Keresés

Részletes keresés

F. C. King Bastard Creative Commons License 2003.07.13 0 0 1
"olyan dijakat tartalmaz, amelyek nem csak tetelesen torvenyellenesek"

Ha ez így van, akkor jogi úton nem orvosolható az ügy esetleg?

Előzmény: elemes (0)
elemes Creative Commons License 2003.06.24 0 0 0
Valtozas: eletbe lepett a MARUO2, jelentektelen valtozasokkal az artablazatban. Feher Solyom kartaccsal ellentetben ugy latom, hogy itt nincs szo arrol, hogy ha jolesik, atigazolhatok a vivendihez.

Egyetlen funkcioja lett volna, lehetoseg lett volna arra, hogy alternativ ADSL szolgaltatok a matav kozpontokba a matav altal hasznaltnal olcsobb ADSL berendezeseket telepitsenek es igy olcsobban kinaljak az ADSL szolgaltatast (az ADSL kozponti egyseg ara vonalankent 10 ezer forint alatt van).

a maruo2 azonban olyan dijakat tartalmaz, amelyek nem csak tetelesen torvenyellenesek, de egyuttal lehetetlenne is teszik a vonal atengedest.

a maruo2-t a torvenytelenseg ellenere a Hirkozlesi dontobizottsag jovahagyta, ezzel a megszunt tavkozlesi verseny (es az a lehetoseg, hogy valaki megtorje a matav monopoliumat).

nyugodjunk bekeben.

Előzmény: White Falcon (-)
White Falcon Creative Commons License 2003.03.17 0 0 topiknyitó
Életbe lépett a vezetékes szolgáltatók közötti referenciaajánlatok alapján az előfizetői hurok átengedésének lehetősége.Kérdéses azonban,kinek mennyire éri meg? Nos, aki meglévő Matáv Bázis-előfizetésén felül csak két órát beszélget,azt is helyi-helyköziben,használja inkább a Vivendi Szólót,mert annak 2860 ft az előfizetése, és az ingyen két órát tartalmazza.De,és itt jön a csali: a Vivendinél az előfizetési díjak ugyan alacsonyabbak,ám a forgalmi díjak magasabbak,így az átlépéssel nem nyer az,akinek legalább 5-6 ezer a számlája.A Vivendi többi díjcsomagja sem nyújt alternatívát, az üzleti pedig még drágább,mint a Matávé.Jó hír azonban azoknak,akik számlája legalább 20 ezer, hogy a Vivendi Váltószám nagymértékű kedvezményt nyújt(többet,mint saját ügyfeleinek).A másik hír,hogy április 1-től,aki átadja az előfizetői hurkot, az új számot kap, és aki ilyen számot hív, 10,50 helyett 17,50-et fizet

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!