Keresés

Részletes keresés

sziporka66 Creative Commons License 2008.01.25 0 0 11

Sziasztok!

A VITÁL-TV nél dolgozik!

Egyik nap az való világos ANIKÓ kebleit ócsárolta a SIFFER klinika vezetöjének(ö volt a vendég).

Nem kérdezett csak az ANIKÓ kebleit ócsárolta.

Már a vendégnek is kínos volt.

Nem vagyok ANIKÓ rajongó,de semmi köze mind tévésnek,mind magán embernek,hogy/ DE JÓ NEKI HOGY MÁS PROBLÉMÁJA NINCS, CSAK MÉG NAGYOBB IMPLANTÁTUMOT RAKJON BE/.

Mi köze hozzá?

Innkább azzal kellene MIÉRT RuGTÁK KI A BARÁTOK KÖZTBÖL.

Azt gondolom tudjátok a válasz.

Én a helyébe nem szólnák rosszat senkire /ilyen múltal/.

Sziporka

Törőlt_nick Creative Commons License 2008.01.03 0 0 10
ez a kép még a régi csávónak szól szerintem.
Előzmény: névtelen fórumozó (9)
névtelen fórumozó Creative Commons License 2007.12.22 0 0 9
kisanti Creative Commons License 2006.12.15 0 0 8

Én nem tudom mennyire tehetseges es mennyire majom(névtelenűl fikázni egy másik embert nagyon kőnnyű dolog, de ez legyen mindenkinek a saját gyengesége és majomsága).Nála sokkal de sokkal tőbb olyan figura van a médiában és a kőzéletben, akiknek ezt a világot messzire el kellene kerűlnie és mégis évek óta ott izetlenkednek.Nem védem a Rékát, de az átlag médiabohócokhoz mérten ő egy szerény es visszahuzodo teremtés.Nem látogatom tőbbet ezt a topikot , mert ugy látom itt csak fikázás lesz(talán irigységből?).Csak a véleményem volt erről a dologrol.Soha viszlátásra.

Piros alma szép mesék Creative Commons License 2006.12.15 0 0 7
Azt mondja, nem hiszi, hogy azért nem szavaztak rá, mert nem szeretik.
Kedves Réka, azért nem szavaztak rád, mert nem szeretnek! Semmi szeretnivaló nincs rajtad, ha csak az nem, hogy egy kis nyomorúságos uborkafára felkapaszkodott majom vagy. Az ilyet meg hajlandó a karitatív ember megsajnálni.
Piros alma szép mesék Creative Commons License 2006.12.15 0 0 6
Piros alma szép mesék Creative Commons License 2006.12.15 0 0 5
K. Slater Creative Commons License 2006.12.13 0 0 4

Tipikus magyar, tehetségtelen "sztár".

Igazából semmihez sem ért, 0 kisugárzása van.

Ha nem kerül be valami primkó újságba vagy műsorba, akkor kb. 5 perc alatt örökre elfelejtik.

Zeusz Creative Commons License 2006.12.12 0 0 3
Alapjábanvéve azt tartom szánalmasnak, hogy ebben az országban vannak, akik számára az a szórakozás, hogy sms-t küldjenek egy táncoló párnak. Hát, szép, mondhatom....
alabamamen Creative Commons License 2006.12.10 0 0 2

Ne haragudj már, de milyen jogon szarozod a nézőket, a szavazatokat küldőket? Egyátalán nem biztos, hogy te vagy az egyetlen "táncszakértő", aki nézi ezt a műsort. De a Szombat esti láz elsősorban nem erről, vagy nem csak erről szól! Mert, ha én nem kedvelem a Farkasházit, akkor minek küldjek rá szavazatot, még ha látom is, hogy jobban táncol, mint pl. a Somló?!Ha mindenki ennyire szigorúan a tánctudást nézné, akkor eleve az egész produkció megbukna, hiszen itt egyik """sztár""" sem képzett táncos.Akit meg szigorúan a tánc érdekel, az nézze a Savaria-táncversenyt, vagy a Megatáncot.

Egyébként meg abból is látszik, hogy te sem értesz hozzá, hogy abban ringatod magad, hogy 30 évesen figyelnek fel vkinek a tehetségére.

Én mindenesetre örülök, hogy ez nagyképű, tehetségtelen(legalább is színésznek), gülüszemű végre kiesett. Ezért kár volt előre kérkedni, azzal, hogy mit fog táncolni a döntőben!

Előzmény: vitamin51 (1)
vitamin51 Creative Commons License 2006.12.10 0 0 1

Kedves Réka!

Nagyon sajnálom, hogy a sok tudatlan, tánchoz nem értő ember jóvoltából Ön esett ki a táncversenyben!

Elekeserítő, hogy ennyire nincs fogalmuk az embereknek a táncról, de hát a mai divat táncnak csúfolt ugráláshoz szokott emberektől mást nem is igazán lehetet várni. Egy biztos, innen kezdve engem már nem érdekel a szombatesti láz, mert az már a táncról szól!

Minden esetre Önnek sok boldogságot és örömet kívánok az életben, ne adja fel a táncot, menjen el a férjével hetente legalább egyszer valahova táncolni, és csak remélem, hogy azért felfigyeltek Önre többen is és fogják még hívni táncolni!

Üdvözlettel:

vitamin51

Törölt nick Creative Commons License 2006.05.18 0 0 0
Éljenek a nullázók!

0
fenyob Creative Commons License 2005.11.21 0 0 topiknyitó
Ez a topic Farkasházi Réka hivatalos topicja.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!