Keresés

Részletes keresés

Clarinda Creative Commons License 20 perce 0 0 35349

a negatív növekedés is növekedés

Előzmény: jazzcool1,2 (35341)
Clarinda Creative Commons License 20 perce 0 0 35348

binlaci mindent tud

Előzmény: xiqifex2 (35343)
joc_ Creative Commons License 3 órája 0 3 35347

A precizitás és az állandóan tájékozatlanok kedvéért: 16-án 16:00-ig lehet vásárolni a jelenlegit, 16-án 16:01-től az újakat.

Előzmény: pacs_425 (35346)
pacs_425 Creative Commons License 4 órája 0 2 35346

Zárják a 2031/M4-et és a 2031/Q4 fixet 17-én.
Lesz helyette 2031/M5 5-6 % közötti kamattal, és 2029/Q1 fix 5,5 % kamattal.

Sp_X Creative Commons License 30 órája 0 0 35345

Az euró bevezetéséhez szigorú feltételeknek kell megfelelni 2030-31-ig.

-Maastrichti lépcsők/ kritériumok teljesítése. -Ebbe most nem megyek bele, utána lehet nézni, pontosan le van írva.

-ERM II előszobában minimum 2 évet kötelező eltölteni komolyabb árfolyam-kilengések nélkül, hogy bizonyítsuk a forint stabilitását.

Ami a 29N-t illeti. Én sem hiszem hogy ne vérezne több sebből a gazdaság, és rögmentes lenne az út! Közelsem. Geopolitika, energia, benzinár, olaj, esetleges inflációs sokk... Ezekre a tényezőkre a DKJ azonnal reagál.

A mostani eufórikus hangulat után lehet itt kijózanodás. Nem hinném hogy itt minden olyan simán fog menni! Közelsem. 

A 29N 'rejtett fegyvere' a 2,5% prémium jövőre, ami miatt tartják sokan mert nagy potenciál lehet benne-> 7-8% is ha úgy alakulnak a dolgok.   

Előzmény: General Specific (35342)
jazzcool1,2 Creative Commons License 1 napja 0 0 35344

kb így gondolom én is... nemsokára hivatalosan is kiderül, hogy a pénzügyminiszter milyen pályán képzeli el az eurózónához szükséges feltételek kialakítását. ha azt a piac hitelesnek ítéli majd meg, azaz kb 2030-ban be tudunk lépni az ERM II-be, és 2031-től tényleg jöhetne az euró, akkor kiszámítható pénzügyi pálya áll előttünk. de ebben a pozitív esetben sem gondolom, hogy a 3 havi dkj 4% alá bezuhanna, így 2029-ig a 6,5%-os hozam jó eséllyel meglesz. (és soha többé nem várható 2,5%-os bonus...)

Előzmény: General Specific (35342)
xiqifex2 Creative Commons License 2 napja 0 1 35343

Nem sikerült neki. Ez lett volna a repülő rajt. 

Előzmény: jazzcool1,2 (35341)
General Specific Creative Commons License 2 napja 0 1 35342

Én a 2029/N-t mind megtartottam, nálam az a zászlóshajó.

Jövőre már 2,5% prémiumot ad, addig kell kihúzni 1,5-en.

4% DKJ már kb az USA szint lenne, oda nem hiszem, hogy megyünk.

Ergo arra számítok, hogy a 2029/N még 3 évig hoz 6,5-7%-ot (talán a jövő év első felében kevesebbet), méghozzá úgy, hogy kvázi biztosítva van az esetlegesen negatív piaci folyamatok ellen.

Most van egy eufória a piacon, de azért sok sebből vérzik a magyar gazdaság...

Előzmény: Sp_X (35330)
jazzcool1,2 Creative Commons License 2 napja -2 5 35341

A Orbán két év alatt kiszorta a fejlesztési pénzeket, és nem lett fejlődés belőle. Kb dupla kamatra tették. bele 

Nocsak, jó reggelt kívánok! :-) 

Előzmény: xiqifex2 (35340)
xiqifex2 Creative Commons License 2 napja 0 0 35340

Az nem közvéleménykutatás.

A kérdések arra vonatkoznak, hogyha maszek vagy és kaptál a céghez fejlesztést vagy kedvezményes működési hitelkártyák vagy kölcsönt saját magad végétől,, rendesen hasznwltad e.. Nem e esetleg betetted dupla kamatra a kincstarba.

Simán ki tudják szűrni. 

NAV, azonos lakcím, támogatás kapott e, osztalék szja 

A Orbán két év alatt kiszorta a fejlesztési pénzeket, és nem lett fejlődés belőle. Kb dupla kamatra tették. bele 

Előzmény: Veszpremi (35335)
Veszpremi Creative Commons License 2 napja -2 0 35339

A hibát javítani gyorsabban lehetne, mint ezt az üzenetet beépíteni. Teljesen alkalmatlan fejlesztők. Sajnos sok bankban is ez megy, ld. cib, erste investment...

Előzmény: joc_ (35337)
jazzcool1,2 Creative Commons License 3 napja 0 1 35338

gondolom még mindig valamelyik baráti cég kezeli az app-ot jó sok pénzért és cserében minimális szakértelemmel :-( 

Előzmény: joc_ (35337)
joc_ Creative Commons License 3 napja 0 2 35337

Webkincstáron belépéskor felugró ablak:
"Téves PUSH értesítés kiutalások esetén"

Rányomva, a következő értesítésre visz:

"Tájékoztatjuk, hogy egyes kiutalási tranzakciók esetében az applikáció tévesen sikertelen átutalási PUSH tájékoztató üzenetet küld. A tájékoztató üzenettel kapcsolatos hiba javításán dolgozunk. A tranzakció sikeressége a ?Tranzakció menüpontban? ellenőrizhető, illetve a tranzakció elszámolását követő SMS értesítésben."

Mobilban a belépő oldal közepén van ugyanez.

(Nem mondom hogy helyes hogy téves üzenetek jönnek, de aki olvas, nem kell kétségbe essen.)

Előzmény: ragomany (35336)
ragomany Creative Commons License 4 napja 0 1 35336

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy a 2026.07.08 nap 12:00 órakor rögzített átutalási megbízása nem teljesült

Veszpremi Creative Commons License 4 napja 0 4 35335

Milyen megható, ha be akarsz lépni, és addig nem enged, míg egy xar-, értelmetlen, nem önkéntes kérdőívet ki nem töltesz!

"Kérjük közreműködését a KYC (Know Your Costumer) nyilatkozat kitöltésében, mely az Ön biztonságát és a befektetési szolgáltatásaink átlátható, szabályszerű működését biztosítja."

Fővadász fegyverhordozója Creative Commons License 5 napja -9 0 35333
jazzcool1,2 Creative Commons License 6 napja 0 1 35332

most 5,3% a 3 havi, ebbe lényegében már beárazták legalább a következő kéthavi 0,25-0,25 vágást.

aztán kiderül, hogy szeptembertől mi lesz, ha folytatódna minden hónapban 0,25%-os vágás, akkor az év végére 4,5% lenne az alapkamat, de kicsi az esély erre. a 3 havi dkj-t sem gondolom, hogy ez alá menne. 

Előzmény: Sp_X (35330)
IVan Creative Commons License 6 napja 0 0 35331

10 éves hozamok 4,7% körül, USA 4,5...

Új pénzt nem terveztem már egyelőre állampapírba rakni, csak a kamatokat otthagyni. Most azon agyalok, hogy a kamatokat nem-e jó húzás vmi usd kötvény etf-be rakni (az árfolyamot is figyelembe véve) az amúgy is havonta építgetett tbsz-re.

Sp_X Creative Commons License 6 napja 0 0 35330

Én pontosan erre számítok később is. Habár DKJ-nek van egy elvileges padlója, még bármi lehet.

Ezért is csíptem le a 29N-ből 6,5-be valamennyit, de szerintem később még erősen megfontolom fogok e váltani 6% -ba is valamennyit és megtolva friss cash-el. Ha ez így megy. 

Lehet hülyeség lehet nem, 6% már egyáltalán nem csábító, új vágás bejelentéskor mérlegelni kell.

Viszont valamennyit mutatónak meghagyok benne minimálisan. Aztán kiderül....  Átíródott a felállás->a jövőre 2,5%-os prém lehet nem sokat fog érni így nagyon úgy fest. Ezt még megjósolni nem lehet biztosra!

// A lényeget már úgy is megléptem én is még akkor.: fix 7-be tenni összes gyengébb bmáp-ot...

Előzmény: joc_ (35329)
joc_ Creative Commons License 6 napja 0 2 35329

Ma lesz keddi DKJ aukció meg látni mennyit csorog lejjebb

Sokat:

Most éppen 5,36%-nál jár a 4 utolsó súlyozott átlag.

Előzmény: Sp_X (35328)
Sp_X Creative Commons License 6 napja 0 0 35328

Aha, tudom, köszi. Napi szinten követem én is ezeket. Lesz még itt több vágás is..! 

Megvan az irány merre megyünk! Varga is közölte és Tardos Gergely-t is 'faragni' tették oda. 

/PMÁP-okat én már a magas kamat után dobtam nemsokkal. Kellett is. Jogosan nem hittem a mesében hogy újra kifizetne az AKK 18-19%-os kamatokat, ezt közölte is akkor Nagy Márton! 1300 milliárdot CSAK kamat  -> abba beleremegett az AKK.

Ma lesz keddi DKJ aukció meg látni mennyit csorog lejjebb..! 

Aki Fix-ben van full annak oké. DE akinek van valamennyi változó kitettség Bmáp-ja lehet jó lesz, lehet közepes, lehet rossz. Ehhez jósgömb kell.

Előzmény: jazzcool1,2 (35327)
jazzcool1,2 Creative Commons License 6 napja 0 2 35327

két 25 bázispontos vágás várható, most júliusban majd augusztusban. utána lesz majd új iránymutatás... a követező két vágást már nagyjából beárazta a piac.

asszem pénteken várható fontos bejelentés az uniós pénzekről Brüsszelben. az egy picit tovább erősítheti a forintot. 

a PMÁP-ot dobni kell, a BMÁP hozamát a 3 havi dkj-hozam alakítja, az most 5,3%. és ehhez jön a kamatprémium, kinek mennyi...

Előzmény: Sp_X (35322)
Passzív befektető Creative Commons License 6 napja -1 1 35325

A webkincstár már több órája nem érhető el karbantartás miatt amit előre be sem jelentettek ráadásul csúcsidőben teszik amikor használják ahelyett hogy késő éjszaka csinálnák!

Az érthetetlen hogy az utóbbi hónapokban minek ennyi karbantartás nem tudják normálisan megcsinálni amit kell?

IVan Creative Commons License 2026.07.04 -1 0 35324

Valószínűleg fog a Forint gyengülni (kell is? cél is?}, de az inflát ez nem fogja pörgetni, ha még úgy is erősebb lesz az egy évvel korábbinál.

Aztán ki tudja...

Veszpremi Creative Commons License 2026.07.04 -3 0 35323

Ahogy közeledünk az euro bevezetéshez, úgy fognak nálunk is a kamatok hozzásimulni az EU görbéjéhez. Az infláció nyilván más, de legalább majd a HUF ingadozása nem fogja azt befolyásolni.

Sp_X Creative Commons License 2026.07.04 -4 0 35322

Ezt nyárra tervezett de még be nem árazott 3*25 bázispont-os kamatvágást szerintetek mennyire tudják majd megvalósítani? Elég merész.

2-őt nagyon terveznek. Ha ezt megjátszák, a 3-nál nem hiszem el hogy ne gyengülne be a forint és ne pörögne fel az infla.! 
Ha sikerrel meg csinálják akkor Bmáp-nak eléggé beharangoztak vagyis DKJ durván meg süllyedne. Ha nem, akkor Bmáp tapsol!

Pmáp-okból jól kiugrasztották a népet 1 cikk hatására:) Honnan tudnák elemzők pontosan megjósolni hogy 1 év múlva 2% lesz az infla... Sehonnan! 3 hónap múlva sem tudni mi lesz még!

Csak informatikus vagyok nem közgazdász, 3-4 éve kötvénypiacon.

jazzcool1,2 Creative Commons License 2026.07.02 -2 1 35321
jazzcool1,2 Creative Commons License 2026.06.29 0 1 35320

ok, részemről nem nagyon hiszem, hogy 4% alá beesne a 3 havi két éven belül. meglátjuk... :-)

amúgy mostantól a portfóliómon belül csökken az államapír aránya...

Előzmény: joc_ (35316)
GFU-880 Creative Commons License 2026.06.29 -6 2 35319

probalok segiteni...... köszönöm a fikazast azert hogy probalom masok piiizit is  "megvedeni"  :) :) 

az en tapasztalataim milliokba merhetok nem kepzelgem mint masok a millokat hanem a szemem elott evek elott tuntek el a kulonbozo ONYP-s kavarasok soran

lattam 7 kulonbozo ceget mukodni  MKB/Gondoskodas/Aegon/Alfa/OTP/Aranykor/Pannonia es a vegen az Alianz...

nos ezekbol az elso 6 szarfaszu banda felejtos! Ha vki nyitni akar ezek eszebe se jusson.... ajanlom az Alianz-ot 

de nem tartom kizartnak akad meg rendes ONYP de azokrol nem tudok nyilatkozni 

aki hiszi az csinalja aki meg nem az jarjon utanna :) :)  :) 

GFU-880 Creative Commons License 2026.06.29 -4 1 35318

akkor neked is leirom pl az OTP valaszat de ha kuldesz emailt el is kuldom olvasgasd! 

kb ez volt

" az on szamitasa teves mert a teljes osszegre szamitotta a hozamot de mi csak a befektetett tokere fizetunk hozamot "

par evvel ezelott ott ultem a 3 evvegi kivonat elott es nem passzoltak a szamok kiadott eves hozamrata a kimutatott eves hozam.... nem adta ki? 

2 ceg.... OTP AEGON

sok magyarazat lehet ra...

elvittek a koltsegek?.....

kumantottak a hozamratarol? 

csak a tokere fizetnek hozamot? 

kiveve az Alianz!

ott vmi miatt korrektul mukodik a dolog? 

Előzmény: joc_ (35314)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!