Keresés

Részletes keresés

Balthazar Creative Commons License 2003.01.13 0 0 5
ha Oasist ki tudták fizetni lehetne valami rendes nagy név is végre!
Ricsárd Creative Commons License 2003.01.13 0 0 4
Sziasztok!

Úgy érzem, hogy már europai hírű fesztiválról van szó, így kicsit fől kell nőni hozzá,
Nagyobb zenekarokkal mégha nem is minden nap, de kell pár nagyágyú.
A HIM nem az!!!!!!!!!

NETTIKE Creative Commons License 2002.12.20 0 0 3
*<*img**src="foto11nk"*>*
emgergo Creative Commons License 2002.08.03 0 0 2
Ja, de ki ne felejtsem a dícséretet: a Stereo MC's-Pulp-Muse hármasnak örülök, meg annak, hogy a Nightwish Nagyszínpados lett. De reménykedem, hogy egyszer megint lesz Oasis...vagy Blur...Travis...Black Rebel Motorcycle Club...Stereophonics...Weezer...Radiohead...egyebek. Föl kéne ébrednem asszem! :)
emgergo Creative Commons License 2002.08.03 0 0 1
Vegyük hozzá, hogy a Sziget nagyon hülye időpontban is van az európai fesztiválok között. Ráadásul az olyan elborultaknak, mint én, akik a brit zenei piacot részesítik előnyben, külön kicseszés van, mert szerintem a "nem hívjuk őket, úgyse ismerik annyian, meg aztán az Oasis is sokat kért..." elv érvényesül. Talán tényleg lehetne nagyobb sztárokat (v. egy nagyon erőset legalább) szerződtetni. Azzal meg mindenem tele van, hogy egyes zenekarok (HIM, Guano Apes) már majdnem magyar állampolgárságot kapnak, annyiszor jönnek. Ez nem a zenekarok ellen szól, de amikor majd a 27. egymás utáni HIM Sziget-fellépésre megyek ki, akkor, bizony, nagyon unni fogom!
Daoldin Creative Commons License 2002.07.15 0 0 0
valamilyen szinten igazad van, de azért meg kell jegyeznem, most is találhatunk elsővonalbelieket, stereo mc's, például. HIM és társai meg gondolom azért jönnek megint, mert baromi sokan kérték.
kényelem szempontjából is van igazság a mondandódban, én legalábbis régóta nem a "sztárok" miatt, hanem a hangulat és a magyar fellépők kedvéért megyek ki, és természetesen a kissé túzó sarkításod sem állja meg a helyét. tudod, a plebszes meg Kozsós rész
Előzmény: szedmák bakter (-)
szedmák bakter Creative Commons License 2002.07.15 0 0 topiknyitó
Hát ez nem igaz.Zsinórban a második Sziget,ahol megint sikeresen összeválogatták a második vonal úttörőit.(HIM nyolcvanezredszer...b+)Nem mondom hogy ezek szükségszerüen rossz zenét játszanak, mert ez nem igaz, de miért nem lehet egy állitólag európai mércével is nagy fesztre több húzósabb nevet is szervezni?Miért sikerült 2000-ben?(Oasis,Bad Religion,stb...ott minden igény kielégült.)Tudom,Gerendai koma mindig elmondja, hogy nincs pénz,nem jönnek,stb. de kezdem azt hinni hogy némileg a kényelem is szerepet játszhat:nincs konkurrencia,a plebsz mindenképp jönni fog,még ha Kozsó lenne az egyetlen nagyszínpados akkor is...akkor meg minek törjék magukat?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!