A valóság annyi, hogy ECU és a kábelköteg a tartójával, a szívászajcsökkentő a blokk elejéről, a turbó fém nyomócsöve, az üzaszűrő, a railcsövek, víz le, és akkor márcsak a turbót és a tartókonzolját, majd az EGR-t kell kibányászni. Ha ezek megvannak, máris hozzáférni a szívócsővek csavarjaihoz.
Nem mondom, hogy nincs ennél szarabb, de lehetett volna ezt egyszerűbbre is kitalálni ha már azt a rudazatot olyan gyalázatosan gagyira csinálták.
emlekszem valami nissanra.. betort a kurva... ram akartak verni a 400 fontos alkatresz koltseget.. oke fiuk.. fizetem HA valaki megmutatja hogyan kell kivenni... .
multkor lattam egy 2015 a4 combit.. . majd 5e...ami sok.. de legalabb szep. car exchange welcome.. oke. 2012 insi ? 300.. hulye vagy ? ..nem.. csak kereskedo. nem en felek a kocsidtol hanem a vasarloim.
1500cááá vonóhorgos. Londonisztánba volt... Forgalmi november 26 os kiadás, gondolom a helyi nepper szerelő benézet valamit azt szabadulna tőle. Feltünően olcsó azt hittem benzines, de dizel. Asszonynak nem tetszik de na nem alszik a kisnyúl.
nem ismerem tulzottan mazdat. injektorok at mennek a hengerfej olaj teren.. tuz karika kieg alul.. az osszes korom/egestermek megy az olajba.. innen van vege. (valoszinu ezert is olcso. :)
ket szivosort felul ossze csavarozod egy 'hid'-al...meg kibontas/lazitas elott. . 2db m6 csavar.. egy 5mm vastag koruli vaslemez.. cirka 200mmm hosszu. (kicsit hajlitani kell, hogy idomuljon,/pozicioban maradjon / mert nincs egy sikban a ket szivosor rogzitesi pontja. )
ezzel a hiddal, egyben veszed ki a ket szivosort.. es swirl csere utan ugyanigy rakod vissza. sokkal konyebb igy, mint oldalanket baszkodni a ket lengo karral.. ---------- mica-r nem reagalt.. de jol latom hogy forgacs van a solenoid alatt ? ...vagyis gondolom.. kikellett furni ?
a gyari tomitesnek az a baja, hogy ropke 7-8 ev alatt kikemenyedik a tomites gumi resze. na most... ezen a csatolmanyon is latok gumi alkatreszt.. raadasul 3x annyi az ara mint a gyarinak. nem tom erdemes e szorakozni vele.. .