HITVÁNY EZ A TEXAS IDÉN!! Nem érdekli Bobot kb az egyetemi csapata, versenyük sincs azzal, hogy decemberben US Open, most meg a PSS volt náluk.
A szezonelőtti hazai versenyen kívül 2 hivatalos versenye volt a Texasnak, meg a Texas Invite.
Rendes ellenfelük sem volt még...
És kevesebb, mint egy hónap, és jön a Konferencia Döntő. Addig 2 versenyük van, ebből az Ohio State valami..., plusz nagyon nem tartják Capitanit jó edzőnek.
Igazából csak a váltóban úszott idejéhez képest nem tetszett az egyéni. Önmagában a PB plusz 6 tized januárban jó eredmény.
Viszont ez a szombati 100-as idő már tényleg halovány. A 100 hát eredmény rendben van ebben az időszakban és ha ússza majd a konferencia illetve az NCAA döntőben is, akkor simán meglesz neki az egyetemi rekord. A két váltóban elért idejei rendben voltak.
Molnár sajnos egyelőre valóban nem mutat pozitív jeleket.
100 háton nyert ma 51,22-öt úszva (Molnárból már semmi nem lesz, a USC is pocsék csapat, de onnan sem tud kitűnni. Minna ekkora tehetség!!), a Stanford agyonverte őket, de nem csoda, hogy nem kiemelt a USC. 200 gyorson ma nem úszott. 100 gyorson 48 felett ért célbe. Más random számban nem indult el. Formában szerintem tényleg meglesz neki 100 háton is az egyetemi rekord.
A váltókban hozta magát, 200 vegyesen háton, illetve 200 gyorson a végén.
Ha minden menne, de ez Maxime is kezd nevetségessé válni, amiket úszik itt januárban. A "kedvenc" női úszónk 1500-as idejét meg se említem. 9!!! éve nem úszott ilyet.
És 200 pillén meg rajta kívül mindenki altatni szokott, gyakorlatilag Urlando volt az első, aki tavasszal és nyáron is elit időt úszott nagyon hosszú idő után először, akit nem Miláknak hívnak. Ki tudja mit fog jönni névadóm, illetve a még mindig csak 22 éves lengyel, ennyi lesz ugye a nyáron.
Igazad van, azóta én is ezt beszéltem ismerősökkel. Ő ténylegesen nevelőedzőjük is, de mit várjunk, ez annyira magyaros. Nem hajlandóak elismeri 2012 óta gyakorlatilag semmit sem Shane-nek Katinka kapcsán. Persze, többször lett az év edzője, de azóta már ő a patás ördög.
Szerencsére tévedtél :D, de jobban is járt vele a USC, hogy legalább Minna hozott győzelmeket a csapatnak..., tényleg minőségi ellenfelek ellen ő, vagy senki a USC...
Fordítva volt ez a tavalyi év, de ugye tudjuk, az ilyen díjakra szavazók 90%-a fordítva ül azon a bizonyos lovon. A román "csak" két vb-aranyat, meg ER-t hozott, és se előtte, se utána semerre nem volt.
Illetve azt is tudjuk, hogy nekik az NCAA nem létezik!! Itthon legalább Hubi kapcsán már ezt elismerik. Pedig Hubi tavaly gyakorlatilag 4 VILÁGCSÚCSOT JÖTT!!
És a Cali Claire nélkül is brutális, és csak a gyengébbik Wiffen úszott a férfiaknál. Minnának nagyon kellett kellett ez a Mia West nevű lány, aki ugyancsak 19 éves. Soha nem hallottam még róla. Szerintem egyértelmű, hogy 1:40 alatt kell úszni az NCAA döntőben, és Minnában ez benne is van. Pedig már másodéves Mia, de idénre robban be ő is.
Minna 50 gyorson győzött 22.06-os egyéni csúcsot úszva (régi:22.19). 200 gyorson is győzött 1:41.69-es idővel, ami január közepén igen jó eredmény. 100 gyorson 2. lett 47.55-ös idővel. A 4x100-as gyorsváltóban horgonyként 46.50-et úszott.
Dóra a 4x100-as vegyes váltóban 53.91-et úszott háton, majd utána nem sokkal 200 gyorson 1:47.23-at. Később 200 háton 1:53.49-el máspdik lett és végül a 4x100-as gyorsváltóban 2. tagként 48,01-et ért el.
Továbbra sem tudnak elszakadni a régi módszerekről. Az a vicc hogy többször ismétlődik hogy több versenyen fogunk indulni, ehhez képest kettőt említ: egy párizsi versenyt az OB előtt és az OB-t. Ez lenne a több verseny? Ennyi eddig is volt. Megint csak egy nagy lozung volt az egész. Nem lesz itt semmi.
Áprilisban kiderül mire jutottak. Nem igazán érzem reálisnak, hogy az emlegetett 2024-es ob eredménye közelébe kerülhetne addigra. De ne legyen igazam.
Én is azt gondolom, hogy most megy valami alapozás féle náluk. Ezért a most hétvégi 2 versenyen (Cal, Stanford) is lehetnek érdekes számai. Sztem az 500 gyors lesz, a többi egyénire nem tudok tippet.