A legutolsó audi amihez szerencsém volt egy S6. Űberállat, csak épp közlekedni nem lehet vele. Nekem csak egy elsőkerekes saabom van ami kicsit gyengébb mint a S6 de az élmény sokkal nagyobb. Ez is kitépi a kormányt a kezemből ha nem vagyok elég figyelmes, de nem pattog nem ugrál. Kafa az S6, de nálunk nincs hozzá út, bazi hülyén néztem ki benne öltönyben :))
Ja és én ki nem állhaton a audit-fócvágent :))
ennek ellenére 4-motion passat volt a kezem alatt, S8 A8 jó pár passat.
formalopás? új micsu? tök egyformák a kisautók. Mai gyerekeknek nehéz dolga lessz. anno ugye kiskölkök kiabálták, hogy skoda tarbant, lada stb. most? Megkérdik apa milyen autó? Zavarba hozzák az embert :))
helló,sziasztok. nekem a legsajgobb az hogy a 3-4 évvel ezelött tervezett tanulmányautók sziporkázó extremitásából nem kapunk jóformán semmit. mire kijön az új modell, maxi a hamutartó meg a tetőantenna változik,és ezt akarják eladni. nemhinném hogy a tervezők, akik beleraktak ezernyi szépséget a gépbe, nem tudnának legközelebb megint újat kitalálni. akkor pillanatok alatt megújulna végre a formavilág és nem kéne 20 évet várni rá. hát a koppinttás meg a másik! szobrász vagyok ráadásul van egy fémöntödém is, tudom hogy egy olyan gárdának aki ezzel foglalkozik,mi meló pld egy új kapcsolósort megterveznie és legyártatnia. hát higgyétek el SEMMI!!! egyszerüen nem hiszem hogy csupáncsak a márkajellemzők miatt nem változtatnak jelentösen. persze ha mindenki úgy gondolkodna mint én lehet hogy rövidesen minden autó szupersportkocsira hajazna. ;-)))