Ha hozzánk kihozatod az ADSL-t, vagy Chellot, vagy bármilyen kábeles netet, akkor Neked fizetek havi 23000Ft-ot... :)
Oda jó ez a technika, ahová nem lehet ADSL-t kötni. És bármennyire is civilizált ez az ország, nem csak Városok és Községek vannak, hanem külterületek is, ahol (bármilyen furcsa, de) laknak Emberek, akik Netezni szeretnének :)
A "kimenőt" nyilván nem gyorsítja, hacsak nem bérelsz egy sávot egy műholdon és veszel egy földi sugárzóantennát :)
Ahol tehát nincs igazi szélessávú alternatíva, ott ez az egyetlen "lehetőség"... gyakorlatilag nem kerül nagyon sokkal többe, mint egy Chello+UPC elöfizu - hiszen még TVzni is lehet egy SkyDSL csomag HW részével :)
na, közben más fórumokban olvasgatva megtudtam, hogy bár megy vodafone-nal, de mivel ugyanúgy jönnek a fogadott bájtok a vodával is, ezzel a 200MB-os korlát alatt nem lehet tartani, részemről tárgytalan...
Sajnos a kötél csak azután tanácsként, ha nem tud az ember elmenni az országból. Jajj, megyek is lassan aludni, holnap be kell néznem egy hegymászóboltba :)
Sziasztok!
Felháborító szélhámozása a MATÁVNAK! Ma telefonon részletesen érdeklődtem tőlük.
Cca 14000 ft-ért ajánlja azt, hogy gyorsabban tölthetsz le, de már a kimenőidet nem gyorsítja... Azon kívűl ugye olyan helyekre is ajánlja, ahová az axelero még nem juttatta el az ADSL-jét (miért nem,kérdem én???) A MATÁV felkínálja a sky DSL-t, miért is? A nagy semmiért. Ugyanis ugyanúgy kell fizetni az Axeleronak az eddigi internetes csomagodat, ha a 100 óra nem elég, akkor ugyanúgy mennek a percdíjaid...Eddig (ahol telefonos ISDN volt csak, mert se kábel, se ADSL, eddig ott fizettél pl. 9000 Ft-ot 100 órás hobbiért, plussz busás telefondíjat, ha azon felülneteztél.
Most fizeted UGYANEZT, plusz 14000 Ft/hó, tehát havi 9000+14000= 23000 Ft + telefon többletpercdíj!!!! Hát hülyék ezek? Kinek éri meg? És még kösd le magad 1-2 évre ilyen magas összeggel? Ja, és ezen felül ruházz be, 5000-10000 Ft 'belépést'+ Ha van megfelelőparabola antennád és beltéri egységed, akkor is ami beépítendő az alsó hangon 20-30000 Ft. Mindezt miért??? Hogy valamivel gyorsabb legyen a letöltésem...Így a 9000 -ből lesz szép lassan akár 29000 is...SZÖRNYŰ! Ezzel is bennünket büntet a MATÁV, akiknek önhibáján kívül nincs kábelnetje, ADSL-je...Fizessünk mégtöbbet ugyanazért a szolgáltatásért! Közben meg itt kopogtatnak az EU-ban már elterjedt olcsó rádiós és 'konnektoros' áramnetes internetezés...A németországi barátnőm havi 2500 Ft-ért netezik, amíg én majdnem20-30 ezerért...! POFÁTLANOK!