Keresés

Részletes keresés

Celtic Moon Creative Commons License 2005.09.09 0 0 10

Mintha kicsit szét lennék csúszva.

Keresem az összhangot és a harmóniát magamban.

Elvileg ott van, de most azt hiszem éppen rejtőzködik.

Nojon Creative Commons License 2005.04.18 0 0 6
A fáziseltolódás néha létezik, de sokszor nem - a legtöbben itt a nap csak egy szakában vagyunk itt, olvasgatunk, vagy írogatunk. Létezik néhány nick, akik mondjuk reggel 6-kor szólnak hozzá valamihez, és értelemszerűen mivel én akkor még alszom, nem fogok rájuk érdemben reagálni, annál is inkább, mert számomra a fórumos beszélgetés igazi varázsa az az 1-2 óra, amíg a világ sok sarkában ülő emberek agya egyszerre mozdul.
freyya Creative Commons License 2005.04.18 0 0 5
A legidegesítőbb, amikor végre kimászol a kútból, és valaki mindenáron arról akar csevegni veled, hogy milyen a kút mélyén. Te meg már gondolni sem akarsz rá. Lezártad, vége, örülsz, hogy továbbjutottál.
Előzmény: freyya (4)
freyya Creative Commons License 2005.04.18 0 0 4

Fáziseltolódás nálam is szokott lenni. Főleg olyanokkal, akikkel nem találkozom napi szinten. Érdekelné őket, mi történt velem, elmondom, reagálnak rá, én meg már annyira nem érzem aktuálisnak az egészet. Tudom, hogy napokkal azelőtt még tudtam volna mit kezdeni a reakciójukkal, de a beszélgetés pillanatában már csak feleslegesen visszaránt. Visszanézni meg nem szeretek, csak előre.

Előzmény: Törölt nick (-)
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.18 0 0 topiknyitó
Úgy veszem észre, hogy sosem vagyok szinkronban, összhangban. Mintha fáziskésnék, avagy -sietnék. Tudom, mihez (kihez) képest. Hát ez az. Mintha mindig ahhoz képest lennék eltolódva, akivel, amiről éppen beszélgetni akarnék, amibe be akarok kapcsolódni, ami éppen végetér, akik éppen elmennek.

Más is? De miért is? Mi ez a jelenség? Nem paranoia, ez annál több. Létezik.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!