Keresés

Részletes keresés

psmith Creative Commons License 2005.04.17 0 0 3
Az biztos.
psmith Creative Commons License 2005.04.17 0 0 2

Én nem nyitok ilyet.

És nem is szólok bele...

miss_jareth Creative Commons License 2003.01.06 0 0 1
Hello.

Ha nem is utálom, de értelmetlennek tartom, mivel szerintem a kritika, sőt, ha valakinek ennyire futja csak, a fikázás is az adott téma eredeti topikjába tartozik szerintem, nem kell ezért egy saját külön ellen-topikot nyitni :-P
Különben is, ha már valaki feltétlenül le akar szólni valamit, vitassa meg azokkal, akik az adott dolog pártolói, esetleg nála nagyobb ismerői, nem?

J.

Inner Circle Creative Commons License 2003.01.06 0 0 0
Én csak egyetlen fikázó topikot nyitottam, "A Roxy Rádió MONDJON LE!!!" címmel, mert idegesített a Roxy, de muszáj volt hallgatnom a konditeremben. Ugyanis az egyedüli jó hely volt a környéken, de nem voltak képesek más rádióadóra hangolni...
Úgyhogy ez kb. olyan, mint a Matáv fikázása: szívatnak, mert monopólhelyzetben vannak, én meg itt dühöngöm ki magam. Cél a frusztráció levezetése. A Bocskor-Boross párosért is odavan a fél ország, én retkesül utálom őket, mert a kedvenc rádióadómban a jó zenék közül dugják elő ronda arcukat, úgyhogy ellenük is generálnék anti-topikot, de nem érik meg. Itt is a monopólhelyzet fennforgása áll fenn. Viszont pl. a Star Treket vagy Hupikék Törpikéket, vagy bármiféle olyat amiben teljesen fakultatív, hogy részem van-e, nem fikáznék külön topikban.
De ezek csak a fikázótopikok, vannak még az intelligens, felvilágosult kritikusok. Ezek egy része csak ürügy az anyázásra, másik részében meg azért el lehet beszélgetni valamiről úgy is, hogy nem tetszik. Pl. az iraki háború sem tetszik, de azért néha elbeszélgetek róla. Cionista vagy krisnás sem vagyok, de néha meghallgatom, hogy mit mond egy ortodox zsidó vagy Krisna-tudatú az ügye védelmében. Mondjuk ez még mindig messze van attól, hogy ellenük indítsak "Beszéljük meg, hogy miért sz*r a Krisna-tudat" topikokat. :)))
Előzmény: kutykurutty (-)
kutykurutty Creative Commons License 2003.01.06 0 0 topiknyitó
A sok Miert utalom topik megtekintese utan szeretnek letrehozni egy rekurziv topikot.
Vajon mi kesztet embereket Miert utalom topikokba valo irasra ? Miert jo mas altal kedvelt dolgokat fikazni ? O nem szeret semmit, amirol irhatna ?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!