Keresés

Részletes keresés

Nemethrobert1968 Creative Commons License 2025.12.30 0 0 33

SEO-val kapcsolatban érdekelnének gyakorlati tapasztalatok 2024–2025 környékén. Főleg az, hogy ma mi hoz valódi eredményt: technikai SEO, tartalom, linkprofil, vagy inkább ezek együttese jól összerakva.

Sok helyen látom, hogy mindenki mást mond, nehéz kiszűrni, mi működik ténylegesen. Nézegettem különböző ügynökségek anyagait, például a https://ad-ops.hu/ szemlélete elég adatvezéreltnek tűnik, de érdekelne, mások milyen módszerekkel értek el mérhető növekedést. Mi az, ami szerintetek ma már nem ér semmit SEO-ban?

devspheretechnologies Creative Commons License 2025.07.31 0 0 32

I totally agree with you. While AI has advanced in amazing ways—especially when it comes to producing large amounts of content—there is still something uniquely valuable about human-written content. Authenticity, emotional nuance, and cultural sensitivity are things that even the most advanced AI can’t fully replicate.

At DevSphere Technologies , we use AI tools to increase efficiency, but we never let human thinking take center stage where it matters. Whether it's brand messaging, UI copywriting, or SEO-driven content, for us, strategic intent and creativity always come from humans.

Előzmény: Gábor Hirth (29)
manipathak Creative Commons License 2025.07.02 0 0 31

Hi, I’m Mani Pathak, widely recognized as one of the best seo expert in india. I’m the founder of WebSEOTrends, a results-driven digital marketing agency helping startups, small businesses, and enterprises grow through strategic SEO, content marketing, and data-led digital strategies.

With over 8 years of hands-on experience, I specialize in technical SEO, on-page and off-page optimization, keyword research, link building, local SEO, and Google Ads/PPC. My team and I have helped over 200 businesses increase their organic traffic, improve search rankings, and drive measurable ROI.

As a passionate digital marketer, I also share practical SEO insights on Medium—where I’m a 7× Top Writer—and run an active Discord community focused on SEO tools, freelancing, and growth strategies.

If you're looking to work with the best SEO expert in India who delivers real results—not just rankings—let’s connect and grow your online presence together.

BloggrAI Creative Commons License 2025.04.09 0 0 30

Using Bloggr.ai anyone can generate 100% Unique Blog.

Gábor Hirth Creative Commons License 2025.04.07 0 0 29

A mesterséges intelligencia fejlődése alapjaiban alakítja át a keresőmotorok működését és ezzel együtt a SEO-szolgáltatások világát is.

Napjainkban egyre nagyobb hangsúly kerül a kifinomult stratégiákra, amelyek nemcsak a releváns és magas minőségű tartalom létrehozását célozzák, hanem a felhasználói élmény javítását is. Ez az új irányvonal kiemeli a felhasználói szándék és az elköteleződés pontos megértésének fontosságát, amely alapvető a jobb keresőhelyezések elérésében.

A legtöbb korszerű SEO-ügynökség(keresőoptimalizálás árak) már mesterséges intelligencián és természetes nyelvi feldolgozáson alapuló eszközöket is bevet a felhasználói viselkedés mélyebb elemzésére. Bár ezek a technológiák jelentősen leegyszerűsíthetik a SEO-folyamatokat és akár csökkenthetik is a költségeket, ugyanakkor rávilágítanak arra is, hogy a valóban értékes, ember által írt, minőségi tartalom továbbra is nélkülözhetetlen.

Végső soron a vállalkozásoknak egyensúlyt kell találniuk az automatizáció nyújtotta hatékonyság és a közönséggel való hiteles, emberközpontú kapcsolatépítés között.

Seos Creative Commons License 2024.09.07 0 1 26
Előzmény: Seos (25)
Seos Creative Commons License 2024.09.07 0 0 25

Amennyiben keresőoptimalizálásban kellene segíteni szívesen segítek. seostart.hu

tobiass Creative Commons License 2024.07.05 0 0 23

Sziasztok!

Nemrégiben kezdtem el foglalkozni a keresőoptimalizálással, és már most rengeteg kérdés merült fel bennem. A weboldal optimalizálás terén próbálok minél több információt begyűjteni, de néhány dolog még mindig nem teljesen világos számomra. Ezt a cikket találtam a neten, ami szerintem elég jól összefoglalja a lényeget: https://davidkovacs.com/weboldal-optimalizalas/

Illetve van még egy csomó jó cikk SEO témával kapcsolatban ezen az oldalon.

Az egyik kérdésem az lenne, hogy milyen domain nevet javasoltok regisztrálni? Tartalmazza a kulcsszót, vagy ne? Számít ez még valamit? Emellett érdekelne, hogy milyen eszközöket használtok a weboldal optimalizálás során (Ahrefs és Semrush-on kívül)?

Van-e olyan SEO szakértő, tanácsadó (erre már jelentkeztem https://davidkovacs.com/seo-tanacsadas/), akinek a munkásságát különösen ajánljátok követni, vagy esetleg olyan blogok, könyvek, amik szerintetek alapművek ezen a területen?

Köszönöm előre is!

johnhank1109 Creative Commons License 2023.09.15 0 0 22

Hey there, fellow website owners! 👋 I've been working on my website recently, and I've realized the importance of optimizing it for SEO. Check out my website at:  Donysterling.co.uk, Glitzstorm.com, Donysterling.com

and let's share tips and tricks on how to boost our SEO game. Together, we can climb the search engine rankings and reach a wider audience! 💪 #SEO #WebsiteOptimization

seoelemzés Creative Commons License 2023.03.24 0 0 21

Ez a legújabb ingyenes SEO elemő platform magyarországon. Végre egy magyar nyelvű weblap elemző. https://seoelemzes.com/

hwellkft1 Creative Commons License 2023.01.27 0 0 20

Amennyiben keresőoptimalizálásban kellene segíteni szívesen segítünk keressetek meg minket. 

Sok esetben egy-egy ingyenes tanács is hatalmas segítség, hiszen aki nincs nap mint nap benne a folyamatokban elakadhat könnyen.

crawlingaround Creative Commons License 2022.11.04 0 0 19

Ha online anyagok, akkor a fórumokon kívül Neil Patel vagy Avinash Kaushik anyagait ajánlom, igazán hasznosak. Viszont azt gondolom, hogy egy megbízható SEO ügynökség bevonása is szükséges az ilyen problémák esetén. 

Borembukkk Creative Commons License 2022.02.11 0 0 18

A hiba világ jelenség és elég általános. Különböző trükkökkel lehet rajta segíteni, de itt a labda a google-nél van. 

Előzmény: tiborsas (17)
tiborsas Creative Commons License 2021.11.19 0 0 17

Sziasztok! Ilyen még nem fordult elő velem az elmúlt 15 évben Van egy oldal, amivel semmi komoly hiba nincs, és mégsem jelenik meg a Google indexek között. A googletől kértem az oldal indexelését már több mint egy hete, (bár van sitemap.xml is), és mindent rendben talált, indexelhetőnek találta - és még sincs indexelve. A site-ról egyik oldal sincs indexelve! Tudnátok segíteni megtalálni az okát? A robots.txt engedi a feltérképezést. Az oldal: okosora.online   Előre is kösz a segítségért. Tibor

Borembukkk Creative Commons License 2021.09.20 0 0 16

Az a gond, hogy egy ilyen kulcsszóra első helyre kerülni iszonyat sok munka, idő és pénz. Tehát nem feltétlenül azt látod itt, aki a legjobb, hanem azt, aki a legtöbbet áldozta rá. Ebből kifolyólag valószínűleg a legdrágább szolgáltatást fogod igénybe venni. Ráadásul, ha ezt úgy érték el, hogy "megvették a világ összes linkjét", akkor nem is lesz sikeres a projekt rövidtávon, mert ehhez évek kellenek. Rengeteg nagyon jó szakembert ismerek, akik nem hirdetik magukat, nem seózzák a saját oldalukat, mert ajánlás alapján vállalnak munkát. 

Előzmény: molnaristvanmoli (4)
Bencuc Creative Commons License 2020.09.22 0 0 15

Valakinek van arról tudomása, hogy ha szolgáltatói szinten blokkolva van egy weboldal, akkor ha csinálok arról egy másolatot és megjelentetem másik domain-en, úgy, hogy canonical tag-gel jelzem a Google-nek hogy annak a bizonyos blokkolt oldalnak a másolata, akkor a szolgáltató rendszere ezt azonnal kiszúrja a tag alapján, vagy nem, és elérhető lesz a másolt oldal? Tudom nem 100% SEO kérdés, bocs...

antikaotika Creative Commons License 2019.08.19 -1 0 8

Sok minden döntheti el, hogy ki a jó SEO szakértő. Van, aki saját magát építi, van, aki mások projektjeit. Érdemes referenciát kérni keresőoptimalizálásról. Az enyém: SEO szövegírás referencia

molnaristvanmoli Creative Commons License 2019.02.04 0 0 4

Szia!

Én személy szerint több blogot is olvasok, nemzetközit és magyart is.

Nekem van egy olyan "módszerem", hogy rákeresek Google-ben, hogy keresőoptimalizálás (vagy SEO), és amelyiket először adja ki a Google Keresés a találatok között, ő valószínűleg érti a dolgát, hiszen ez egy nagyon-nagyon kompetitív kulcsszó, amire tényleg csak a legjobbak képesek az első helyek egyikére jutni.

Így lényegében már bizonyítottan látod - tehát nem kell fórumokat bújnod, hogy akit találtál, vajon tényleg jó-e :)

bonsaifacska Creative Commons License 2018.10.09 0 0 2

Ha szeretnél többet megtudni a keresőoptimalizálásról az alábbi blogot ajánlanám:

https://seomagus.hu/blog/

Borembukkk Creative Commons License 2017.12.06 -1 0 1

Gondolom több top 1 helyezésed van mint nekem, ha már így ki tudsz oktatni. :)

Elsüllyedt topikkal nem akartam foglalkozni, ennyi az egész. Valamiért az nagyon félre ment és így tűnt egyszerűbbnek. Nem tudom, azt ki milyen szándékkal hozta lére, nekem ezzel az a szándékom, hogy lehessen akár kezdőknek is kérdezni és ne legyen benne "magasan ülök a lovon használd a keresőt" típusú hozzászólás. 

De hogy legyen valami érdemi infó is, keresek vendégblogoláshoz partnereket a következő kategóriákban:

Fitness, életmód, egészség, divat, sport, diéta, fogyókúra edzés tippek, wellness programok. Nálam egyelőre ingyenes a megjelenés, csak viszont linket kérek, ha te is akarsz bele linket. Alapvetően ezt tudom felajánlani: Fitness Fiesta Magazin de ha érdekes, van több weboldal, ahol van lehetőség vendégblogolásra a témakörben. 

Vannak még blogjaim online marketing, weboldal készítés, linképítés, munkaerő piac, lakberendezés, építkezés témakörben. Itt is lehet ingyen írni, de kérek viszont publikációs lehetőséget. szerintem win-win szituáció.

Ha kérdezni akarsz, vagy értelmes együttműködés miatt felvenni velem a kapcsolatot, itt tudsz elérni: Seo tanácsadás, keresőoptimalizálás

És mielőtt nekiállnánk egymás weboldalait minősíteni, megjegyzem, nem vagyok megelégedve a sajátommal, de szerencsére van annyi munkám, hogy ne érjek rá vele túl sokat foglalkozni. A cél az, hgy találjunk együttműködő partnereket, azaz legyen win-win a végeredmény.

Előzmény: Wim Wendorf (0)
Wim Wendorf Creative Commons License 2017.10.17 0 1 0

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9102047&la=142665180

Még keresni se tudsz, de SE0-val akarsz foglakozni?

Borembukkk Creative Commons License 2017.10.17 0 0 topiknyitó

Rögtön ki is nullázom. :)

Nem láttam itt ilyen fórumot, pedig szerintem van rá igény. Jómagam SEO tanácsadással is foglalkozom, ha tudok válaszolok a kérdésekre. Lehet itt szakmázni is, hiszen a seo empirikus úton tanulható csak. Legalábbis én még hivatalos tanfolyamot nem láttam, amit a google ajánlott volna. :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!