáját sem terhelik az utasokra. Bár péntektől a személyszállítás forgalmi adója 15-ről húsz százalékra nő, a fővárosi jegy- és bérletárak nem változnak. A városházán senki nem kívánt a várható BKV-tarifaemelésről nyilatkozni. Az átvállalt áfáról csak annyit közöltek városházi forrásaink, hogy annak költségei a BKV veszteségét növeli. A vállalat idén várhatóan mintegy 20-30 milliárd forintos adósságot halmoz fel.

bakibaby Creative Commons License 2005.03.19 0 0 103

Es 2005-ben ? Vagy mar belefaradt mindenki a "BKV-ba" ? :)

bb

BPO-700 Creative Commons License 2004.03.13 0 0 102
TIZENÖT SZÁZALÉKKAL DRÁGULHAT A BKV 2004. július 1-től 5 százalék helyett 10, vagy akár 15 százalékkal is drágulhatnak a BKV-tarifák - közölte az InfoRádió. A BKV most vizsgálja, miként pótolható a kiesés - mondta el a rádiónak Aba Botond, a cég vezérigazgatója. Ennek egyik útja lenne a július elsejei nagyobb áremelés. Ha a városvezetés politikai okokból ezt a lehetőséget elveti, akkor a BKV-nak Aba Botond szerint meg kell vizsgálnia azt is, milyen tevékenységeket végez, amelyek nem vágnak közvetlenül a cég profiljába. A lehetséges lépésekről április elsejéig, az üzleti terv véglegesítéséig dönt a BKV. A javaslatokról ezt követően a fővárosi közgyűlés határoz. (Forrás: www.index.hu 2004. március 11.)
Norboy Creative Commons License 2004.02.06 0 0 101
Én a magam részéről bliccelek tovább ahogy eddig is tettem:)))))

Mailben kaptam (részben) idepasszol:

Hogyan rázzuk le az utcai emberszabású akadályokat király
szövegekkel?
Néhány jótanács budapestieknek!!!

Utcai csöves, Fedél Nélküllel
1.Köszi, de előfizető vagyok?
2.Nem kell, ez a szám már megvan, apám a szerkesztőségben dolgozik.
3.Van benne kihajtható Claudia Shiffer poszter? Nincs? Akkor vigye
innen?
4.ÁFÁ-s számla van?
5.Hő? Nem t'ok olvasni, az a hézag!

Térítő aktivisták valamilyen szektából
1.Üdvözlet hittársam! Engedj utamra, mert még sok embert el kell
vezetnem nekem is a Fény útjára!
2.Előző életemben már próbáltam. Nem jött be?
3.Vannak szexuális rituálék? Nincsenek? Na takarodjon!
4.Én a Vérivó Sátánikus Voodo Kultusz fősámánja vagyok. Jó, hogy
összefutottunk, éppen emberáldozatot akartam ugyanis bemutatni!
5.Hardcore buddhista harcos vagyok. Fülemmel elhúzom a metrót,
szóval kopj le!
6.A Teremtés sötét mátrixában túlcsorduló egzisztenciális entitások
vagyunk mindnyájan, testvér! Gondold meg jól!
7.Példabeszédek könyve, harmadik bekezdés, második sor? Ez nálam
alap. Bocsika!
8.Harmadik életemet élem ezen a földi szférán. Csak úgy juthatok
vissza a saját dimenziómba, ha kinyírok ötszáz hitetlent.
Négynyolcvannál tartok!
9.Alakváltó tűzdémon vagyok. Napi táplálékom három krisnás, két
jehovista, három szcientológus. Ma még nem reggeliztem?!
10.Bocs, a vallásom tiltja!

Cigány árusokkal szemben
1.Vám- és Pénzügyőrség, országos parancsnokság. Na pofa be, ezt
még elnézem?
2.Van garanciaszelvény hozzá? Akkor nem kell a szaros paradicsoma!
3.Maga rossz ember. Érzem a kisugárzását. És három hónapja nem
fürdött!
4.Kabátom ujjában egy fotonágyú rejlik. Molekuláris kosszá lőlek, ha
nem takarodsz el ízibe!
5.Bocs, pont egy ilyen tűnt el tőlünk tegnap!

Közvélemény-kutatókkal szemben
1.Úgyis csaltok. Nem? Akkor meg én hazudok?
2.Helló, a nevem Tahókoppányi Túró Tivadar! Nincs véleményem.
Proletár pesti vagyok, nyolc általánossal. És autista. És tüdőbeteg. És
ezek után lenne szíve engem faggatni?!
3.Fiatalember, magának nem az iskolában a helye?
4.Nem szavazok senkire, nem veszek semmit, és nem értek egyet a
Kisállatok Tápanyagának Biztosításával Foglalkozó Elsősegélycsoport
törekvéseivel!
5.Hagyj békén, úgyis csak rontanám a statisztikát!

Ellenőrök, kalauzok, BKV-s emberszerű egyedek
1.65 feletti vagyok, csak jól tartom magam!
2.Engedj utamra, terhes vagyok! Mi az, hogy mióta? Legalább két
órája!
3.Ehhez a melóhoz kell 8 általános? Oké, de minek?
4.Több ezren nyomorogtunk ezen a vacak szerelvényen, ráadásul a fél
banda nem mosott fogat. Ezért fizessek?!
5.Gyengénlátó vagyok! Meg tudná mondani mi ez a kék egyenruhás
pacni itt előttem?
6.Akácfa utca 22, mi? Az jó hely. Apám a fizetési osztályon dolgozik.
Mindegy, csak úgy mondom?
7.Magát hogy vették fel? Alacsony a vércukorszintje, magas a
koleszterinje, és ráadásul kontaktlencsés!
8.Nevem Potya U. Tas. Nem viccelek. Nagypapám a híres Potya Kutya
törzsfőnök a bliccelők törzsében!
9.Nincs jegyem, na és? Maga meg nem tud olvasni? Látja, mindenkinek
vannak hiányosságai!
10.Egy muksó pont a peron túlvégén végzi a dolgát. Ha jól láttam, nincs
jegye!
11.Micsoda?! Perverz disznó! Hallatlan szemtelenség! Hogy ne
ordítsak? Amikor meg akar erőszakolni?! Vén kéjenc

RSS Creative Commons License 2004.02.06 0 0 100
Jogos...

Ma reggel én is beleszaladtam : éppen elértem a trolit, felszálltam, leültem, felpattantam, ablakhoz rohantam és próbáltam életben maradni, mert iszonyatos büdös volt a hajléktalan, ami mellé szerencsésen lezöttyentem.

Mindenki menekült, de nem nagyon volt lehetőség : felszállt egy nő babakocsival, ergó kiszorultam a levegősebb sarokból, és visszakényszerültem a halálzónába...

Egész úton azon tűnődtem, hogy mit csináljak a delikvenssel. Legegyszerűbb lerángatni és ledobni lett volna, de valami elképesztően undorítóan festett, mászkáltak a tetvek a fején, szóval nem volt kedvem hozzáérni. Orditozni felesleges ezekkel - csak hülyét csinál magából az ember.

A legjobb talán a felszállás megakadályozása lett volna - de sajnos nem a végállomásról indultam.

Lehet hogy keszűben kellett volna lecibálni ?

Mik a tapasztalatok, hogy lehet megoldani az ilyen helyzetet ?

(Ellenőrök : ugyan már... Normális emberrel sem tudnak mit kezdeni ! De az tény, hogy a hajléktalanok full kommunikációképtelensége nagyon jó védekezés, és ezért alkalmazható ellenőrelhárító harcok során.)

Előzmény: vuvuvu (99)
vuvuvu Creative Commons License 2004.02.04 0 0 99
Bubabotondnak van emilje? Valaki tudja a címit a sikerdijasnak?

Szeretném neki megírni, hogy ma reggel q* büdös volt a buszon egy hajléktalan miatt. Felszállt az ellenőr, mindenkitől kérte a jegyet, tőle persze nem :-) Mire megkérdeztem az ellenőrt, ha egyszer ki van írva a buszon, hogy az utazásból kizárhatók azok az utasok akiknek nem megfelelő a ruházata és az utasokban undort keltenek, akkor miért nem csinál valamit? Fizetem az 5200-at havonta és utazzak bűzben mert az ellenőr még jegyet sem kér tőlük, nemhogy leb*szná őket a buszról?

Televan a hócipőm a hetesen sziesztázó bűzbarlang homelessektől! A BKV egyoldalúan nem teljesíti velem szembeni szerződéses kötelezettségeit, ezért mostantól én sem fogom!

Előzmény: FotexZoli (97)
RSS Creative Commons License 2004.01.16 0 0 98
Ez az előrehaladott kalausztrofóbai tipikus esete ! :))))

Különben EZÉRT nem kell szóba állni velük. Nincsjegynincsbérletnemadoksemmitnemszállokle ! Aztán walkman fel... :)))

Előzmény: FotexZoli (97)
FotexZoli Creative Commons License 2004.01.16 0 0 97
mivel többszöri kérésemre sem szüntették be a Moszkva tér környékén járó villamosvezetők járművön történő dohányzását (a Moszkva téri központban kértem), így elhatároztam, hogy amíg ez nem rendeződik bojkottálom a fizetést, lógok

ezért ma reggel ilyen kedves szavakat kaptam egy ellenőrtől:

"ezt meg kend a hajadra" - arra válaszolva, hogy adtam neki két szakaszjegyet (villamoson!), hogy tépje el, s eltépte.....

ezek után kértem, adja meg az azonosítoját

erre felhúzta a cipzárját, majd bokólt:
"remélem neked is akkora a farkad, mint a patkányé"

és még mikor leszálltak, akkor mondott valami kedveset....

olyan cukik, nem??

istike81 Creative Commons License 2004.01.12 0 0 96

Kíváncsi lennék mikor fognak a vezetők is tömgközlekedéssel járni, csak azért, hogy csökkentsék a légszennyezést?:)
És ha nem ők akkor kik legyenek a példák.
Amúgy vannak környezetbarát gépek, elemes, hidrogénmotor, nos de itt beszélhetünk az olajcégeknek az érdekeltségéről akkor a mostani helyzetet fenntartani kívánják.

Gondolkodjunk csak el, ha lenne egy olyan tea amit meginnál soha nem lennél beteg(támogatná ezt a gyógyszergyár??-millió ember munkanélküli lenne, nem tudna miből megélni..

RSS Creative Commons License 2004.01.12 0 0 95
Ez teljesen igaz, csak éppen nem jó senkinek...
Drága a benzin, emelkedik a légszennyezés, és döbbenetesen zsúfoltak lesznek az utak.

Persze a benzin csak drágább lesz, a BÉKÁFAU is emel(ne ha fizetnének... :))) ), az utak meg maguktól nem lesznek se jobbak se többen...

Érdekes és öngyilkos hozzáállás ez a főváros részéről. Istenigazából a BKV racionalizálásával és támogatásával egy csomó kiadást meg lehetne úszni. Tutter hogy lehetne találni a számok alapján egy középutat. Olyan jegy/bérletárral, amit sokan megvesznek (hogy ne kelljen pörölni a kallerral), stb.

De kinek van itt erre igénye ? Bubba Botondnak ? ÍGY IS kapja a sikerdíjat, akkor minek feszengjen ?

Előzmény: istike81 (94)
istike81 Creative Commons License 2004.01.10 0 0 94
Autóval járok és aki teheti mind azt teszi.
RSS Creative Commons License 2004.01.05 0 0 93
Uff, valóban lett áremelés (monduk az ilyen igéretek betartásával nem szokott porbléma lenne...), úgyhogy jól tettem, hogy az első hírre beszüntettem a bérletvásárlást... Az idő nekem dolgozik, főként hogy melóba oda-vissza megúszom a dolgot 2-3 havonta 1 (!!!!!) kaller-elhajtással... :)))

A megfelelő időintervallumban a megfelelő járaton utazva abszolute semmi kalausztrofóbia nincs... :)))

exseven Creative Commons License 2003.12.29 0 0 92
Én azt fogom tenni, amit eddig is: hétköznap napközben bringával, éjszaka és hétvégén autóval. -5 fokig most is kényelmesen lehet közlekedni bringával, csak a tárolását nehéz megoldani néha.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!