Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2004.05.27 0 0 3
Néhány éve végigcsináltam egy ilyen tekercselést. Csaknem 30e ft-ot adtam ki, asszem 12 kezelésért. A lényeget már leírta egy előttem szóló, az első alkalmakkor tényleg centik tűnnek el. Azonban nekem úgy ahogy van visszajött minden. A kezelés mellett én is diétáztam és sok vizet ittam. A narancsbőröm szebb lett tőle, de eltűnni nem tűnt el. (azóta meg duplán visszajött)
Összességében szerintem ez sem egy csodamódszer, ha az eredményt meg akarod őrizni nem úszod meg a sportolást, vagy a tekercselés rendszeres ismétlését. Amúgy a kozmetikus mindig azt mondta, hogy neki teljesen eltűntette a puklikat a combjáról, az igaz, hogy félévente megcsinálta magának a kúrát.
Előzmény: csupaszabo (-)
lin-dus Creative Commons License 2004.05.27 0 0 2
szia!

Bocsi, tegnap elfelejtettem!
A cím: Brill Sportcentrum, Váci út 28. (Lehel térhez közel) A kezelést végző csajszi neve: Mónika

Ja, nem kapok jutalékot! Nem az enyém az üzlet! Szimplán csak rendes volt a csaj!

csupaszabo Creative Commons License 2004.05.25 0 0 1
Érdekel és köszi előre is!
Előzmény: lin-dus (0)
lin-dus Creative Commons License 2004.05.25 0 0 0
Szia!

Én tavaly évvégén jártam ilyen kezelésre 5 alkalom tekercselés és 5 alkalom elektromos izombizergálás(nem jut eszembe a neve) volt a bérlet árában (20e alatt).

A kezelő csajszi(eü-s végzettségű, nagyon lelkes) javasolta, hogy ezt a variációt válasszam. Van vákum is!

Első lépésben megmért (kg,cm)majd bekent vmilyen speciális kencével térdtől derékig, ezután fóliával betekert, majd egy nejlonzsákszerű nadrágot adott rám.Ezután kezelő ágyra fekvés és melegítő nemtom mikkel tekert körbe és betakart.
kb olyan mitha bekrémezve és betakarva szaunáznál 50 percet, de nem vészes.

Az utolsó alakommal ismét megmért -3 kg és mindenhonnét -1-2 cm. Én ugyan nem láttam a változást,de mások állították,hogy fogytam.

Mindenképpen sok folyadékot kell inni.

Ha érdekel a címet előkeresem holnapra!

Lin-dus

Előzmény: csupaszabo (-)
csupaszabo Creative Commons License 2004.05.24 0 0 topiknyitó
Nagyon bizgatja a csőrömet az ún. testtekercseléses fogyási módszer.
Van valaki, aki már kipróbálta?
Milyen?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!