Keresés

Részletes keresés

OBER26 Creative Commons License 2004.05.20 0 0 3
Az Europai unio országaiban működö új földi digitális sugárzás indult Budapesten és környékén vehetö.Egyenlöre csak a m1,m2,duna tv fogható,és egyenlöre csak Pest környékén,de szeptemberre kb 8 csatornát igérnek.
Valoszinü ,mindenhol fogható lesz majd.
Külön vevö megvásárlása szükséges,jelenleg egy kapható,19900 forint.
Előzmény: Mijo (2)
Mijo Creative Commons License 2002.07.18 0 0 2

Nem tudom lett-e mindennek létjogosultsága Baján.

Mijo

Mijo Creative Commons License 2000.09.01 0 0 1

Már meg is rendelheto, a szerelési munkákat az Eifried János cége végzi Baján és környékén, a 79/322-841 telefonszámon eltudjátok érni !

Mijo

Előzmény: marfai (0)
marfai Creative Commons License 2000.09.01 0 0 0
Kedves Mijo!

Mint az köztudott és várható volt elindult a digitális műholdas műsorszórás.
Bárki megveheti Magyarországon is /október 2-a után/
A készülék és a bekapcsolás/belépés együtt kevesebb mint 20000 Ft.
A havidíj viszonylag magas, de a minőség is igen kiemelkedő.
Baján is megrendelhető lesz, szerintem heteken belül.

Több információ: UPC

Márfai P.

Előzmény: Mijo (-)
Mijo Creative Commons License 2000.09.01 0 0 topiknyitó

Változik a televíziós musorszórás

Digitális muholdas sugárzás indul, kódolják az AM-mikrót
Szeptember elsején indul a UPC digitális muholdas televíziószolgáltatása, a hónap közepén pedig kódolja és átalakítja AM-mikro adását az Antenna Hungária. A Budapestet és környékét lefedo AntennaMikro elofizetoi három programcsomag közül választhatnak, a UPC Direct elofizetoi pedig az alapcsomag mellé fizetos csatornákat is kérhetnek.

Kiss Bori (Moon)
2000. augusztus 30. szerda 8:04

Szeptember elsején indul a UPC Direct, mely 3500 forintos elofizetési díjért magyar nyelvu és külföldi csatornákat sugároz digitálisan muholdról. Az alapcsomag húsz ismeretterjeszto és szórakoztató csatornája, és az Astra muhold 80 ingyenes csatornája mellett havi 3000 forintért az HBO, 2500-ért az új, október elsejétol Sport 1 csatorna, további 2000 forintért pedig a Private Gold erotikus csatorna adását is foghatják az elofizetok.

Mi mennyi?
Antenna Mikro induló csomag: m1, m2, Duna TV, SAT1: 190 Ft;
Antenna Mikro alapcsomag: m1, m2, Duna TV, SAT1 Cartoon Network/Turner Classic Movies, CNN, Eurosport, Magyar ATV, Minimax/Game One, MTV Europe, National Geographic/CNBC, ORF1, Romantica/Private Gold, RTL Klub, TV2, Spektrum, Z+: 990Ft;

Antenna Mikro prémium csomag: alapcsomag + HBO 3.150Ft

--------------------------------------------------------------------------------
UPC Direct alapcsomag: Spektrum, Nickelodeon, National Geographic, Discovery, Fox Kids, Eurosport, Hallmark, Travel, Reality TV, Romantica, Le Cinema, Cartoon Network, Eurosport News, CNN 3450Ft;
UPC Direct kiegészíto csomag: HBO 3.000Ft;

UPC Direct kiegészíto csomag: Sport 1.2500Ft;

UPC Direct kiegészíto csomag: Private Gold 2.000FtA vevokészülékért és a paraboláért fizetendo 14 ezer forintos letéti díj mellett az elofizetonek a beszerelés 5-9 ezer forint közötti költségét is állnia kell. A UPC Direct programcsomagjában egyelore nem szerepelnek a magyar közszolgálati és kereskedelmi televíziók.

Szeptember 18-án indul az AntennaMikro, az Antenna Hungária Budapestet és környékét kiszolgáló kódolt adása. A vevokészülék birtokában eddig korlátozás nélkül fogható musort kódolják, így szeptember közepétol a dekódert nem vásárlók csak a magyar és német nyelvu csatornákat foghatják, az év végén pedig már azokat sem.

A cég három programcsomagot kínál elofizetoinek, az m1, m2, Duna TV és Sat 1 csatornákat tartalmazó induló csomag mindössze 190 forintba kerül havonta. A 24 csatornát tartalmazó alapcsomag havi elofizetési díja 990 forint, a HBO-val kiegészített prémium csomag ára pedig 3150 forint. Az elofizetoknek havi 350 forint dekóderbérleti díjat kell fizetniük, a készülékért pedig 9800 és 3800 forint közötti egyszeri hozzáférési összeget, melynek nagysága a vállalt szerzodés idotartamától függ.

A UPC Direct az Astra muholdról sugárzott szolgáltatással elsosorban a muholdvevovel rendelkezo háztartásokat célozza meg, másodsorban pedig a muholdas és kábelkapcsolat nélküli háztartásokat. Hazánkban a négymillió háztartás közül 1,5 millióban van kábeltévé. Mint azt Hagymásy András, a UPC kommunikációs igazgatója elmondta, a cég az év végéig több tízezer elofizetore számít. Becsléseik szerint a magyarországi muholdas tévéelofizetok száma három éven belül eléri a százezres nagyságrendet.

Lengyelországban egy éve muködik Wizja TV néven a UPC digitális, lengyel nyelvu musorszórása, Szlovákiában és a Cseh Köztársaságban pedig hazánkkal egyidoben indul a szolgáltatás. Az UPC 25 lengyel nyelvu és 100 szabadon fogható csatornát, továbbá négy rádiócsatornát kínáló szolgáltatásának 380 ezer elofizetoje van, a magyar musorszerkezethez hasonlóan ott is külön elo lehet fizetni a HBO és a Wizja Sport csatornákra.

A UPC jelenleg teszteli muholdas internetszolgáltatását, melyet várhatóan jövore indítanak Európa több országában, elképzelheto, hogy Magyarországon is.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!