Keresés

Részletes keresés

Bimbum Creative Commons License 2003.11.17 0 0 2

ZSÖMI: Zsömi, az aranyos tacsilány - ki tudja honnan - egy hatalmas, tenyérnyi sebbel az oldalán került be április végén az Illatos útra!

Leilával, a kedves német juhásszal együtt Zsömit a Lehel úti Állatkórházba vittük, szerencsére még csak épp kezdett gennyesedni a csúnya sebe. Nagyon szépen köszönjük lelkiismeretes gyógyítását Dr. Bende Balázsnak és kedves munkatársainak!

Zsömikének sürgősen szeretnénk találni egy nagyon jó gazdit, aki nem engedi, hogy többé ilyen bajba kerüljön!!!

A közelgő hideg időre való tekintettel az új gazdi megtalálásáig ideiglenes befogadót is keresünk számára, hogy ne kelljen szegénykének a panzióban fagyoskodnia!

Kérjük aki tud segíteni gazdihoz juttatásában, ideiglenes befogadásában, ill. gyógyíttatási költségeinek teljes kifizetésében, hívjon a 30-429-2923-as telefonszámon! Köszönettel: Cat

Bimbum Creative Commons License 2003.11.17 0 0 1

BONZÓ: A szépséges két éves pireneusi juhászt lelketlen gazdája törzskönyvvel együtt leadta az Illatos úton... Több mint két hónap után hoztuk el onnan, mivel előző rossz tapasztalatai alapján annyira tartott az emberektől, hogy senki nem tudta elvinni, még a pórázt sem tűrte!

Ideiglenes menhelyünkre kikerülve hosszú időbe tellett, amíg szeretettel megnyerhettük a bizalmát, de most már egyre barátságosabb, még a hasát is engedi simogatni!

Szeretnénk számára egy igazi jó gazdit találni, aki egy szép kertes házban, sok szeretettel elfeledtethetné vele eddigi élete rémségeit! Kérjük jelentkezzen, aki gondos, szerető gazdája szeretne lenni! Köszönettel: Cat, 30-429-2923

Bimbum Creative Commons License 2003.11.17 0 0 0
Talált info:

Az Illatos úton a Fővárosi Közterület-felügyelet Állategészségügyi (Ebrendészeti) Telepe NEM MENHELY! A telep a jelenleg érvényes vonatkozó rendeletek értelmében 14 nap után már nem köteles benttartani egy-egy befogott állatot, tehát helyhiány esetén a már ennél régebben bentlévő állatokat - más megoldás híjján - ELALTATJÁK!!! A gazdájuk által leadott állatokat elvileg még ennyi ideig sem kell tartaniuk! (A leadott állatok lehetnek eredetileg elveszett és megtalálójuk által leadottak is.)

Épp a fentiek miatt fordultak a telep vezetői az állatvédőkhöz, hogy segítsenek minél több állatot eredeti vagy új gazdájához juttatni!

A kennelszámok csak tájékoztató jellegűek, azt jelentik, hogy az adatfelvétel napján abban a kennelben volt az adott állat - az állatok elhelyezését változtathatják!

Az állatoknál feltüntetett nevek nem biztos, hogy a saját neveik, legtöbbször csak a gondozók adták nekik a könnyebb megkülönböztethetőség érdekében.

Nyomatékosan kérünk minden kedves segíteni szándékozó Állatvédőt, Állatbarátot, segítsenek megőrizni a telep dolgozóival, vezetőivel a BÉKÉS viszonyt - az állatok érdekében való FOKOZATOS előrehaladásunkhoz ez nélkülözhetetlen!!! A telep jelenleg a rá vonatkozó rendelkezések szerint, az önkormányzat által támogatottan működik - az állatbarátok, állatvédők nem egyeztetett, esetlegesen túlzottnak ítélt lépései csak elmérgesíthetik a helyzetet!

Kérem, ha a teleppel kapcsolatban bárkinek, bármilyen kérdése, megosztani kívánt tapasztalata, javaslata, véleménye van, tudassa velem - amint lehet, igyekszünk minden tudomásunkra jutott információt az állatok érdekében felhasználni!

Nagyon szépen köszönöm Mindenkinek a segítségét, megértését!

Cat, 30-429-2923

Bimbum Creative Commons License 2003.11.17 0 0 topiknyitó
Szándékom szerint időről-időre közzéteszem ezen a fórumon néhány kutya képét, amik a sintértelepen várják a kivégzést.

Hátha néhány esetben lesz olyan, aki magához veszi őket.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!