Hála istennek, sokat járunk bulizni. A parlamenti "bulit" is nagyon várjuk. Mindenki azt mondja, nagyon szép lesz a kitüntetés, amit kapunk. Még egyikünk sincs állami kitüntetése...
Azon szerencsések közé tartozunk, hogy vannak egyéni szponzoraink [TVK, Zepter, Yamaha], de most olimpia után még nem indult újabb roham...
Utolsó kérdés: a fiúk említették, hogy mennyire leköti az erejüket az egy hete folyamatosan tartó ünneplés, bulizás, "ivás". Titeket mennyire terhel ez?
Komolyra fordítva: a parlamentben holnap állami kitüntetést kaptok. Hogyan várjátok?
Köszönöm a választ! Remélem nem bántottalak meg Benneteket a kérdésemmel! Semmi rosszindulat nem volt benne!
Mégegyszer gratulálok Nektek, nagyon ügyesek vagytok!
Nyáron gyakorlatilag a víziedzésekből, emellett bodyzunk. Télen ugye nem kajakozhatunk, csak tanmedence, úszó és futóedzéseink vannak, s természetesen bodyzás, erőfejlesztés.
Igen, sajnos a verseny csúszása miatt nem volt rá lehetőség. Szerettünk volna legalább egy napot a faluban tölteni, mert így nem maradtunk volna ki az igazi olimpiai életből.
Gratulálok a szép eredményeitekhez, nagyon büszke voltam rátok. Ráadásul az érmek mellett azzal is növeltétek a magyar nép jó hírnevét, hogy ti voltatok a legszebb sportolónők az olimpián (igaz, lehet hogy elfogult vagyok, de azért nem járok messze az igazságtól).
A Kőbán-nyilatkozat hogy érintett titeket? Beszéltetek azóta egymással?
Napi 4-5 órát edzünk átlagosan, december elsejével kezdjük el újra az edzéseket. Addig a jóleső pihenésnek adjuk át magunkat. Igyekszünk megőrizni nőiességünket, s van akiknek a sportos lányok is tetszenek.
Van egy apróság, de szeretném tisztázni.
Amennyire én tudom a kajakosok/kenusok legalább annyira szeretik az evezősöket mint a horgászokat. A Kolonics/Vereckei interjúban is kérdeztem nem zavarja-e őket, hogy evezősnek titulálják. (1 igen, 1 nem)
Most meg a válaszokban folyton eveztek. Hogy van ez akkor ?
A jelenlegi felállásunkat befolyásolta, hogy csapatunkban nem volt igazából vezérevezős. S mivel én evezek a párosokban elől, ezért adódott a négyesbeli sztrókolás is.
Az első ember feladata, hogy a ritmust adja, tehát ott jól kell evezni, hiszen ha ő például röviden és gyorsan evez, akkor a mögötte ülők már biztos, hogy nem tudnak nagy erővel és jól evezni.
Hátul a hosszabb karúak ülnek [ott az erő], ott szélesebb a hajó, ők a hajó motorjai.
Viski Erzsébet: én feladatom, hogy az indításnál "beszóljak". Így hallja ugyanis mindenki.