Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Köszönöm, én is az INI-ben keresgéltem, bénáztam, de nem találtam. Végül megtaláltam, hogy kijelölés után tudom törölni a listafájlt, ami az egészet vezérli, és újra be tudtam állítani.
Tipikusan ottmaradnak valahol a beállításaik, amit (mármint a vonatkozó fájl helyét+nevét) meg is találtad a regisztribe', ugye!
(Igaz, vsz. egycerübb lett vóna magába a TC-be' megnézni, de tkp. mindegy...)
Sz'al mi lenne, ha
- fognád magad és átneveznéd/-helyeznéd azt a (2) fájlt, hogy alapbeállításokkal tudgyon működni a progi, aztán újra be tudd hangolni (de akár a regisztriből is törölheted, akkor vsz. újra rákérdez, hova tegye a szettinget), vagy
- belenéznél az ini-be, és (ha sima szöveg) megkeresnéd és törölnéd/módosítanád azt, amivel gondod van!?
Van egy kis gondom a TC-vel. A mappaszinkronizálásnál egy módosítást nem tudtam érvényesíteni, mindig az előző beállítást hozta vissza. Ezzel máskor nem volt gondom.
Megpróbáltam törölni a TC-t és újra telepíteni. De akárhogy töröltem mindig visszahozta a meglévő - hibás - állapotot.
Arra gondolok, hogy talán a Registry-ben kellene törölni, Ott most ez van:
Vajon ez elég lehet a törléshez, és a nulláról való újra telepítéshez?
Én pont a fordított irányt játszom meg. A fiam kap karácsonyra egy tabletet amire W11 került. Így érintőképernyős tablet lett belőle, ami natívan küldi a képet monitorra ha kell. Két USB A, egy USB C, HDMI, meg egy LTE 4 kártyahely. Kap hozzá egy BT billentyűzetet. Az ilyesmiből nincsen nagy választék
A Mobile6 aztán a Phone7 aztán az inkompatibilis, nem frissíthető váltás a Phone8-ra. Akik még hittek benne, azok megkapták az UWP 10-et és hagyták ott a francba az egészet.
Ekkor kellett volna egy nagyon erős elköteleződés és kitartás, ha már korábban el lett cseszerintve. Na ez hiányzott, ment is a kukába az egész.
A microsoft többször eljátszotta a bizalmat és már saját maga sem hitt saját magában, akkor mások miért?
Vagy ki tudja, CE azért elég jó cucc volt kézi kütyükön meg iparban is. Mellette eldőlt a Samu, FireFox meg jó ég tudja még kicsodák. Lehet ekkora piac nem piac, oldja meg más. Iparba is bement az asztali/tablet OS és lehet ebben is megelőzte a korát, mint ahogy okosórákban, PDAban és sok másban is.
Mert nem hittek benne, ez nekik csak egy játék volt, amit meguntak
Az úgynevezett elkötelezettség csak üres marketingduma volt, vagyis jól megszopattak mindenkit is, aztán azok a külső fejlesztők (hw és sw) akik be lettek rakva a körhintára, kiszálltak.
És a valódi elkötelezettség hiányában ahelyett, hogy azt mondták volna, bocsi, ezt nagyon elcsesztük, eskü, hogy másodszorra nem verünk át titeket, elkezdték volna a második (amúgy befejezett) fordulót, leírták, mint veszteséget.
Persze, egyszerűbb megvenni kilóra Zuckerberget, meg az Apple vezérkart... Mióta ez az okostelefon korszak van, a Windows egyre kevésbé játszik, főleg, hogy a smartphone-okból is kiszorult, mint op.rendszer.
Nem is értem, a Microsoft hogyan tudott ilyen simán kimaradni ebből, és miért, milyen ballépések következtében hagyta, hogy az iOS és az Android ezen az eszközön lemossa a Windowst a pályáról?
Hiszen a Windows uralta a PC piacot... Sic transit gloria mundi.
Mondjuk egyszerűbben is megoldható ez... Miért nem építik be a Windows 11-be és a chipekbe eleve ezt a fícsört, és az USA illetékes szervei csak kattintanak egyet...?
Vagy már benne is van ezekben? :)
(Kínaiak is gyanúsak erősen, csak náluk az op.rendszer nem játszik külföldre, de a chipek, eszközök?)
A régiGotisch, Rotunda, Schwabacher, Fraktur betűknek Trump, Elon Musk és a többiek imádott régi német idoljai jobban örülnének, de eljutunk még odáig is, ha minden jól megy.
Aki rosszul lát, az meg ne olvasson, és kész. A gyengébbeket figyelembe venni úgyis olyan buzis izé, és csak az erős maradhat fenn, a többivel nem kell törődni... Individualizmus és vulgár-darwinizmus, hipokrita álkereszténységgel nyakon öntve... MAGA nős ember, vagy boldog, maga rossz ember, vagy jó...?
Azt tervezik bevezetni, hogy az USA-ba még azok is csak úgy léphetnek be, akiknek amúgy vízummentességük van, hogy a határon bemutatják ötévre visszamenőleg a teljes internetes előzményeiket, tevékenységüket.
Az itteneket is. :)
Nyilván a zárt Messenger csoportokba beírt kommenteket is.
Még mindig... Bezzeg, inkognitó-módban, már vagy 20+ perce elolvastam, a cikket. LOL!
Routing-probléma vagy a lassú netet/adblockert jutalmazza ez így? (uBlock offolva, az oldalon, semmi változás.) Mi a fenét lehet így félrekonfigurálni ,egy weboldalon?
56e Ft-ért letettek a küszöbre egy hasonlót, 4 nappal a rendelés után. Angol win volt rajta, azt kellett magyar nyelvűre átalakítani. Nekem video vágásra kellett valami, én ezt találtam ezért a pénzést. Natívan kezeli az ismertebb h264, H265 tömörítőket, így kisebb video vágásokra ( max 20 perc), nekem tökéletes. Ilyen sebességet dedikált video kártyával 600e alatt nem tudnék összerakni.
Ahhoz előbb le kellene tépni őket a panelről (vagy forró levegővel levenni), de még úgy sem menne mert ezek a kártyák azért kerültek újrahasznosításra mert megadta magát a vezérlőjük, így csak külső vezérlőről működnek (ezt adja a pendrive panelja).