Keresés

Részletes keresés

Lovász Irén Creative Commons License 2004.08.29 0 0 18
Egy ilyen szar alaknak, mint a Schmitt, csak a politikaban van a helye. De mivel egy egesz orszag utalja ezt az inkompetens faszt - legalabb a politikai karrierjenek ennyi. Annyi gerince sem lesz, hogy lemondjon.
vikuca Creative Commons License 2004.08.29 0 0 17
2004. évi I. törvény

a sportról

A Magyar Olimpiai Bizottság

38. § (1) A Magyar Olimpiai Bizottság (a továbbiakban: MOB) köztestület, amely a Kszt. szerinti közhasznú társasági nyilvántartásba vétel nélkül, kiemelkedően közhasznú szervezetnek minősül. A MOB jogosult a Magyar Köztársaság címerének és zászlajának használatára.

(2) A MOB feletti törvényességi felügyeletet az ügyészség gyakorolja.

(3) A MOB feladatai elsősorban:

a) a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (a továbbiakban: NOB) alapszabályában és egyéb szabályzataiban a nemzeti olimpiai bizottságok részére megállapított célkitűzések és feladatok végrehajtása,

b) a szakszövetségekkel együttműködve a versenyzők olimpiai játékokra való felkészülésének, illetve részvételének szakmai elősegítése, az olimpiai mozgalom fejlesztése,

c) az olimpiai mozgalom érdekében az olimpiai játékok jelképeinek védelme,

d) az olimpiai mozgalom eszményének jegyében az ifjúság testi, erkölcsi és kulturális nevelésének segítése, a tisztességes játék (fair play) szellemében való versenyzés támogatása, fellépés a sportmozgalomra ható káros jelenségek ellen,39. § (4) A MOB közgyűlésén a gyermek-, ifjúsági és sportminiszter (a továbbiakban: miniszter), .......tanácskozási joggal vehetnek részt.

Schmitt az egész olimpiai mozgalmat saját és pártja érdekében használta ki. Gyurcsány jószerével nem is nyilatkozott róla ( független sajtó??) Sajnálom azt akinek ilyen erkölcsi mércéje van de azt gyűlölöm akik mindezt eltűrik!!Lásd óriásplakátok nemzetiszínű melegítőben történő feszítés helyett a sportolókkal kellett volna inkább foglakozni.

Mindenesetre ilyen rossz szájízzel még nem néztem Olimpiát, és sajnálom a többi tisztességes sportolólót, hogy az árnyák rájuk is vetül, meg minden magyar emberre, hogy csaló gazemberek vagyunk( Teleki gróf ???).Ilyenkor szokták mondani hogy mondjon le!!!
Előzmény: Kakimuki (10)
Napó Leon Creative Commons License 2004.08.28 0 0 16
A koreai tornasz esete teljesen mas volt, mint a mi Nemcsikunke. Nemcsik tisztesseges kuzdelemben maradt alul. A szabalyokhoz az is hozzatartozik, hogy a biro egy-egy tust tevesen itel meg. Nezz utan! Sajnos vagy nem sajnos, de ez benne van a pakliban. Nemcsik eseteben valoban volt ket tus, amit nem szabad lett volna a bironak megadnia, de az olasz fiunak is volt oka a hisztire, mert tole is pont kettot vettek el. En felvettem videora, sajna ez az eset. Schmitt mar nem alelnoke a NOB-nak, ez a masik. A harmadik pedig az, hogy fogalmad sincs, hogy mint egy orszag olimpiai bizottsaganak az elnoke milyen feladatokat koteles az olimpia helyszinen es azon kivul ellatni. Nezz utana az o mukodesi koret szabalyozo jogszabalyoknak, elemezd Schmitt munkajat reszletesebben, es utana mondj kritikat rola, kulonben nevetsegesse teszed magad ezzel a gyulolkodo horgessel.
Előzmény: peduniv (15)
peduniv Creative Commons License 2004.08.28 0 0 15
Sok mindent nem értek. Ezért a pszichológusom megkérdezte, akarok-e róla beszélni, íme: 1. Ki az a hüye, aki azt hiszi, az olimpián megjelenő 6 tonna izom spenóton növekedett? 2. Az doppingol, aki lebukik, akkor tehát a versenyzőket felkészítő sportorvosokban van a különbség, azaz a tudásukban! 3. Eltekintve a doppingtól, a tornasportban egy koreaiért kiálltak, megkapja az aranyát, Nemcsik aranyáért melyik magyar sportdiplomata állt ki? 4. Schmitt Pál, mint a NOB alelnöke, Aján Tamás, mint a NOB tagja mikor állt ki bármely magyarért? Ennél magasabb tiszten már csak az elnök van, mikor akarnak végre - akár az előbbi FIDESZesként - tenni valamit a magyar sportolókért? Tegnap azt nyilatkozta, az ő feleadata "legyen mit enni a sportolóknak, legyen hol aludnia, odaérjenek a versenyre". Elnök úr, ezt akár én is el tudnám intézni! 5. A manipulációt - testüregbe tett idegen vizeletet - könnyen le lehet leplezni. Nem tapogatni kell, feltalálták az ultrahangot! Végül, mint férfi, nagy kő esett le a szívemről, amikor azzal álltak elő, miért baj, hogy nézik a meztelen sportolót, hisz "azonos neműek teszik". Ez engem nem villanyozott fel, a másság hiánya is bűn?
masters Creative Commons License 2004.08.28 0 0 14
Ez nem ebben az értelemben politikai kérdés. Tisztességes meg szemét emberek minden oldalon vannak.
Előzmény: Dani Amp-Land (6)
szokimondo.5. Creative Commons License 2004.08.28 0 0 13
Kakimuki Creative Commons License 2004.08.28 0 0 12
ja, ezért mondom, hogy oda való...
Előzmény: reallib (11)
reallib Creative Commons License 2004.08.28 0 0 11

nem védte meg. Diplomatikus volt.

 

 (én meg megvédem, pedig reallib...)

Előzmény: Kakimuki (10)
Kakimuki Creative Commons License 2004.08.28 0 0 10

Nem véletlen, hogy politikusnak állt. Oda való.

Nem Fazekast és Annust kellene megvédenie, vagy legalább képviselnie hanem a többit, aki nem ment haza kocsival és nem bujdokol, hanem harcol a világraszóló szégyenben az országért!

Egy szar ember. Ennyi

szokimondo.5. Creative Commons License 2004.08.27 0 0 8
Dani Amp-Land Creative Commons License 2004.08.27 0 0 7
Nem érhet el semmit, mert ebben az országban lincselés várja őt.
Előzmény: Híd (3)
Dani Amp-Land Creative Commons License 2004.08.27 0 0 6
Fideszes vagyok, de betöröm a képét ennek a gazembernek az biztos!!!
Dani23 Creative Commons License 2004.08.27 0 0 5
Már 78-an aláírták.
deszka Creative Commons License 2004.08.26 0 0 4
fogjunk össze! Meg lehet megkérni Schmitt Pál-t, hogy lemondjon! Itt
Előzmény: Híd (3)
Híd Creative Commons License 2004.08.26 0 0 3

Nyalizik a szemét állat a tisztségért a NOB-nál rendesen. Nem szent ennek a görénynek semmi. Fazekast is simán beáldozza, de most kimutatta a foga fehérjét, hogy csak a hatalom kell nei.

Schmitt Pál takarodj a közéletből örökre!!!

Örülök, hogy Demszky nyert, és nem te!!!

07napi Creative Commons License 2004.08.21 0 0 2

Ahány pontot szereztek az öklözőink,isten nyugtassa PAPP LÁSZLÓT.

Előzmény: joder (1)
joder Creative Commons License 2003.08.13 0 0 1
"Mennyi eselyt adtok neki?"

pont annyit, amennyit a főpolgármesterin: 0-t!!!

Előzmény: Kataca (-)
Kataca Creative Commons License 2001.05.09 0 0 0
A Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) szerint Schmitt Pálnak nincs sok esélye a NOB-elnökségre, de az ilyen választásokon bármikor születhet meglepetés.

A FAZ elemzésében arról ír, hogy Magyarország mindig meghatározó szerepet játszott az olimpiai mozgalomban, hiszen pályázott az első újkori játékok rendezésére is, azonban a történelmi hagyományok miatt 1896-ban Athén lett a házigazda. Az egy lakosra jutó olimpiai érmek számát tekintve is Magyarország áll az első helyen.

Az elnöki tisztségre pályázók - Anita DeFrantz, Jacques Rogge, Richard Pound és Kim Un Jong - közül elsőként Schmitt Pál jelentette be hivatalosan, hogy kandidál.

A FAZ cikkírója úgy véli: a kétszeres olimpiai bajnok kardvívó tisztában van vele, hogy nem ő a szavazás esélyese, ezért visszafogott, szerény nyilatkozataival igyekszik voksokat szerezni.

- Az elnöknek elsősorban szolgálnia kell és az új évszázad elvárásainak megfelelő szellemben irányítani a NOB-ot - idézte Schmittet a FAZ.

Juan Antonio Samaranch utódjáról július 16-i moszkvai ülésén dönt a NOB.

A magyar sportdiplomata azonban azt sem titkolja, hogy más területen is el tudja képzelni a jövőjét:

- Többen is arra biztatnak, hogy 2002-ben induljak el a budapesti főpolgármester-választáson.

Frankfurt, 2001. május 9., szerda (MTI)

Előzmény: Kataca (-)
Kataca Creative Commons License 2001.05.09 0 0 topiknyitó
Schmitt Pal ringbe szall a NOB-elnoki szekert.
Mennyi eselyt adtok neki? Mit szoltok hozza?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!