A topik célja olyan felület létrehozása, ahol egymással megoszthatjuk a vasúti és modellvasúti szakirodalmat, filmeket, információkat illetve azon honlapok, oldalak linkjeit, ahol ezek megtalálhatók.
Szépjóestét Mindenkinek! Az előzmény hozzászólásból a BR98-as Eisenbahn Journal továbbra is eladósorban van. Emellett eladósorba kerültek az alábbi magyar vonatkozású képeslapok; 300,- HUF/db áron adnám őket. Érdeklődéseket mail-ben várok!
Szépjóestét Mindenkinek! Az előzmény hirdetés dolgai közül a "Das Dampflok Bw" Eisenbahn Journal kiadvány elkelt, a többi tétel továbbra is eladósorban van. Érdeklődéseket mail-ben!
:-) Hogy mit hiszel és mit nem, az a te dolgod. :-) Mivel van szerencsém ismerni az urat személyesen is, tudom hol tart most a dolog. Az pedig, hogy mi mennyit időt, stb. kíván megint csak nem releváns. :-)
Elsősorban cserélném ezt a friss Miba különszámot. V. és VI. korszakos vonatösszeállításoknak szentelték az egész számot, és vannak benne példák rövid, 1-2 kocsis személyvonatokra is, illetve van benne magyar vonatkozás is. Nekem inkább a terepasztal építés és a terepasztalbemutató témák érdekesek. Szóval cserélném ezzel foglalkozó, viszonylag friss Miba különszámra vagy 2 db sima Miba magazinra. Ha megvennéd, akkor 4000 Ft az ára. Cserélhető Bpen, vagy posta.
Köszönöm a választ! A sötétkék tűnik a leginkább hasonlónak, de csak 25.000Ft környékén találtam egyet. Az nekem kicsit sok most érte.
A Vaterán hirdet valaki PDF formában ilyen leírással albumot, de ez nem hiszem, hogy könyv:
MÁV vasúti kocsik albuma, 1910-1990-ig a MÁV szolgálatában lévő valamennyi teherkocsi, személykocsi, speciális kocsik és motorkocsik (Ab mot, ABb, Bb mot, MDa 6, BzMot). Minden kocsiról korabeli fotó, részletes és jól látható méretezett és metszeti ábrák, műszaki leírás. A doksi tartalmaz még minden addigi vasúti jelölést, jelzést, valamint az összes addig használatos forgóváz rajzait, leírását.
2db pdf file. Egyik 1975-ös kiadás, 285 oldal, 280Mb, ebben 1974-ig kiadott kocsik láthatók. A másik 1992-es kiadás, 180 oldal, 53Mb, ebben pedig az 1975-90-ig gyártott kocsik láthatók.
A fájlt e-mailben küldöm, így azonnal megkapod, nincs postaköltség és még postára sem kell menned.
Fizetni banki utalással, vagy PayPal-lal lehet.
Az aukció indításával kijelentem, hogy a meghirdetett termék értékesítési, terjesztési jogával rendelkezem.
Amennyiben érdekel valakit, akkor "MÁV vasúti kocsik katalógusa" néven keresse 2000Ft...
A Börzén ma hirdetett "Magyar Államvasutak Járműalbum I."-nek van folytatása esetleges előzménye? Kerestem, de látszólag csak ugyanaz a könyv lett kiadva kétszer 2007-ben és 2008-ban. A különbség, hogy az egyik címében nem szerepel a végén a sorszám(?).
Reménykedem, hogy van "mozdonyos" esetleg "tehervagonos" kiadás is.
Amennyiben nincs ilyen, akkor milyen könyvet javasolnátok ezekben a témákban?
Szép napot mindenkinek! Otthon pakolgatás közben a kezembe került két régebbi könyv. A német nyelvű kifejeztetten Märklin rendszerekkel foglalkozik. Szívesen odaadnám annak, aki igényt tart rá - személyes átvétel esetén 1-1 tábla csoki, csomagküldésnél csoki + posta áráért... Emailcímem publikus. Üdv Géza