Az infóparkot mostmár használhatod..már nem lehet kijárni gyorsúlgatni..telepakolták fekvőrendörrel! Szerintem oda már nem jár a rendőség..elérték a céljukat. Dani! Van még egy ötletem...vannak a parkolók a AsiaCenter,Westend, Lúlrdi..itt szerintem nincs rendőr..viszont nem tudsz szágúldozni,de a beállást gyakorolhatod..hmmm?
Meg aztán nem tudom, hogy mennyire ingyenes a részvét. Hol lax helyileg? Győr fele nem jársz/tok valamikor véletlen? Itt van egy hely ami számodra maga lenne a tökély.
Ha tepni akarsz, meg erosen kanyarodni, akkor javaslom a Radosport Amator Rally kupajat, ahol lezart palyan lehet szaguldozni, akar jogositvany nelkul is. Még mentőt is biztositanak...
Amugy meg a kozuttol elzart maganterulet(ed)en annyit autozol, amennyit csak akarsz es olyan sebesseggel, amilyennel akarsz.
Mondjuk én nem földúton kátyúknál szeretnék vezetni hanem olyan helyen ahol lehet tépni, kanyarodni erősen...
Szerintem az infopark jó. Ott nem szól senki. Nem lehet odalátni...
Azt ennyi!
És fizetve se lehet seholse vezetni?
Valami KRESZparkba??
Ugyan már! A roppant ésszerű, nyugateurópai törvényeink hogy tennék már lehetővé, hogy egy ilyen kis szarságért elvegyék a jogsidat?
A pontrendszerben mindössze egy szaros kis cserbenhagyásos gázolással egyenértékű így, hogy még csak nem is veszélyeztettetek senkit és semmit...
Nem tudom, hogy lehet-e ilyenkor azzal próbálkozni, hogy te aludtál.
Nekem van jogsim, enyém az autó, de az anyósülésen ülök. Havernak nincs jogsi, ő vezet, illetve probál vezetni. Körözgetünk jó 20 perce éjjel 1 körül. A madár se járt a parokolóba. 1* csak fehér astra rendörbácsik berontanak a parkolóba, azonnal leintnek. Jöhetett ám a magyarázkodás. Nem sokon múlott a jogsi bucsú. Ugyhogy óvatosan.
Minden közuti forgalom számára megnyitott aszfalt négyzetcentin a kresz szabályai érvényesek, a tulajdonjogtól függetlenül.
De miért akarsz te jogsi nélkül vezetni? Vagy ki akarod próbáltatni a létező összes ismerősöddel az MSR-edet? Ha igen, írj fel engem is a listára! Van jogsim, úgyhogy nem kell zárt pálya.
Amúgy isten háta mögötti földúton a kutyát nem érdekli, hogy van e jogsid. Én aszfalton itthon mellékúton Romániábanmeg kevésbé forgalmason vezetgettem jogsi nélkül. Azaz dehogy is! Smkp-m már meg volt:) Nem szóltak, hogy tilos...
Igen, de ha már autózik, akkor Ő is autós lesz. Tehát közúton nem lehet jogsi nélkül.
Nem hiszem, hogy Auchan parkolókba szeretne a topicnyitó autózni!
Pl.: az Infoparknál levő parkoló? Az ELTE parkolója. Ott csak az van, hogy harminccal lehet menni, de hogy a KRESZ szabályai mindenkinek érvényesek az nincs..
Na ott lehet?