Keresés

Részletes keresés

RnD Creative Commons License 5 órája 0 0 266

A Móvár honlapról:

'Háfra Noémi

Korábban keresztszalag sérülése volt, amely a műtét és a felépülés során degeneratív elváltozásokat okozott és hátráltatta a fizikai fejlődését a szezon kezdete óta. Az egészségügyi csapat Dr. Erdélyi Gáborral egyeztetve PRP terápiát alkalmazott (saját vérplazma injekciós kezelés), ami több hetes gyógyulást igényel. Jó úton halad a felépülése, már edz a csapattal, és fokozatosan egyre nagyobb terhelést bír el.'

Azaz Háfra esetében szükség volt egy reset-re. Most az év első hónapjaiban valószínűleg újra visszatérhet.

Bamberg58 Creative Commons License 11 órája -7 1 265

Addig nyafogott, míg mindenhol mindenkit lehúzott, főleg bennünket, ezt mi fizettük.
Nyugodtan vissza is vonulhat, nem fog éhezni.;-)

Igazoltak helyett egy bolgár balátlövőt?;-)

Előzmény: solozo (264)
solozo Creative Commons License 12 órája 0 1 264

És mi van a pánikbetegségét 4 nap alatt legyőző, magát mindenhol újra felépítő, a válogatott meghívó elmaradása miatt megsértődő valamikor reményteli kézilabdázóval?

van_Persil Creative Commons License 15 órája -16 0 263
van_Persil Creative Commons License 1 napja -24 0 262

https://www.nyugat.hu/cikk/ki_legyen_az_ev_vasi_embere_2025

csak annak OFF-topic, aki nem olvasta el a cikket.

Darhon Creative Commons License 2 napja -1 0 261

Az volt az érzésem, ha ő nincs akkor nagy zakó a vége.

Előzmény: Tonio 2.0 (260)
Tonio 2.0 Creative Commons License 2 napja -1 1 260

Győr-Esztergom 30-20

Bukovszky egész jó volt.

RnD Creative Commons License 3 napja -4 4 259

M4-en megkaptuk a 'Fantasztikus Hármast':  Varga Ákos, Olivér, Rosta Pilu.

Több már nem is kell a jó hangulathoz...... (Debrecen-Vác)

Tonio 2.0 Creative Commons License 3 napja 0 0 258

MK negyeddöntők:

Móvár-Vác

MTK-Győr

Fradi-Esztergom

Debrecen-Kisvárda

Talán az első párharc nyílt, a többi nem...

van_Persil Creative Commons License 4 napja -20 1 257

A mai Körkapcsolásban, a Fradi DKKA meccs közvetítése közben interjút adtak töletek valakivel a klub helyzetéröl, céljairól. A mediaklikk.hu-n vissza lehet majd hallgatni, ha felkerül.

Előzmény: Isthy1 (256)
Isthy1 Creative Commons License 2025.12.31 0 1 256

Igen, nagy az esélye, hogy marad ez a 2 pont.

Amúgy, ha felmégy a csapat oldalára ott láthatod a felnőtt keret aktuális felnőtt játékosait, akik maradtak. Hozzájuk jön még a 5 ifi játékos, velük együtt van jelenleg 15 játékosunk nevezve az NB i-be.

Előzmény: samp-drukker (255)
samp-drukker Creative Commons License 2025.12.31 0 0 255

Terzic távozását már bejelentették azzal, hogy egyik idegenlégiós sem tér vissza, csak nála csapatnév nem volt még bejelentve a többiekkel szemben...

Az általam jelzett 2 játékost név szerint még nem írta senki ill. az MKSZ oldalán sincsenek még távozóként feltüntetve...

De ha ők sem maradnak, akkor sajna tényleg nagyon sanszos, hogy 2 ponttal fejezzük be a szezont :-(

Előzmény: Isthy1 (254)
Isthy1 Creative Commons License 2025.12.30 0 1 254

Az itteni #238-as hozzászólásomat ha elolvastad, akkor abból kiviláglik a válasz. 3 játékos hiányzik még a nyilvános felsorolásból (9-ről írtak már a 12-ből), kettőt közülük megneveztél, a harmadik Terzic.

Gajdos sem játszott, de ő sérülés miatt, mert amúgy maradt a csapatnál.

Előzmény: samp-drukker (253)
samp-drukker Creative Commons License 2025.12.30 -1 0 253

Lehet tudni, hogy Andróczki és Wéninger még a csapatnál van? Rólunk nem volt még bejelentés, hogy távoztak volna, de nem játszottak a Vác ellen...

Most kellene pár hűséges exjátékos, mint anno Kocsis, Oblisz, Gáspár, Sirina akik anno önzetlenül beugrottak segíteni a süllyedő hajóra (2009-ben, anno sikerült is legyzőni a Pécset)!

Most kéne a NEKA ill. a Misleny ellen reaktiválni pár exet (Bulath, Nick, Sári B.), hátha összejönne pár pont...

Előzmény: Isthy1 (251)
solozo Creative Commons License 2025.12.30 0 0 252

Hmmm...

Isthy1 Creative Commons License 2025.12.30 0 0 251

A lányaink eredményesebben játszottak, mint gondoltam. Előzetsen 12-14 gólt vártam tőlük, ezt túlszárnyalták. Volt pár egész szép támadásunk, de még nagyon sok a csiszolnivaló, de ez most szinte természetes, szinte alig játszottak még ilyen felállásokban. Van 1-2 játékos, aki előtt szép jövő állhat (elsősorban Egejuru Sára). Alexa az első félidő elején jól védett, hozzátett bravúrokat, de a félidő második felére már nagyon sokszor ajtó-ablak helyzetek sorozatán teljesen kiszolgáltatott volt. Mindenki igyekezett odatenni magát és sztem egészen jól teljesítettek. Sajnos mivel többüknek több fronton is helyt kell állniuk, fokozott veszélynek vannak kitéve a fiataljaink. Remélem sikerül "jól gazdálkodni" velük és senki nem kerül majd a sérülés miatt hiányzók listájára.

Előzmény: Isthy1 (250)
Isthy1 Creative Commons License 2025.12.30 0 0 250

Nagyjából azt kaptam amit vártam a mai meccsen. Komoly volt a kontraszt a két csapat között minden téren. Mondjuk két osztálynyi. Több ifink volt pályán mint felnőtt játékosunk, nagyjából az idény végéig erre lehet számítani. Igazolódni látszik, amit előzetesen írtam, hogy nagy eséllyel nem szerzünk pontot már az idényben. A váciak látták, hogy nem lesz semmi gondjuk és nem is nagyon erőltették a meccset. 

Előzmény: Isthy1 (246)
Leszi51 Creative Commons License 2025.12.30 0 4 249

Valószínű? Olvastátok?

"nyilatkozta Zubai a Duol.hu portálnak." Ott a hivatkozás, időzőjel mi kell még? 

Előzmény: van_Persil (248)
van_Persil Creative Commons License 2025.12.30 -21 0 248

Valószínü, a 24.hu kézilabdában általában mindig csak átvesz cikkeket úgy, hogy nem nagyon lehet visszakövetni, hogy milyen forrásból dolgoznak.

Előzmény: Isthy1 (247)
Isthy1 Creative Commons License 2025.12.30 0 0 247
Előzmény: van_Persil (239)
Isthy1 Creative Commons License 2025.12.29 0 0 246

Majd ők is eljutnak a 12-ig.

Holnap meglátom, hogy mennyit tudunk ezzel a kerettel, de nincsenek nagy elvárásaim.

Előzmény: van_Persil (239)
Darhon Creative Commons License 2025.12.29 0 0 245

Szerintem egyszerűen csapágyasra hajtották ősszel Fodort. 

De a kavarásai már sok nekem.

Előzmény: Tonio 2.0 (243)
Tonio 2.0 Creative Commons License 2025.12.29 -1 0 244

Mármint a vb-n drukkolt a braziloknak (az Eb-n nehéz lett volna...)

Előzmény: Tonio 2.0 (243)
Tonio 2.0 Creative Commons License 2025.12.29 -2 3 243

A tavalyi Eb idején a párjával üdült, aztán tavasszal lemondta, aztán furcsa módon az utolsó pillanatban mégis visszakerült, majd sérülés miatt nem utazott, majd az Eb-n a párja miatt a braziloknak drukkolt, majd a vb után az első meccsen a klubjában máris játszik.

Lehet, hogy a kimaradás nem kavarás miatt volt, hanem tényleg nem tudott semmiképpen sem játszani.

De összességében ez nem néz ki jól, és szerintem még Fradi-drukkernek sem kell lenni ahhoz, hogy valakinek ez ne tetsszen.

Ami úgy úszik, mint egy kacsa, úgy hápog, mint egy kacsa, az valószínűleg egy kacsa.

Viszont a brazil válogatottság nem biztos, hogy kacsa, majd meglátjuk.

ON

Előzmény: RnD (241)
RnD Creative Commons License 2025.12.29 -3 4 242

De mindjárt jön Sanyesz és helyretesz minket....:)

Előzmény: RnD (241)
RnD Creative Commons License 2025.12.29 -4 6 241

Kizárt h Csenge szándékosan hagyta volna ki a vb-t.

Bár tudom, tudom, többen vannak akik nem kedvelik.... A brazil válogatott melletti kiállása az Instagramon - most a világbajnokság alatt - szerintem sem volt szerencsés. Pláne h a magyar válogatottról ugyanott teljesen megfeledkezett.

Csengének kellene egy okos menedzser aki időben szólna neki h az ilyen kilengések nem veszik ki jól magukat.

Előzmény: Tonio 2.0 (240)
Tonio 2.0 Creative Commons License 2025.12.29 -3 5 240

Látom, Fodor Csenge meggyógyult.

Micsoda pech, hogy pont a válogatott időszak alatt volt sérült.

További jó egészséget kívánok neki, a magyar válogatottól minél távolabb...

A Fehérvár is nyert, a Misleny ellen.

van_Persil Creative Commons License 2025.12.29 -18 1 239
Előzmény: Isthy1 (238)
Isthy1 Creative Commons License 2025.12.29 0 1 238

Az NSO most 9 távozó játékosunknál tart, ami valójában 12. Az év eleji 20-as (3 kapus és 17 mezőnyjátékos) keretből 8 (1 kapus és 7 mezőnyjátékos) felnőtt játékos (19-22 évesek) maradt. Két felnőtt még csatlakozott, felhozva az U20-ból és az NB II-ből a többiek 17-18 évesek lesznek. Lassan tényleg akadémia leszünk a nevünkhöz híven.

Előzmény: van_Persil (237)
van_Persil Creative Commons License 2025.12.23 -21 0 237

A 𝐊𝐞𝐥𝐥𝐲 𝐝𝐞 𝐀𝐛𝐫𝐞𝐮 𝐑𝐨𝐬𝐚 a THC-hez igazolt.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!