Keresés

Részletes keresés

Sir Ulrich Creative Commons License 2006.03.17 0 0 5
Először szólt a házmester. Szvsz ha én lakó lennék és hozzám jönne be egy macska akkor én nagyon nagy balhét csapnék de idáig a kutya nem jött szólni, hogy a macskát ne engedjük ki. Még a lépcsőházba se írták ki, jegyezték meg, jöttek csöngetni szóval semmi... Ezért furcsállom ezt az agresszív hozzáállást...
IldiH Creative Commons License 2006.03.17 0 0 3
De vannak rendeletek, szabályzatok. Általában a társasházak szabályzatában is benne van a közös területek használatára vonatkozóan, hogy nem kóricálhatnak szabadon az állatok. (És itt nem a részeg lakótársakra gondolok.)
A macska tökéletesen jól érzi magát a lakásban is. Ha nem kertes házban laksz, ne enged ki. Mindenki elégedett lesz, nem kell folytonos veszekedésben élni a szomszédokkal. Én 6.-on lakom, a macskáim még sosem voltak kint és amig itt élünk nam is lesznek. Köszönik szépen így is jól érzik magukat.
Előzmény: pofetta (2)
pofetta Creative Commons License 2006.03.17 0 0 2
Mindenben egyetértek veled, de a házmester felvézolt eljárása bűncselekmény lenne, míg a szabadjára engedett macska nem sért jogot. Nincs olyan törvény, ami a cicák tartását korlátozná. Nekik pedig természetes lételemük a csavargás.
Talán érdemes lenne kedvesen, barátságosan megkérdezni a lakótársakat.
Előzmény: Törölt nick (1)
pevek Creative Commons License 2006.03.17 0 0 0

A macska mindenhova bemegy. Az emberektől fél, nem attól, hogy belakja az őt körülvevő világot, szal jobb ha bezárjátok. Vagy megfenyegeted a házmestert, hogyha a macskának bármi baja lesz, körülményektől függetlenül mindenképp úgy dirib-darabra töröd, hogy havat már nem lapátol többet!

Előzmény: Sir Ulrich (-)
Sir Ulrich Creative Commons License 2006.03.17 0 0 topiknyitó
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni kiskedvenc tartással kapcsolatban. Szóval van egy cicája a páromnak amit rendszeresen ki szoktunk engedni a belsőudvaros lépcsőházba. A macska természetét tekintve eléggé félős, ha a lépcsőházba van még mi sem tudunk hozzá közel menni. Szóval a lényeg a lényeg néha az estéket kint tölti. Ma reggel meg jön a házmester, hogy állítólag a lakók (idős néni) panaszkodnak, hogy a macska bemászkál az ablakokon (amit mi nehezen képzelünk el) és ezek után megfenyegetett, hogy ha ki merjük engedni, akkor befogatják és elaltatják a mi költségünkön a cicát. Véleményem szerint, ez a macska eléggé félős ahhoz, hogy idegen embereket közelítsen meg, a másik, hogy ha valóban bemászkált volna valahova is nagy felháborodást keltett volna és hozzánk jöttek volna nem a házmesterhez. A kérdés az, hogy tényleg tehetnek ilyen intézkedéseket?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!