Keresés

Részletes keresés

AgyProTézis Creative Commons License 2003.11.12 0 0 107
OlvDel a szeptemböri/9-es:sssssssss számú/ Magyar Tudományt /Rejtő:'Dudományt'/az tisztára a nanóról van szóbahozva..
Előzmény: Ozagen (102)
AgyProTézis Creative Commons License 2003.11.09 0 0 106
Gondúlom, h nem a Kemping-szkyvel szömbe van...
Dem bin sz-klip
Előzmény: Tie (105)
Tie Creative Commons License 2003.11.08 0 0 105
A hírös-nevezetös Budapesten található az említett közterület.

Ettől persze még lehet Csengery utca Bagdadban, Tikritben, és Jiszráelben is, csak sajnos azok a Pótkulcs szempontjából nem mérvadóak...

Előzmény: AgyProTézis (104)
AgyProTézis Creative Commons License 2003.11.08 0 0 104
A Csengery utca az Bagdadban van, vagy Tikritben? Esetleg Jiszráelben?
Törzs-VendégLő
Előzmény: Tie (98)
AgyProTézis Creative Commons License 2003.11.08 0 0 103
Jaja! A fullerénszálak kéccerte erősebbek a kevlárnál, amibőlis a golóbisbíró mellénykéket fércelik..+a zűrhalyókat, esetleg a verseny-pícebotokat...
TextilBak-Elit
Előzmény: Ozagen (102)
Ozagen Creative Commons License 2003.11.07 0 0 102
Ez a vásárhelyi, aki Gyulay?

Jópár éve mintha nagyon trendi lenne nanotechnológiában utazni, de csak kevés tudomásom van hétköznapi alkalmazásokról.

Mindenesetre hétvégén megtekintem az előadást, ha minden igaz.

Előzmény: AgyProTézis (100)
Ozagen Creative Commons License 2003.11.07 0 0 101
Ezek nyilván kellemes entrópia-növelő vendéglátóipari egységek lehetnek. :)
Előzmény: Tie (98)
AgyProTézis Creative Commons License 2003.11.04 0 0 100
Ócsároltam az ME 'natur'alistáit, és erre tessék, ippeg a legutolsó igön-igön érdek/lődés/feszíttő vó't. A manótechnológia megoldi lehet sok energiafaló mechanizmus kiváltására.
Ez a vásárhelyi születésű prof. is rendkívül jópofi volt, és persze minden más is..
Nane-teknő-nokia
Előzmény: Ozagen (97)
Tie Creative Commons License 2003.11.03 0 0 98
Patkó Bandi jó hely. Tudom még ajánlani a szintén hangulatos, lepukkant Pótkulcsot, a csengery utcában. :)
Előzmény: Ozagen (97)
Ozagen Creative Commons License 2003.11.03 0 0 97
Megnéztem a "Patkó Bandit": felüdülés volt, egyébként is élek-halok a kozmológiáért (már amennyit megérteni vélek belőle). Tizenötmilliárd évekkel és fényévekkel dobálózni, bizony, mondom néked, kedves APT, nem lehet semmi foglalatosság. Ami fontos volt ebben az előadásban számomra: Hubble fontossága. Ami hiányzott: nem igazán kaptam választ arra, hogy miért robbant fel az a nagyon pici és hideg izé, meghogy a Big Bang előtt miért és mivégre létezett ez a pici és hideg izé. Mindenesetre érdekes az az elképzelés, hogy léteznek, illetve létezhettek olyan univerzumok, amelyek, teszem azt, tíz a mínusz huszonnegyediken másodpercig léteztek. Fel nem foghatom, milyen ez a létezés. Nyáréjszakán mindenestre jó nézegetni a csillagokat. :)
Előzmény: AgyProTézis (95)
AgyProTézis Creative Commons License 2003.11.03 0 0 96
-házy :)
Előzmény: AgyProTézis (95)
AgyProTézis Creative Commons License 2003.11.03 0 0 95
Ja,ja!Az ME bevált, sokkal jobban, mint anno az MI. Az csak az alapokat tisztázta, még ha Doktor Szentágothai János adott is elő../persze neki ez csak olyan rutin volt, mintha Paganini a 'Boci-boci tarká..'t húzta volna../
Emlékezetes az előadók humoros személyisége, a természet-tudorok /naTUr-lORDok/ -amelyeket/akiket:) én láttam- az új, lényeges újdonságokat nem eléggé mutatták fel a régiek közül a kellő alapossággal-upradelni nem tudtak. A filoszok -Romsics,Esterházi- jobbak-emlékezetesebbek voltak _nekem_.
Előzmény: Ozagen (94)
Ozagen Creative Commons License 2003.10.31 0 0 94
ME: Mindentudás Egyeteme?

Ha hozzájutok, én is megnézegetem.

Emlékezetességek?

Előzmény: AgyProTézis (93)
AgyProTézis Creative Commons License 2003.10.27 0 0 93
Naja, nem is a varrógépet:)...Hogy pontosan miről maradtunk le, azt nem tudom, még nem olvtam végig a Különszámot../Term.Világa/

Neumannak csak Einsteint felülmúló jelentőséggel méltathatjuk, a jelenleg megvalósuló infotrend szerint..

Sietek haza most ME-t nézni, PatkóBandi lovat ad alánk..Bocsi!

Előzmény: Ozagen (92)
Ozagen Creative Commons License 2003.10.25 0 0 92
Neumann: a János?

Miféle reményeket láthattunk volna benne?

Ha a Jánosról van szó, így is alapvetően meghatározza létezésünket. Nemdebár?

Előzmény: AgyProTézis (91)
AgyProTézis Creative Commons License 2003.10.24 0 0 91
Nyugi, arrafelé meglőhetősenn jók a kórházi-gyógyítói vIszonyok, a következő filmjében majd szerényen magassabbb gázsit fogadhat el.
Istenem!, ha Neumannt megmenthették volna, talán a Sártekénken kevesebb gond-baj volna.
...volna...
Előzmény: Ozagen (89)
Ozagen Creative Commons License 2003.10.23 0 0 90
Mert on vagyok. Hö.
Előzmény: Bob Hoskins (88)
Ozagen Creative Commons License 2003.10.23 0 0 89
De Niro: most beütött neki ez a prosztatarák. :(
Előzmény: AgyProTézis (85)
Bob Hoskins Creative Commons License 2003.10.20 0 0 88
Volt büdös. A direktor ismételtette beállítás 5. Még jó ital se volt. De miért te kérdez ezt?
Előzmény: Ozagen (84)
AgyProTézis Creative Commons License 2003.10.20 0 0 87
Ne báncsad az Oz,aGenTech-t, annál Őkelme sokkal okosabb, mintsemhogy ezzel májerkoggyék. Egyugyanazon malomban őröltök, csak Te asziszem -bocsáccsá mámeg, neharaguggyámán- nem tejjessenn győzted még le magadban a 'magyar fantomfájdalmat'. Mint ahogyan talán egyikőnk sem...
Nyikagdá nye bojszja od inosztrannih jazikom!
Avanti! Vamos! Poigyom vmésztye!
Előzmény: elionor (86)
elionor Creative Commons License 2003.10.20 0 0 86
Elég ha idegen nyelven szólsz, akkor már te lehetsz az agy. Elég ha bájosan töröd a magyart,nyomban a nehezen érthetőség izgalma tőr ránk , és csuszkálunk a behódolás sikamlós partján már is ezerrel:)

Csto mne gyélaty, eszli búdet bolety? Semmit.

Anglomán őrültek villognak rá az agyunkra, s megtisztelve érezzük magunkat ha kérdik: mi vagy te, és visz az utad merre? Kicsi bohó patkány magyar, hogy vagy te, és gondolkodni tudsz esetleg? Én vagyok a messzi idegen ( vagy megjátszom azt), s ettől neked zsibbadnod illik, vagy mifene.
Promote . (Én a semmihez.) Nem érted? Nem baj.

AgyProTézis Creative Commons License 2003.10.19 0 0 85
Talán valami 'retro'film volt...DeNirot becsülöm -ilyen mediterrán mafliózós képpel képes mélyen alakítani-; Bob Hoskins egy csudapofa-haver:)
Előzmény: Ozagen (73)
Ozagen Creative Commons License 2003.10.19 0 0 84
Nézd, Bob, igazán érdekelne, milyen érzés volt, amikor szerelő-szkafanderodban nyakig ért már a szar.
Előzmény: Bob Hoskins (83)
Bob Hoskins Creative Commons License 2003.10.19 0 0 83
"Nem voltam soha színleléskeltő."

Actor =/= színleléskeltő

A házban vagy te? Ozagen? Itt vagy te Ozagen. Házban nem más vagy? Ott is vagy Ozagen?

Előzmény: Ozagen (82)
Ozagen Creative Commons License 2003.10.19 0 0 82
Tipikusan hülye kérdésekre jellemzően hülye válasz:

Nem voltam soha színleléskeltő. Most sem, még sem. Az én házam nem a lelkem. Vagyok a házban is, de kinn is, például itt, ebben a hozzászólás-ablakban.

Előzmény: Bob Hoskins (81)
Bob Hoskins Creative Commons License 2003.10.19 0 0 81
Chris Hewitt had a question (typical stupid question): Could you come round to my house and fix my leaky taps?

I wouldn't advise it. I was an apprentice plumber once, burnt the boot of the bloke I was with. I was on a ladder and he was fixing a pipe up in the ceiling. I got a blowlamp, and set fire to his boot!  That was the end of the trade for me.

Understand me, Ozagen? I am an actor. And after, in my home I am Bob Hoskins.

Are you an actor too?

Előzmény: Ozagen (75)
Bob Hoskins Creative Commons License 2003.10.19 0 0 80
Te nevet ki? Sírószáj? Iszik velem egy Glenfiddich te?
Én gondol nem lenni szarben te. Te gondolni csak szarben levés. Te csak játszik el gondolat.
De miért, mondani nekem, Ozagen? Miért játszani te ezt? Ejnye.

Előzmény: Ozagen (79)
Ozagen Creative Commons License 2003.10.19 0 0 79
LOL :(
Előzmény: Bob Hoskins (78)
Bob Hoskins Creative Commons License 2003.10.19 0 0 78
Right, my friend.
Előzmény: Ozagen (77)
Ozagen Creative Commons License 2003.10.19 0 0 77
Ha már ratfucking, akkor legyen inkább Ozagen. Plz.
Előzmény: Bob Hoskins (76)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!