"csodaterméket gyártó kripto piramisjáték" Különböző, több információt képes vagy összegyúrni? Te olyan lehetsz, mint Deutsch Tomika Brüsszelben; angol nyelvtudás nélkül mindent értett és mindenre tudott szavazni :)
Irigy vagy, hogy az emberek nemcsak makkegészségesek, hanem milllllllllllliomosok is lettek a csodaterméket gyártó kripto piramisjátéknak köszönhetően, miközben te betegen és pénz nélkül vergődsz!
Ezt hogy hoztad össze, mert nem ez volt a téma? :)
Te lökött; nem is voltál még a repülőtéren, hogy repülőtéri idióta taxissal beszélj :) Most azzal vannak elfoglalva, hogy fizetniük kell, mint bármely halandónak.. Rohadjon meg az összes és hisztizzenek csak; eddig jól elvoltak, hogy ingyen akárhányszor be- és kimehettek...
"álságos módon" Engedd el, mert szívinfarktussal végzed, ha minden szaron ekkora hisztit rendezel!
Ő írta, hogy kuruzslás! Ha ilyet állít, akkor tegyen feljelentést! Hol itt a hiba? Milyen álságos, meg felkérés, milyen javaslat a feljelentésre?? Nincs semmi történeted a topichoz és most ezzel fogsz hülyéskedni?
Ha én fel szeretnék valakit jelenteni, akkor hidd el, hogy nem itt keresnék rá droidot, hogy megtegyem általa!
Mondom, valahogy próbáld normálisan értelmezni a történéseket, mert belegabalyodsz és úgy maradsz!
Egyébként nem kell ügyvédeskedned, meg félremagyaráznod; mert az is lehet, hogy ő normálisan értelmez dolgokat és válaszol, ha akar. Ha pedig nem, akkor elengedi, mert csak te nem veszed észre, hogy lényegtelen dolgon próbálsz meg lovagolni, csak mindig leesel a lóról :)
Ne tekeregjél! Te állítottál itt valamit valakiről. Majd álságos módon azt írtad hogy ásítós jelentse fel az illetőt és a feljelentéshez még segítséget is ajánlottál a feljelentendő személy nevét. Nyilván a feljelentés alapja csak az lehetne amit Te itt állítottál az illető személyről, hiszen a Te történeted az egésznek az alapja. Gyakorlatilag Te a kuruzsló azt javasoltad ásítósnak, hogy jelentse fel az egyik kuncsaftodat. Te még a hiéna szintnél is lejjebb vagy hiába tiltakozol az Eü topik fórumozóinak kijelentése ellen.
Ő kuruzslásnak nevezett valamit.. Az ugye feljelentendő... Én nem vádoltam meg senkit bűncselekménnyel, tehát megint fordítva ülsz a lovon!
Értelmezd újra az olvasottakat!
"A feljelentésed alapja pedig a te írásod, állításod lenne" Az én feljelentésem??? Ugye kezded felfedezni a baromságodat?
Az állításom az, hogy meghallgattuk a nő személyes tapasztalatát... Tényleg autistaként szeretnéd értelmezni? Más, ennél sokkal jobb nem jutott eszedbe? Jobb vagy te ennél, mint hogy ilyen mellébeszéléses hisztivel csináld a kirohanásodat!
Érdekes a logikád: Te állítasz valamit valakiről. Majd felajánlod ásitósnak, hogy jelentse fel az illetőt és felajánlod, hogy megadod a nevét a feljelentéshez. A feljelentésed alapja pedig a te írásod, állításod lenne. Ehhez pofa kell amit csinálsz.
Te vagy ennek jóindulatú szakértője :) Én nem tudom, csak meghallgattuk, amit a nő elmondott a fejfájásáról és az agyi cisztáról... Ha neked ez kuruzslás, akkor jelentsd fel, meg tudom adni a nevét!
Bizony a 13 év legtöbb tapasztalata Pécsen történt, ezért nagyon jó, hogy különböző terméktapasztalatokat akár névvel is el tudom mondani és akár visszaellenőrizhető... Vásártéren kb. 3 hete elmeséltem több tapasztalatot.. Aztán egy hete ismét kint voltam és az autókereskedő éppen azzal a csajjal tárgyalt, akinek az állandó fejfájását szüntette meg a termékem 2013. májusban... (életem első ajánlása volt) Akkor kértem, hogy mondja el a tapasztalatát és felhívtam a kereskedő és családtagjai figyelmét, hogy éppen az ismerősükről beszéltem nekik...
Kicsi ez a Pécs, de jól esett, hogy éppen ilyen gyorsan jött a megerősítés. Ja és a hölgy még megspékelte azzal is, hogy a fiának a cisztát nem tudták műteni az orvosok és a növekedését sem tudták megállítani és a termékem viszont megoldotta azt a problémát is... Csodálkozott, hogy én erre nem is emlékeztem.. ( pedig a tapasztalatok 90%-ára emlékszem)
Az meglepő neked, hogy másképp kell hirdetni egy ingatlant és egy terméket? Tőlem is azt kapják, amit várnak... A sok sok visszajelzés is erről árulkodik.
Én is pénzért adom, mert nekem is pénzbe kerül..- ez meglepő?
Érezd már, hogy mindkét esetben lehet fel lehet úgy tenni a kérdést, hogy akár sértő is legyen!
Én nem nyomulok az ingatlanokkal fórumokon és nem így keresek bérlőket. Másrészt a bérlő pontosan azt kapja amit a saját szemével lát és nincs hülyítve " csodaígéretekkel". Igen pénzért adom,egy kölcsönös megállapodás szerint.
" Ha azt mondom, hogy leukémiás, nyelőcsőrákos, agydaganatos, májáttétes, tüdő áttétes, cisztás esetekben pont akkor történtek a spontán gyógyulások és pozitív változások, amikor elkezdték fogyasztani azokat a termékeket, amiket én ajánlottam, ezért joggal feltételeztem, hogy akár náluk is pont akkor történne valami változás." Megisszák a Raint és hirtelen ennyiféle " spontán gyógyulás."
Ez megint a te következtetésed csak! Mondjuk azt vártam most, hogy azt írod, hogy én biztos örültem annak, hogy mindegyik meghalt.... Már elkészült a válaszom, hogy nem örülök, mert nem foglalkozom vele; hidegen hagy.
Ha azt mondom, hogy leukémiás, nyelőcsőrákos, agydaganatos, májáttétes, tüdő áttétes, cisztás esetekben pont akkor történtek a spontán gyógyulások és pozitív változások, amikor elkezdték fogyasztani azokat a termékeket, amiket én ajánlottam, ezért joggal feltételeztem, hogy akár náluk is pont akkor történne valami változás..