Keresés

Részletes keresés

Mumus1 Creative Commons License 1 napja 0 0 10724

Ez hogy tudtad összehozni?

"csodaterméket gyártó kripto piramisjáték"      Különböző, több információt képes vagy összegyúrni?  Te olyan lehetsz, mint Deutsch Tomika Brüsszelben; angol nyelvtudás nélkül mindent értett és mindenre tudott szavazni :)

Ez az max, csak így tovább!

Előzmény: max val bircaman szeredőc (10723)
max val bircaman szeredőc Creative Commons License 1 napja 0 0 10723

Irigy vagy, hogy az emberek nemcsak makkegészségesek, hanem milllllllllllliomosok is lettek a csodaterméket gyártó kripto piramisjátéknak köszönhetően, miközben te betegen és pénz nélkül vergődsz!

Előzmény: ásítósmacska (10720)
Mumus1 Creative Commons License 1 napja 0 0 10722

Mivel ezt a terméktapasztalatot én sem tudtam és nekem is újdonság volt, amikor elmondta a hölgy, ezért kérném, hogy értelmezd újra a kijelentésedet!

Előzmény: ásítósmacska (10720)
ásítósmacska Creative Commons License 1 napja 0 0 10721

:-))))

Előzmény: Párizs73 (10719)
ásítósmacska Creative Commons License 1 napja 0 0 10720

Gyönyörű félremagyarázás, igazi Bodóné lehetsz! 

EZ a kuruzslás! 

nem tudták műteni az orvosok és a növekedését sem tudták megállítani és a termékem viszont megoldotta azt a problémát is...

Előzmény: Mumus1 (10707)
Párizs73 Creative Commons License 2 napja 0 0 10719

Kuruzslói szolgáltatás MLM kripto plux személyszállítás egy csomagban.

Előzmény: Párizs73 (10718)
Párizs73 Creative Commons License 2 napja 0 0 10718

A seftes taxis rendel.

Előzmény: max val bircaman szeredőc (10716)
Mumus1 Creative Commons License 2 napja 0 0 10717

Ezt hogy hoztad össze, mert nem ez volt a téma? :) 

Te lökött; nem is voltál még a repülőtéren, hogy repülőtéri idióta taxissal beszélj :) Most azzal vannak elfoglalva, hogy fizetniük kell, mint bármely halandónak.. Rohadjon meg az összes és hisztizzenek csak; eddig jól elvoltak, hogy ingyen akárhányszor be- és kimehettek...

Most nagyon tiltakoznak :)

Előzmény: max val bircaman szeredőc (10716)
max val bircaman szeredőc Creative Commons License 2 napja 0 0 10716

Ezentúl ha bármi egészségügyi kérdésed van, a repülőtéri taxisoknál érdeklődj! Gyakorlatilag nincs betegség, amire ne lenne megoldásuk.

Előzmény: Párizs73 (10714)
Mumus1 Creative Commons License 2 napja 0 0 10715

Mélyen letaglóz a véleményed; alapjaiban forgatja fel a világot.

Előzmény: Párizs73 (10714)
Párizs73 Creative Commons License 2 napja 0 0 10714

Szánalmas kis seftes vagy.

Előzmény: Mumus1 (10713)
Mumus1 Creative Commons License 2 napja 0 0 10713

"álságos módon" Engedd el, mert szívinfarktussal végzed, ha minden szaron ekkora hisztit rendezel!

Ő írta, hogy kuruzslás! Ha ilyet állít, akkor tegyen feljelentést! Hol itt a hiba? Milyen álságos, meg felkérés, milyen javaslat a feljelentésre??  Nincs semmi történeted a topichoz és most ezzel fogsz hülyéskedni?

Ha én fel szeretnék valakit jelenteni, akkor hidd el, hogy nem itt keresnék rá droidot, hogy megtegyem általa!

Mondom, valahogy próbáld normálisan értelmezni a történéseket, mert belegabalyodsz és úgy maradsz!

Egyébként nem kell ügyvédeskedned, meg félremagyaráznod; mert az is lehet, hogy ő normálisan értelmez dolgokat és válaszol, ha akar. Ha pedig nem, akkor elengedi, mert csak te nem veszed észre, hogy lényegtelen dolgon próbálsz meg lovagolni, csak mindig leesel a lóról :)

Te még a hiéna szintnél is lejjebb vagy!

Előzmény: Párizs73 (10711)
Párizs73 Creative Commons License 2 napja 0 0 10712

A feljelentés alapja pedig a te írásod, állításod lenne.

Előzmény: Mumus1 (10710)
Párizs73 Creative Commons License 2 napja 0 0 10711

Ne tekeregjél! Te állítottál itt valamit valakiről. Majd álságos módon azt írtad hogy ásítós jelentse fel az illetőt és a feljelentéshez még segítséget is ajánlottál a feljelentendő személy nevét. Nyilván a feljelentés alapja csak az lehetne amit Te itt állítottál az illető személyről, hiszen a Te történeted az egésznek az alapja. Gyakorlatilag Te a kuruzsló azt javasoltad ásítósnak, hogy jelentse fel az egyik kuncsaftodat. Te még a hiéna szintnél is lejjebb vagy hiába tiltakozol az Eü topik fórumozóinak kijelentése ellen.

Előzmény: Mumus1 (10710)
Mumus1 Creative Commons License 2 napja 0 0 10710

Ő kuruzslásnak nevezett valamit.. Az ugye feljelentendő... Én nem vádoltam meg senkit bűncselekménnyel, tehát megint fordítva ülsz a lovon!

Értelmezd újra az olvasottakat! 

"A feljelentésed alapja pedig a te írásod, állításod lenne"   Az én feljelentésem???  Ugye kezded felfedezni a baromságodat?

Az állításom az, hogy meghallgattuk a nő személyes tapasztalatát... Tényleg autistaként szeretnéd értelmezni? Más, ennél sokkal jobb nem jutott eszedbe? Jobb vagy te ennél, mint hogy ilyen mellébeszéléses hisztivel csináld a kirohanásodat!

Előzmény: Párizs73 (10708)
Párizs73 Creative Commons License 2 napja 0 0 10709
Előzmény: Mumus1 (10697)
Párizs73 Creative Commons License 2 napja 0 0 10708

Érdekes a logikád: Te állítasz valamit valakiről. Majd felajánlod ásitósnak, hogy jelentse fel az illetőt és felajánlod, hogy megadod a nevét a feljelentéshez. A feljelentésed alapja pedig a te írásod, állításod lenne. Ehhez pofa kell amit csinálsz.

Előzmény: Mumus1 (10707)
Mumus1 Creative Commons License 2 napja 0 0 10707

Te vagy ennek jóindulatú szakértője :) Én nem tudom, csak meghallgattuk, amit a nő elmondott a fejfájásáról és az agyi cisztáról... Ha neked ez kuruzslás, akkor jelentsd fel, meg tudom adni a nevét!

Előzmény: ásítósmacska (10706)
ásítósmacska Creative Commons License 2 napja 0 0 10706

... és persze mindez szerinted nem kuruzslás....

LOL

Előzmény: Mumus1 (10705)
Mumus1 Creative Commons License 3 napja 0 0 10705

Bizony a 13 év legtöbb tapasztalata Pécsen történt, ezért nagyon jó, hogy különböző terméktapasztalatokat akár névvel is el tudom mondani és akár visszaellenőrizhető... Vásártéren kb. 3 hete elmeséltem több tapasztalatot.. Aztán egy hete ismét kint voltam és az autókereskedő éppen azzal a csajjal tárgyalt, akinek az állandó fejfájását szüntette meg a termékem 2013. májusban... (életem első ajánlása volt) Akkor kértem, hogy mondja el a tapasztalatát és felhívtam a kereskedő és családtagjai figyelmét, hogy éppen az ismerősükről beszéltem nekik...

Kicsi ez a Pécs, de jól esett, hogy éppen ilyen gyorsan jött a megerősítés. Ja és a hölgy még megspékelte azzal is, hogy a fiának a cisztát nem tudták műteni az orvosok és a növekedését sem tudták megállítani és a termékem viszont megoldotta azt a problémát is... Csodálkozott, hogy én erre nem is emlékeztem.. ( pedig a tapasztalatok 90%-ára emlékszem)

Előzmény: Párizs73 (10704)
Párizs73 Creative Commons License 3 napja 0 0 10704

Bátor ember vagy, ha Pécsen ki mersz menni az utcára, mert gondolom ott is rásóztad a termékeidet az emberekre.

Előzmény: Mumus1 (10703)
Mumus1 Creative Commons License 3 napja 0 0 10703

Csak egy embernek kívántam és a többszöri aljas viselkedése, üzenete és levele után... Nem meglepő!

Módosítom; nem nézném végig..

Te biztosan nyugodtabb vérmérsékletű vagy, mert csak a súlyokkal küszködtél; én kicsit más... 

Előzmény: Párizs73 (10701)
Mumus1 Creative Commons License 3 napja 0 0 10702

Az meglepő neked, hogy másképp kell hirdetni egy ingatlant és egy terméket? Tőlem is azt kapják, amit várnak... A sok sok visszajelzés is erről árulkodik.

Én is pénzért adom, mert nekem is pénzbe kerül..- ez meglepő?

Érezd már, hogy mindkét esetben lehet fel lehet úgy tenni a kérdést, hogy akár sértő is legyen!

Előzmény: Párizs73 (10700)
Párizs73 Creative Commons License 3 napja 0 0 10701

Hát a " megdöglésüket kívántad" és ezt le is írtad nekik. Nem meglepő. Nekem szívrohamot kívántál és közölted, hogy szívesen végignéznéd.

Párizs73 Creative Commons License 3 napja 0 0 10700

Én nem nyomulok az ingatlanokkal fórumokon és nem így keresek bérlőket. Másrészt a bérlő pontosan azt kapja amit a saját szemével lát és nincs hülyítve " csodaígéretekkel". Igen pénzért adom,egy kölcsönös megállapodás szerint.

Előzmény: Mumus1 (10698)
Párizs73 Creative Commons License 3 napja 0 0 10699

"  Ha azt mondom, hogy leukémiás, nyelőcsőrákos, agydaganatos, májáttétes, tüdő áttétes, cisztás esetekben pont akkor történtek a spontán gyógyulások és pozitív változások, amikor elkezdték fogyasztani azokat a termékeket, amiket én ajánlottam, ezért joggal feltételeztem, hogy akár náluk is pont akkor történne valami változás." Megisszák a Raint és hirtelen ennyiféle " spontán gyógyulás."

Mumus1 Creative Commons License 3 napja 0 0 10698

"Pénzt akartál a daganatos betegeken keresni"   Ez akkor is rosszindulatú kérdés...

Te ingyen adod ki a lakásodat? Netán pénzt akarsz szerencsétlen, lakás nélküli rászorult embereken, akár kis gyerekes családokon keresni?

Előzmény: Párizs73 (10696)
Mumus1 Creative Commons License 3 napja 0 0 10697

Ez megint a te következtetésed csak!  Mondjuk azt vártam most, hogy azt írod, hogy én biztos örültem annak, hogy mindegyik meghalt.... Már elkészült a válaszom, hogy nem örülök, mert nem foglalkozom vele; hidegen hagy.

Ha azt mondom, hogy leukémiás, nyelőcsőrákos, agydaganatos, májáttétes, tüdő áttétes, cisztás esetekben pont akkor történtek a spontán gyógyulások és pozitív változások, amikor elkezdték fogyasztani azokat a termékeket, amiket én ajánlottam, ezért joggal feltételeztem, hogy akár náluk is pont akkor történne valami változás..

Ez így megfelelő megfogalmazás?

Volt, akinek ingyen adtam; tehát ez is megvolt.

Előzmény: Párizs73 (10695)
Párizs73 Creative Commons License 3 napja 0 0 10696

Miért ingyen adtad volna nekik a termékeket?

Előzmény: Mumus1 (10694)
Párizs73 Creative Commons License 3 napja 0 0 10695

Ha megvették volna a terméket akkor élnének? Mert gyógyulást ígértél nekik.

Előzmény: Mumus1 (10693)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!