A BUX indexet 2023 márciusa óta erőteljes bikapiac jellemzi. A pozitív hír, hogy továbbra is látunk mozgásteret az emelkedés folytatására, ugyanakkor a 2025-ös év egyértelművé tette: a trend egyre sérülékenyebbé válik.
Most lesz márciusban hogy 40k alá szúrt a Bux ,azóta kisebb megszakitásokkal fel .....és már majdnem 200% mert közel a 120k az szerintem könnyen meglehet ....
na ez a bét 5 ből egy papirt sem ismerek ........ tegnap volt a portfolon a Bét vezér podcast azt mondta több mint 150 termék elérhető a Béten de mennyi likvid azt nem mondta
400 minusz és 600 plusz volt asszem a teteje ? pontosan nem tudom de bux index 17 k felett volt új ath tény sokat mentük fel tegnap hétfőn ma kb 6000 pont sok ám az
Tegnap este írtam egy bankárnak ráadásul aki ismerős nem is idegen ,nem volt segitőkész:
szia mindeképp be kell menjek majd hozzád voltam a mult héten is de aki bent volt nincs jogosultsága az értékpapir számlákhoz valami nagyon nem sitm ma nem mutatja a rendszer a vátozo fedezetet de volt más gond is reggel hiába irtam pestieknek már Bankár: Szia van ügyfélszolgálati szám is , szerintem direktbe hívd fel, gyorsabb egyszerűbb Én a héten végig foglalt vagyok Én: semmit nem érek vele azt is probáltam volt hogy többet terheltek a számlámra és nekem abból károm volt teljesen mást mondnak de mindent lementettem de mai nap is nem semmi ennyire rossz a rendszerük nem nagyon hiszem el Bankár: Én nem tapasztalom hogy rossz lenne Nálam minden jól működik Én: én meg egyre többett idén most köttöem először és nem mutatja változo fedezetett Bankár : Szerintem ha ennyire nem jön be neked Akkor válts Én: de hová ? bux határidő nincs máshol meg nem akarnak kártalanitani elég gáz hogy többet számolnak fel fedeztre Bankár : Egyedi eset lehetsz