Keresés

Részletes keresés

Zotya1979 Creative Commons License 2004.11.05 0 0 5

Sziasztok

Itt a trailer

Menjetek föl a Starwars.hu-ra van link ahonnan le lehet tölteni az Episode III Revenge of the Sith előzetesét.

Nagyon király az előzetes és biztos vagyok benne, hogy a film is király lesz.

na hello...

F-BIT Bac Creative Commons License 2004.04.29 0 0 3
Még az első rész környékén arról volt szó, hogy a 4. 5. 6. rész a 3. bemutatója után lesz DVD-n, együtt az elejével Defenetive Edition néven. Olyat is hallottam, hogy a 4. részbe betesznek egy szenátusi jelenetet, mikor Palpatine feloszlatja.
Ismered Ezt a fórumot? Ott is felvetettem a témát, de eddig nem reagáltak.
Előzmény: unnamed (2)
unnamed Creative Commons License 2004.04.29 0 0 2
Szvsz ők az eredeti három részre gondoltak (ami ugye az 4-5-6)...
Előzmény: F-BIT Bac (1)
F-BIT Bac Creative Commons License 2004.04.28 0 0 1
Ez jelent meg 2004. április 27-én a Mai Napban:

Darth Vader maszk nélkül DVD-n


A Star Wars filmek atyja, George Lucas szeptemberben lerántja a leplet az univerzum leggonoszabb lényéről, Darth Vaderről. A rajongók már nagyon várják az új epizódot, amelyből kiderül, hogyan alakul át Anakin Skywalker Jedi lovagból az Erő sötét urává. A mozipremier előtt még idén szeptemberben megjelenik az első három epizód DVD-n. Az extrák között a még készülő rész werkfilmjét is megtalálhatják majd a rajongók, akik így a bemutató előtt láthatják a nagy átalakulást. A Star Wars Episode III főszereplője ezúttal is Hayden Christensen lesz, a mozikban pedig jövőre lesz a régen várt utolsó rész bemutatója.
Tölgyi Kriszta
Nektek mi a véleményetek erről? Előbb lesz DVD-n, mint moziban?
Veqfuritamma_Dzsulájska Creative Commons License 2003.07.21 0 0 0
Hát ez nagy0n j0 :)
EverMind Creative Commons License 2003.06.03 0 0 topiknyitó
Weben követhető a Star Wars: Episode III forgatása

"Jövő kedden nyílik meg a Star Wars hivatalos honlapjának Episode III szekciója. A frissen megnyíló oldalakon az érdeklődők az összesen hat részből álló tudományos-fantasztikus eposz utolsó epizódjának részleteibe nyerhetnek majd betekintést. Sőt, akik némi pénzt áldoznak rá, akár élőben láthatják majd az Episode III forgatásának egyes részleteit is.

A Star Wars weboldal "Hyperspace" névre keresztelt szolgáltatásának keretén belül az érdeklődők 24 órán keresztül láthatnak majd webcam-közvetítéseket az Episode III forgatásának helyszínéül szolgáló ausztráliai Fox Stúdiókból. A weben megtekinthető felvételekből minden nap 12 órányi élő anyag lesz, míg a maradék időben az előző fél nap rögzített anyagok kerülnek újra lejátszásra. Ilyen módon a rajongók időzónától függetlenül nyomon tudják majd követni a forgatásokat. [...]"

tovább: http://www.prog.hu/news.php?qnid=1557

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!