Tudja valaki a választ arra, hogy hova tünt a teljes Kühn Modell szortiment a boltok polcairól egyik napról a másikra?Mert egyik nap még volt készleten, majd másnap kifutott és megjelent ugyan azok a termékek csak éppen Roco név alatt ,rendelhető státuszba. Tisztában vagyok azzal, hogy a Roco megvette a Kühnt , én a boltokból eltünt dolgokra lennék kiváncsi.
Egy zöld, piros, bordó E 11 / 211 mozdonyról pályaszám nélkül nem lehet megmondani sem a sebességét, sem a távvezérelhetőségét. Ám a három kék masina 120-as és távvezérelhető. Bár sok a süsü (modell)vasutas, de egyik sem húzatna Reko kocsikat ezekkel a gépekkel. Tehát a lehetséges vonatösszeállítások: A. x db. Lowa E5 + Lowa E5 vezérlőkocsi; B. 1 (vagy 2) négyrészes emeletes (1970); C. 1 (vagy 2) ötrészes emeletes (1971); D. x db. szóló DoSto + 1 szóló DoSto vezérlő (1974); E, F, G ... a fentiek kombinációi. 😁
Végül hozzájutottem TT Tillig 501731 Sbahn Leipzig villanygéphez. Kérdésem milyen kocsik passzolhatnak hozzá korban. Tudom volt hozzávaló kék sárga szett de most nem találtam. Ezenkívül mi lehet még?
Eladó néhány TT méretű jármű. Átvehetőek kizárólag Pesten a belvárosban. Postázás Foxposttal lehetséges 10 ezer forintos vásárlás felett. Ami dobozos, az a képen is látszik!
Érdeklődni a 06-30/374-3483 számon lehet, HÍVÁS FORMÁJÁBAN reggel 9-től este 9-ig! NEM EMAILBEN, hanem telefonon, hívással!
Eladó néhány TT méretű jármű. Átvehetőek kizárólag Pesten a belvárosban. Postázás Foxposttal lehetséges 10 ezer forintos vásárlás felett. Ami dobozos, az a képen is látszik!
Érdeklődni a 06-30/374-3483 számon lehet, HÍVÁS FORMÁJÁBAN reggel 9-től este 9-ig! NEM EMAILBEN, hanem telefonon, hívással!
1. BTTB DR kétrészes emeletes szerelvény - 7.500 forint Megkímélt állapotban. 2. BTTB/Zeuke/Herr T435 mozdonyok - 9.500 forint/darab Használt állapotban vannak.
Idén 15. alkalommal kerül megrendezésre a TT víkend Zsolnán. A találkozón Magyarországról a BTTB Klub "modulistái" Gyömrő és Aquincum, valamint a százhalombattai Masiniszta Vasútmodellező és Szabadidős Egyesület Pusztaszabolcs állomással vesz részt a rendezvényen.
Az esemény főszervezője a Zsolnai Vasútmodellező Klub (KM ilina, korábban KM Hôrky), további résztvevők a cseh ModulyBrno, valamint Lengyelországból a TT Silesia és a lšska Grupa TT.
A találkozó érdekessége, hogy pénteken 14, szombaton 10 órától élő közvetítés is lesz a Youtube-on. A korábbi tapasztalatok alapján fixen rögzített kamerákkal oldják meg, melyek között fix időközönként vált a kép.
További izgalmas részlet, hogy a pályahálózaton szerepelni fognak a Zsolnához tartozó Biccsefalu (Bytčica) és a szomszédos Litvailló (Lietavská Lúčka) állomásainak 1:120-as másai is, utóbbi kiegészülve a helyi cementgyár iparvágány-hálózatával.