Keresés

Részletes keresés

prenotalis Creative Commons License 1999.03.30 0 0 4
...és a Liechtenstein elleni 5-0 újabb szög volt a nemzetközi liberálbolsevizmus koporsójába !
GLászló Creative Commons License 1999.03.30 0 0 3
Direkte bájos volt, amikor pár napja a sportlap címoldalán két "futballista" képe egymás mellett, egyforma méretben, valami olyasmi öles címmel, hogy Orbán és Nyilasi voltak az európa válogatott legjobbjai. Fél oldalt szentelt a lap egy harmadrangú kispályás bécsi jótékonysági buli-meccsnek, kiemelve Orbán képességeit. Dagadtra mosolyogtam magam, azóta is képtelen vagyok lefogyni.
Egyszer feltettem a kérdést: futballista lesz, vagy államférfi. Ma már tudjuk, és ebben a Nemzeti Sport sokat segített.
azigazitrebitsch Creative Commons License 1999.03.30 0 0 1
Kéne egy igazi sportnapilap, amit nem Fidesz-fúcskák csinálnak, hanemvalóban sportszakírók, ha ilyen van egyáltalán Magyarországon.
stika Creative Commons License 1999.03.27 0 0 0
Nem olvasom az NS-t, de el tudom fogadni, ha egy sportújság a sportminiszter sportot érintő tevékenységével foglalkozik. Hogy igaza van-e vagy sem, azt igy általánosságban nem lehet eldönteni. Hozz ide konkrét cikkeket, idézeteket, azokon majd vitatkozhatunk.
Törölt nick Creative Commons License 1999.03.26 0 0 topiknyitó
Az utóbbi időben a Nemzeti Sport inkább DT mellett demonstrál, mint a sport eredményeket közvetiti. Egy sportújságnak mi a feladata? Az igazságnak megfelelően a sport erseményekről beszámolni, vagy DT védeni? Nem is kevés pénzért. Ahogy a DT-vel kapcsolatos beszámolók sem mindig reálisak, ugyanúgy a sport eredményeket sem képesek normálisan közölni. A Tip-mix fogadásokkal kapcsolatban is volt probléma a NS-tal. Mitől Nemzeti? Nem inkább Fidestz Sportnak kellene hívni, mert akkor a szurkolól tudják, hogy mit kapnak.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!