Bejelentettük Florian Niederlechnert is Volland és Jakob mellett.
A távozók oldalán eddig csak Hiller (már csak emiatt is ki akarok menni szombaton a stadionba), de nem lesz egyedül . A támadósorból biztosan mennek, de van néhány játékosunk, akik nem tudtak kibontakozni.
Elég nagy a nyüzsgés most, hogy már nem eshetünk ki.
Előszőr Ismaik jelentette be, hogy hajlandó eladni a részesedését, most pedig Volland jelentette be, hogy visszatér Münchenbe. Remélhetőleg megússza újabb sérülések nélkül, mert bár idén alig játszott az Unionnál, de a harmadosztályban azért nagy segítség lehet.
Ezt Münchenben csak egy zárt klub helyiségben tudom elképzelni. Az általános német szabályok határozottan tiltják az ilyesmit, ráadásul nagy menő és igazán bajor dolog a Löwennek szurkolni, de nagyságrendekkel több Bayern szurkoló van még helyben is.
Üdv mindenkinek! Egy kérdésem lenne... Egy srác mesélte, hogy ő volt a klub kocsmájában, ahol egy hatalmas képen az van, amint egy srác éppen levizeli a bayern zászlót asszem... Tényleg létezik ez a pub és a kép? Ha igen, merre található? Nagyon köszönöm
Szerintem sehol, gyakorlatilag minden fordulóban teltház előtt játszanak. De ha ott vagytok a városban én simán kimennék meccs előtt 2-3 órával és próba szerencse.
Magyarországról nézve hihetetlen létszám a vendégben. Harmadosztályú meccs, két középcsapat, egymástól kb 400 km távolságban a két város. Kicsit más világ.
Dressel és Neudecker távozásakor egy kicsit aggódtam, de azt kell mondjam, hogy az idei igazolásaink rohadt jól ülnek. Még a tavaly fix kezdő Belkahia és Bär kiesése sem látszik meg a csapaton. Mesze még a vége, de azt kell mondjam optimista vagyok.
Ne menjünk el szó nélkül a bajnokság első etapja felett. Tegnap az ötödik győzelmét szerezte az 1860. 5 meccs öt győzelem, meggyőző 13:4-es gólkülönbség. Még az elején vagyunk, de ebből bármi is lehet.