Korábban keresztszalag sérülése volt, amely a műtét és a felépülés során degeneratív elváltozásokat okozott és hátráltatta a fizikai fejlődését a szezon kezdete óta. Az egészségügyi csapat Dr. Erdélyi Gáborral egyeztetve PRP terápiát alkalmazott (saját vérplazma injekciós kezelés), ami több hetes gyógyulást igényel. Jó úton halad a felépülése, már edz a csapattal, és fokozatosan egyre nagyobb terhelést bír el.'
Azaz Háfra esetében szükség volt egy reset-re. Most az év első hónapjaiban valószínűleg újra visszatérhet.
És mi van a pánikbetegségét 4 nap alatt legyőző, magát mindenhol újra felépítő, a válogatott meghívó elmaradása miatt megsértődő valamikor reményteli kézilabdázóval?
A mai Körkapcsolásban, a Fradi DKKA meccs közvetítése közben interjút adtak töletek valakivel a klub helyzetéröl, céljairól. A mediaklikk.hu-n vissza lehet majd hallgatni, ha felkerül.
Amúgy, ha felmégy a csapat oldalára ott láthatod a felnőtt keret aktuális felnőtt játékosait, akik maradtak. Hozzájuk jön még a 5 ifi játékos, velük együtt van jelenleg 15 játékosunk nevezve az NB i-be.
Az itteni #238-as hozzászólásomat ha elolvastad, akkor abból kiviláglik a válasz. 3 játékos hiányzik még a nyilvános felsorolásból (9-ről írtak már a 12-ből), kettőt közülük megneveztél, a harmadik Terzic.
Gajdos sem játszott, de ő sérülés miatt, mert amúgy maradt a csapatnál.
Lehet tudni, hogy Andróczki és Wéninger még a csapatnál van? Rólunk nem volt még bejelentés, hogy távoztak volna, de nem játszottak a Vác ellen...
Most kellene pár hűséges exjátékos, mint anno Kocsis, Oblisz, Gáspár, Sirina akik anno önzetlenül beugrottak segíteni a süllyedő hajóra (2009-ben, anno sikerült is legyzőni a Pécset)!
Most kéne a NEKA ill. a Misleny ellen reaktiválni pár exet (Bulath, Nick, Sári B.), hátha összejönne pár pont...
A lányaink eredményesebben játszottak, mint gondoltam. Előzetsen 12-14 gólt vártam tőlük, ezt túlszárnyalták. Volt pár egész szép támadásunk, de még nagyon sok a csiszolnivaló, de ez most szinte természetes, szinte alig játszottak még ilyen felállásokban. Van 1-2 játékos, aki előtt szép jövő állhat (elsősorban Egejuru Sára). Alexa az első félidő elején jól védett, hozzátett bravúrokat, de a félidő második felére már nagyon sokszor ajtó-ablak helyzetek sorozatán teljesen kiszolgáltatott volt. Mindenki igyekezett odatenni magát és sztem egészen jól teljesítettek. Sajnos mivel többüknek több fronton is helyt kell állniuk, fokozott veszélynek vannak kitéve a fiataljaink. Remélem sikerül "jól gazdálkodni" velük és senki nem kerül majd a sérülés miatt hiányzók listájára.
Nagyjából azt kaptam amit vártam a mai meccsen. Komoly volt a kontraszt a két csapat között minden téren. Mondjuk két osztálynyi. Több ifink volt pályán mint felnőtt játékosunk, nagyjából az idény végéig erre lehet számítani. Igazolódni látszik, amit előzetesen írtam, hogy nagy eséllyel nem szerzünk pontot már az idényben. A váciak látták, hogy nem lesz semmi gondjuk és nem is nagyon erőltették a meccset.
A tavalyi Eb idején a párjával üdült, aztán tavasszal lemondta, aztán furcsa módon az utolsó pillanatban mégis visszakerült, majd sérülés miatt nem utazott, majd az Eb-n a párja miatt a braziloknak drukkolt, majd a vb után az első meccsen a klubjában máris játszik.
Lehet, hogy a kimaradás nem kavarás miatt volt, hanem tényleg nem tudott semmiképpen sem játszani.
De összességében ez nem néz ki jól, és szerintem még Fradi-drukkernek sem kell lenni ahhoz, hogy valakinek ez ne tetsszen.
Ami úgy úszik, mint egy kacsa, úgy hápog, mint egy kacsa, az valószínűleg egy kacsa.
Viszont a brazil válogatottság nem biztos, hogy kacsa, majd meglátjuk.
Kizárt h Csenge szándékosan hagyta volna ki a vb-t.
Bár tudom, tudom, többen vannak akik nem kedvelik.... A brazil válogatott melletti kiállása az Instagramon - most a világbajnokság alatt - szerintem sem volt szerencsés. Pláne h a magyar válogatottról ugyanott teljesen megfeledkezett.
Csengének kellene egy okos menedzser aki időben szólna neki h az ilyen kilengések nem veszik ki jól magukat.
Az NSO most 9 távozó játékosunknál tart, ami valójában 12. Az év eleji 20-as (3 kapus és 17 mezőnyjátékos) keretből 8 (1 kapus és 7 mezőnyjátékos) felnőtt játékos (19-22 évesek) maradt. Két felnőtt még csatlakozott, felhozva az U20-ból és az NB II-ből a többiek 17-18 évesek lesznek. Lassan tényleg akadémia leszünk a nevünkhöz híven.