Keresés

Részletes keresés

vikiviki Creative Commons License 2002.07.21 0 0 6
lovakat nem lovagolni szantam, hanem tarsasagnak egy olyan lonak, amin viszont tudnek lovagolni. Merthogy a lo tarsas leny es a kecske nem idealis neki, pedig elosszor arra gondoltam...
Hat kutya... asszem elmegyek oda ocsara, ugyis sokat utazom arrafele kocsival, korbenezek majd egy kicsit, de amig a telkem nincs bekeritve, addig nem hozhatok el kutyat, mert sokaig megkotni meg szerintem allatkinzas. De majd ajanlom oket ismerosoknek, hatha...
Előzmény: CICA (4)
mos-oi Creative Commons License 2002.07.21 0 0 5
Szia vikiviki!

Egyetértek Cicával.A Szent Ferencből (Ócsa) nyugodtan hozhatsz kutyát magadnak. Nagyon jól bánnak velük és ha odamész biztosan beleszerelmesedsz egy-kettőbe :-)))
Sok sikert kívánok!

Előzmény: vikiviki (-)
CICA Creative Commons License 2002.07.20 0 0 4
Szijasztok! :)))
A Zöld Magazinon kicsit aktuálisabb fotók vannak fent a szentferences kutyikról, mint a honlapjukon, ha érdekel valakit, de már ezeket is frissítenem kéne. :))) Valszeg jövő utáni héten lesznek új fotók, mert akkor fogunk levinni nekik faanyagot, meg ilyesmiket és akkor végigfotózzuk a kutyikat is.
A lovakon lovagolni egyáltalán nem lehet, mert ízületi problémásak, tehát semmi ilyesmire nem alkalmasak.

Hugiék nem szívesen adnák ki őket, de szerintem, ha egy helyre mennének és tényleg jó helyre, akkor minden további nélkül elvihetők lennének.
:)))

Ha bármi infó kell róluk, vagy segítség, hogy hogy találtok oda, akkor nagyon szívesen segítünk bármiben; ha arra kerül a sor, akkor a lovakat is megkérdezem. :)))
És igenigenigen, tessék tőlük kutyát hozni, mert nagyon sok a kutyus és már szeptemberig elő vannak jegyezve a helyek az új kutyukra; egyszerűen nem tudják őket hova rakni a lányok. :(((

Nessaya Creative Commons License 2002.07.20 0 0 3
biztos el lehet hozni a lovakat, gondolom azért rakták fel őket!:)
Sok sikert kívánok neked mindenhez!
És ha már van valami írjál!
Előzmény: vikiviki (2)
vikiviki Creative Commons License 2002.07.19 0 0 2
koszi szepen, nagyon szimpatikusak. sajnos egyenlore nem teljessen aktualis a dolog, akkor lehet errol szo, ha vagy talalok egy jobb allast (folyamatban van, csak meg nem szoltak vissza) vagy el tudom vegre adni a masik telket. (akkor viszont mar jovo honapban szoba johetne, mert elkezdenem az epitkezest es minden nap le tudnek menni) Mar csak egy problema lehetne, hogy a sajat, nagyon baratsagos de nem eppen bator kutyammal hogy lennenek meg, de nem hiszem, hogy bantanak.
Egyebkent azokat a lovakat tenyleg el lehet hozni? Gyerekkorom ota vagyom lora, es, ha valoszinuleg lovagolni ezeken a menhelyi lovakon nem is lehet, egy lovat azert tudnek venni magamnak, egyet meg elhoznek toluk tarsasagnak. Teruletem van vagy ket hektar, lehet, hogy azok is nagyon vidaman eleldegelnenk rajta. Egy beallot meg felhuznank par nap alatt. Mondjuk ez a jovo zeneje, fix es kicsit magasabb jovedelem nelkul nem vagok bele.
Előzmény: Nessaya (1)
Nessaya Creative Commons License 2002.07.19 0 0 1
Bocs, az állatvédő oldal címét lehagytam:

zold.silent.hu (www nélkül!)

Nessaya Creative Commons License 2002.07.19 0 0 0
Szia!

az ócsai Szent Ferenc állatmenhelyet tudom ajánlani. Ott nagyon szeretik az ott lakókat, és nagyon jól bánnak velük (pl. a kutyák nem ketrecbe vannak, hanem össze vannak eresztve egy nagy területen), ja és nincs altatás!!!

http://www.extra.hu/szentferenc/magyar/magyar.htm

Természetesen rajtuk kívül több olyan menhely van, ahol a kutyusok, cicusok jó körülmények között vannak.

Ezen az állatvédő linken épp indult egy sorozat, amely bemutatja a menhelyeket. Ismerem a weblap készítőjét és tudom, hogy biztos nem ír valótlant!

Örülök, hogy menhelyről akarsz örökbefogadni és nem fajkutyában gondolkodol!

Értesíts majd a fejleményekről!

Előzmény: vikiviki (-)
vikiviki Creative Commons License 2002.07.19 0 0 topiknyitó
Szijasztok! Azert irok, mert van egy nagy telkem, ahova szeretnek majd epitkezni es per pillanat van egy pulikutyam, ami nemhogy megvedeni nem tudna az epitkezest es az anyagokat a betorotol, de szerintem sulyos lelki seruleseket szenvedne, ha csunyan neznenek ra:))
Szoval a tervem az, hogy bekeritem, elkezdek epitkezni es beszerzek egy, vagy hogy ne legyen nagyon egyedul, ket menhelyi kutyat oda. Ok is jobban ereznek magukat, en is nyugodtabban aludnek. (tudom mekkora felelosseg a kutyatartas, a mostani a harmadik kutyam). Ellenben termeszetessen nem szeretnek olyan menhelyet tamogatni, ahol rosszul bannak az allatokkal, illetve lelkileg nagyon serult vagy testileg nagyon beteg kutyakhoz se szeretnek jutni.
Tudtok olyan helyet, ahol a lehetosegekhez kepest embersegessen bannak az allatokkal es legalabb a legfontosabb vedooltast megkapjak?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!