Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2003.08.07 0 0 0
0-nál eggyel több napot voltam csak kint idén. Nem tetszett az eső, a sár, a sok autó, a koncerteket szétcsesző áramszünet.
A többi jó volt.
405SRi-505GRD Creative Commons License 2003.08.07 0 0 topiknyitó
üdv!
a topic cím arra vonatkozik,hogy szerintem ez a sziget már rég nem az a sziget,mint ami megtetszett,amit boldogan vártam,hogy 0.ik nap legyen,és valamikor végre beengedjenek.Ahova megérte kimenni sátorral,és tényleg bulizhattam 7 napig.
Nekem ez a sziget egy faluszéli bucsura hasonlított már az utóbbi néhány évben.Idén sokkaltam be teljesen...eddig is mimndig megfogadtam,hogy nem veszek heti jegyet,de mindig megvettem :)elhittem,hogy nagyon jó lesz,sok jó zenekarral.Ebből a nagyszinpadon kettő volt idén:Slayer és a MAssive Attack,az összes többi ilyen műsztár,vagy kifutott.A sátrakban lett volna, de oda meg bejutni nem lehetett,vagy ha igen,akkor meg megfőttem,és hamar kijöttem.Tudom én is öregszem,nem vagyok hozzászokva a nagy tömeghez,egy kis fesztiválon jól érzem magam...
De szerintem,és a haverok szerint is kéne változtatni egy-két-sok dolgot. Erről dumcsiznék, mert ilyen jellegű változások úgyse lesznek.
Remélem nem csak mi vagyunk ilyenek,hogy nem jó semmi se :)
várom a hozzászólásokat!a kulturáltakat :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!