Néhány éve végigcsináltam egy ilyen tekercselést. Csaknem 30e ft-ot adtam ki, asszem 12 kezelésért. A lényeget már leírta egy előttem szóló, az első alkalmakkor tényleg centik tűnnek el. Azonban nekem úgy ahogy van visszajött minden. A kezelés mellett én is diétáztam és sok vizet ittam. A narancsbőröm szebb lett tőle, de eltűnni nem tűnt el. (azóta meg duplán visszajött)
Összességében szerintem ez sem egy csodamódszer, ha az eredményt meg akarod őrizni nem úszod meg a sportolást, vagy a tekercselés rendszeres ismétlését. Amúgy a kozmetikus mindig azt mondta, hogy neki teljesen eltűntette a puklikat a combjáról, az igaz, hogy félévente megcsinálta magának a kúrát.
Én tavaly évvégén jártam ilyen kezelésre 5 alkalom tekercselés és 5 alkalom elektromos izombizergálás(nem jut eszembe a neve) volt a bérlet árában (20e alatt).
A kezelő csajszi(eü-s végzettségű, nagyon lelkes) javasolta, hogy ezt a variációt válasszam. Van vákum is!
Első lépésben megmért (kg,cm)majd bekent vmilyen speciális kencével térdtől derékig, ezután fóliával betekert, majd egy nejlonzsákszerű nadrágot adott rám.Ezután kezelő ágyra fekvés és melegítő nemtom mikkel tekert körbe és betakart.
kb olyan mitha bekrémezve és betakarva szaunáznál 50 percet, de nem vészes.
Az utolsó alakommal ismét megmért -3 kg és mindenhonnét -1-2 cm. Én ugyan nem láttam a változást,de mások állították,hogy fogytam.