Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2000.09.20 0 0 9
MOUSSAMBANI Eric
Equatorial Guinea

Date of birth: 31 May 1978

Highlights: The Sydney Olympic Games are MOUSSAMBANI's first international event and the first time he has been out of his country.

Sports at national level: Basketball just for fun.

Why this sport: I started swimming only in this January, and I have never swam 100m before. I didn't want to swim 100m but my coach told me that I should do it anyway, I thought it was too much, but I made it.

Ambitions: I just finished high school, but I want to go on to do science at university.

General interests: Carried the flag for his nation's delegation in the Opening Ceremony for the Sydney 2000 Olympic Games. I only carried the flag because they needed a small swimmer to do it, and nobody knew who I was. But now, when I go home, everyone will know.

On whether his family knows about his 100m Freestyle race: My family doesn't know anything yet and I am not going to tell them anything until they see me on the TV tomorrow, it is night in my country right now.

Infók innen

Jake Maroc Creative Commons License 2000.09.20 -1 0 7
Hát én flegmának nem nevezném, de tény hogy elég furcsa stílusa va. Amikor a rádióban focimeccseket közvetített, akkor is a meccs közvetítése helyett állandóan ironizált valamin.
Dr. Lecter Creative Commons License 2000.09.20 -1 0 6
Ezt én is ide akartam írni. Nem "jópofa", egyszerűen barom.
Előzmény: sztyepp (5)
sztyepp Creative Commons License 2000.09.20 -1 0 5
Ide is beírom, ami a "Riporterek az olimpián - a körítés" topicba írtam. A véleményem VIZ-ről.

Nem tudom láttátok-e tegnap este a kis érdekességet az úszásról. Amikor kis feka guineai manus egyedül úszott, mert a másik két versenyzőt (szintén fejlődő országbeliek) kizárták, mert előbb ugrottak a medencébe, mint rajt. Namost, a kiscsávó alig tudta leúszni a 100 m-t erre okos Vass István Z. folyamatosan fikázza, de valami visszataszító módon. Hogyaszongya: "Ez nem látott még 50 m-es medencét, otthon csak 20 m-es van, otthon nincs is medence, a kutyám már rég átúszta volna, vigyázz nehogy nekimenj a szalagnak, hehe csak 2 perc alatt tudta átúszni a medencét..." stb. Ezután a műp*csa vigyorogva megkérdezi VIZ-et: "Hogy engedhetik ezeket oda?". VIZ: "Nem tudom, de olyan kicsi az ország, hogy elmegyek és kérem az állampolgárságot, hogy indulhassak a olimpián."

Hát b@ssz@ meg!!!
Hogy lehet valaki ennyire primitív?!
Hát pont erről szól az olimpia nem? Hogy az egész világ ott lehet nem?

Miközben hazánk fiai csak úgy tarolnak. ;-( Érmet éremre halmoznak. ;-( Hát menjen VIZ a p*csába! Még okunk sincs nagyképűnek lenni.

Sportnagyhatalom. Egy nagy lóf*szt!

Wazull Creative Commons License 2000.09.20 0 1 4
Ne bantsatok Vass I.Z.K.L.G.-t. O az en kedvenc riporterem. Annak idejen Bacsi Sandor profi(?) futballista uj klubba igazolt. A korkapcsolasos kozvetites soran V.I.Z. ezt az alabbi modon kommentalta: "... a helybeli cukraszok nagy oromere..."
tampere Creative Commons License 2000.09.19 -1 0 3
Engem az zavar az egészben, hogy a V.I.Z. próbál roppant jópofa lenni, de neki szerintem alapvetően már a rádiós stílus áll jól, nem mutat jól a tévén, másrészt az orgánuma sem túl jó. A szövegei pedig idegesítőek, ahogy próbál magyarázkodni.

Palikkal nincs gond, mert lelkesedik a nap 24 órájában, tájékozott, csak a magyar eredményeket rendszeresen 30 perc késéssel mondja be (kb. fél óra a késés pl. a vívóeredményeknél).
Nem tudom, bírni fogja-e a 16 nap éjszakázást, már most meglátszik rajta, hogy fáradt, nem tudom miért nincsen váltótársa.
Az a baj, hogy sok interjú a tévében nagyon kényszeredett és látszik rajta, hogy csak azért csinálják, hogy kitöltsenek két bejátszás közti rést, egyszóval rizsázzanak, a riporter feltegyen egy 20-25 másodperces kérdést, amire a vendég jó esetben 5 másodpercben felel (lévén a kérdés magában rejti a választ is, így nincs mit válaszolni rá)

Hallgattam vasárnap és hétfőn este a rádiót, hát ők sem sokkal jobbak...

md95857 Creative Commons License 2000.09.19 0 0 2
Emberek

Valamiért ők maradtak itthon. Zelinka Ildikó egyébként profin közvetíthetett volna kosárlabdát, a Gundel Takács keleti küzdősportokat stb. Egyébként Vass István helyett jobb lenne pl. a Knézy napjában 2 vagy 10 órákat? Akkor inkább túlozza el a poénjait, csak maradjon!
Zelinka meg mosolyogjon tovább, de spec nekem meg ő nem kellene oda (miért nem hallom már egy kosármeccsen!)

üdv mindenkinek

Stanlex Creative Commons License 2000.09.19 0 0 1
Hát azért a Palik se matyóhímzés...vagy lehet, hogy pontosan az?
Mindenesetre azt kapjuk, amit érdemlünk. A stúdióban egyedül a Zelinka Ildikó normális - legalábbis szerintem.
Előzmény: gyrich (-)
bullseye Creative Commons License 2000.09.17 0 0 0
0% az esélye, hogy ezzel egyedül vagy!
Előzmény: gyrich (-)
gyrich Creative Commons License 2000.09.17 -1 0 topiknyitó
Kiváncsi volnék, hogy csak engem irritál a Vass István Zoltán Károly Lajos Géza baromi flegma stilusa a TV pesti studiójában. Iszonyat ez a manus, a Reggeli Krónikában csak hallja az ember, de még látni is!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!