Keresés

Részletes keresés

wizardry8 Creative Commons License 10 perce 0 0 202

Igen, itt vannak az ünnepek, ilyenkor vigyázniuk kell nehogy valami érdekes legyen a tévében.

Előzmény: Ilhilla (201)
Ilhilla Creative Commons License 10 órája 0 0 201

Ma újra imétlést adtak, tehát emiatt nem találtam már a Szuper TV2 hétfői műsorában. 

Valószínűleg ebben az évben már nem is adnak újabb részeket. 

Ilhilla Creative Commons License 24 órája 0 0 200

Több dolgot is láttam, egyiket 175 ezerért, biztosan összetévesztettem ezzel a förmedvénnyel!

Érdekes, hogy a rézkarcot majdnem lesajnálták, a rongyos szőnyeget viszont -amit Tilla szerint egy mamutmoly rágott össze- feldicsérték. Ráadásul Szandra nem jól nézte meg, mert simán ki lehetett venni, hogy "indiai" jelenetet ábrázol. 

Előzmény: Mazsola0070 (198)
Ilhilla Creative Commons License 24 órája 0 0 199

Fejes Tamásnak több vendéglátó helye, csárdája, spanyolországi apartmanjai, apartmanja Demjénben, mint megtudtuk több hangszerboltja van. 

Tuti nem csak "összedobolta"!

Lehet, hogy ő is eltitkolt fia Fejes Istvánnak? :D

...és az is hazugság, amikor azt mondja: "nem adom el, magamnak veszem".

Előzmény: Mazsola0070 (197)
Mazsola0070 Creative Commons License 30 órája 0 0 198
Előzmény: Ilhilla (195)
Mazsola0070 Creative Commons License 30 órája 0 0 197

A Fejes által összesen 115.000 Ft-ért megvett 4 db eozin mázas Zsolnayból a Kétségbeesés című női szobrocska már el is érhető a Savaria Galérián (a tegnapi műsor után szinte azonnal felkerült), eredetileg 249.000 Ft-ért, jelenleg (12.23-ig) 224.100 Ft-ra leárazva....

Én meg csak azt nem értem, hogy a műsorban feltűnő eladók vajon miért nem közvetlenül a Savariára teszik fel a tárgyaikat, szerintem jóval többért tudnák eladni?

A mai részben például a Fertőszögi által az eladó szerint is húgyé-szaré áron alul megvett Gross Arnoldért én fizettem volna többet is, de annyit biztosan nem fogok, amennyiért majd a BÁV fogja kínálni. 

Dehát ezt végül is Fertőszögi is mindíg előadja, hogy ők kereskedők, nem végfelhasználók, persze kivéve Fejes, aki meg mindíg hangsúlyozza, hogy ő nem kereskedő, pedig szerintem a legnagyobb seftes kereskedő az összes közül. 

Előzmény: Mazsola0070 (190)
Ilhilla Creative Commons License 1 napja 0 0 196

"A TV2 Klubon karácsonykor is lesznek ismétlések, azonban a Kincsvadászok December 29-én hétfőn folytatódik a negyedik évad 12. részével. Ezután december 30-án is lesz egy epizód, szóval a vadászat a különleges darabokra tovább folytatódik! FemCafe".

Előzmény: Ilhilla (193)
Ilhilla Creative Commons License 1 napja 0 0 195

Azt az ellenszenvesen vicsorgó gyerekszobrot én többért láttam.

Előzmény: Mazsola0070 (191)
Ilhilla Creative Commons License 1 napja 0 1 194

...és celebek lettek! Szerepeltek a Szerencsekerékben, a Hal a tortánban, az Újratervezésben, rendszeresen mennek a Mokkába és hírt adnak róluk a Tények Pluszban. Fejes Tamás a kivétel, őt még nem tudták befűzni, hogy menjen el szerepelni ezekbe a műsorokba.

Én "csak" a Hal a tortánt láttam, de tudok a többi szereplésükről, facebook-ra fel szokták tenni.

Előzmény: Borntrager (192)
Ilhilla Creative Commons License 1 napja 0 0 193

Azt nem tudom, de a jövő heti tv műsor még hozza hétfőre és keddre, a másnap délutáni ismétlések a Szuper TV2-n viszont nem lesznek. 

Előzmény: wizardry8 (189)
Borntrager Creative Commons License 1 napja 0 0 192

Az első évadot néztem, a másodika bele-belenéztem. A mostani futó sorozat már inkább felháborít. Fertőszögi felháborodásai, ő pont nem a saját pénzét kockáztatja, Fejes Tomi unott arca, Szandra egysíkú tudása, Nagyházi kákán is csomót... Elejétől fogva Molnár Viktort kedveltem. Ő a legsokoldalúbb, leghozzáértőbb és a leginkább trendeket értő műkereskedő. Fertőszögi mégis mit gondolt ? Lement 2-3? évad, persze,  hogy most már 10-ből 8 ember a szereplésért megy oda. Ahogy Andi Warhol mondta "15 perc hírnév mindenkinek jár." 

Mazsola0070 Creative Commons License 2 napja 0 0 191

Ja és hát az örökzöld téma a már dögunalom, szinte mindenki által puffogtatott "ezért hoztam, hogy jó helyre kerüljön" dumák jegyében. Jó helyre kerülnek a tárgyak, persze....a Savaria Galériára.

A Savaria Galéria legújabb kínálatából (ha valakinek ismerős, az NEM a véletlen műve).

Szentgyörgyi Kornél női portré festménye, melyet Szandra a keddi részben 190.000-ért vásárolt meg a "beleszerettem", "hazavinném" dumák kíséretében. (Az álomár 250.000-300.000 Ft volt.)

A Savarián pillanatok alatt elment, így az ár nem látszik a nem regisztrált felhasználóknak, egy kommentelő szerint 279.000 Ft-ért vették meg. 

Ugyancsak eladásra kínálják a Szandra által a MÁV nyugdíjas nénikétől 100.000 Ft-ért megvett a szerintem is kicsit furcsa "Nevető gyerek" (Fejes szerint Idióta gyerek) fejszobrot 155.000 Ft-os kezdőárért....tippem szerint nem Fejes fogja megvenni...:)

Szandra árréseihez képest meglepő, hogy a szociális munkás által behozott, Viktor által 70.000-ért, de a csávó dumája miatt végül is 80.000 Ft-ért megvett retró állólámpát "csak" 90.000 Ft-ért kínálják a Savarián.

Mazsola0070 Creative Commons License 2 napja 0 0 190

A tegnapi részben az eozin mázas Zsolnaykat áruló kopaszt nem tudtam követni (hasonló össze-vissza beszélés egyébként már volt korábbi részekben is, szerintem írtam is róla).

Először is közölte, hogy 300.000 Ft az álomára, amikor Anna 150-180.000 Ft-ra becsülte a porcelánjait, előadta, hogy csalódott, mert Anna alulértékelte azokat.

Ezek után a kereskedők előtt már 150.000 Ft környékét mondta árelképzeléséül (közben folyamatosan ki volt írva a 300.000 Ft), aztán slusszpoénként odaadta az egész cúmót a némileg fanyalgó Fejesnek 115.000 Ft-ért....

wizardry8 Creative Commons License 2025.12.08 0 0 189

Még ma is van új Kincsvadászok. Meddig fog tartani?

Ilhilla Creative Commons License 2025.12.03 -1 0 188

Van neki pesti lakása is (szokta emlegetni, a porszívót is oda vette), van gitár, dob és egyéb hangszerkereskedése, régi motorokkal és autókkal is "seftel", tegnap is 2,5 milliót adott a tűzoltóautóért. Nyáron nyitotta meg a csárd mellett a "Csinnibabát", szóval egész jól el van eresztve. 

Bochkor Gábor a nagy haverja, vele Spanyolországban vettek egy hatalmas amerikai autót és nyáron egy villát, ami puskás öcsi unokájáé volt. 

Előzmény: Mazsola0070 (185)
janderka Creative Commons License 2025.12.02 -3 0 187

Vagy csak egy NER közeli strómangeci - ahogy kb az összes nempolitikusként meggadagodott (és valamiért baszogatásmentesen hagyott) dőzsölő figura kies kis hazánkban. 

Előzmény: Mazsola0070 (185)
wizardry8 Creative Commons License 2025.12.02 0 1 186

Na ezen a banditás csávó esetén derült ki hogy mégse előre megrendezett a műsor. Nem engedte hogy féláron megvegyék tőle és még ingyen reklámot is kapott.

Előzmény: Mazsola0070 (182)
Mazsola0070 Creative Commons License 2025.12.02 0 0 185

Én azt sem tartom kizárnak, hogy a szereplők közül a laikus "egyszerű fickónak" bemutatott Fejes a legpénzesebb és legdörzsöltebb üzletember - ha nem is műtárgyakban utazik, de ahogy elnézem, lehet, hogy még ebbe a biznicbe is be fog szállni.

Csak az elejtett mondatok alapján: vannak neki Spanyolországban menő, tengerre néző (ezt Szandra mondta) apartmanjai (szállodái?), éttermei Debrecenben, hangszerbolt hálózata + még fellép a Tankcsapdával (bár nem tudom, ez hogyan fér bele neki, biztosan a többi üzleteit alkalmazottak működtetik) + szerintem még seftel, amivel tud, így az itt felvásárolt tárgyakkal is. 

Előzmény: Ilhilla (184)
Ilhilla Creative Commons License 2025.12.02 -1 0 184

Piroska elszúrta, kint a szakértővel jóval részletesebben elemezték a tárgyat, mint bent, ott nem derültek ki, a "három színre" vonatkozó részletek. 

A "reklámidőt" pedig ismét Fejes használta ki ügyesen, majdnem észrevétlenül előhozta a spanyolországi apartmanjainak lehetőségét! Máskor is ezt csinálja, "jótékonyság" mögé rejti a saját érdekeit szolgáló információkat! Ravasz, nagyon ravasz! 

Előzmény: Mazsola0070 (182)
Mazsola0070 Creative Commons License 2025.12.02 -1 0 183

Én már több profillal is találkoztam, de már nem emlékszem, hogy melyek voltak ezek.

Arra viszont nagyon ügyelnek, hogy a profil (látszólag) ne kötődjön közvetlenül ahhoz, aki a műsorban megvette a tárgyat. (Pl. Nagyházi Galéria profillal még nem találkoztam.)

Előzmény: drag22 (179)
Mazsola0070 Creative Commons License 2025.12.02 -1 1 182

Nem tudom, Fertőszögi most miért akadt ki annyira a banditát ábrázoló festményt hozó csávóra, hogy igazából nem is akarta eladni a képet, csak reklámozni akarta.

Már többször is előfordult, hogy az eladónak megadták az álomárat, aztán (látszólag) pár ezer forinton kezdett el szőrözni, és teljesen nyilvánvaló volt, hogy szándékában sem volt eladni a tárgyat, valószínűleg csak szerepelni akart a TV-ben vagy reklámozni akarta az eladó tárgyát....

De nekem a Piroskának öltözött Auróra iparművésznél is volt egy olyan érzésem, hogy igazából a termékeit akarta reklámozni, nyilván a műsor után megnőhet a forgalma.

Érdekes módon nála nem nehezményezték, hogy a műsor nem arról szól, hogy saját készítésű bizsu ékszert áruljanak benne. 

drag22 Creative Commons License 2025.11.30 -1 0 181

Egyébként szerintem sem, én is lecserélném őt.

De ha ezt nem is lehet, akkor remélem, hogy az RTL-es verzióban jobb lesz a licitálók összetétele.

Előzmény: janderka (180)
janderka Creative Commons License 2025.11.30 -1 1 180

Lehet. De akkor sem sikerült túl szimpatikusra a csávó karakterekidolgozása. 

Előzmény: drag22 (178)
drag22 Creative Commons License 2025.11.30 -1 0 179

Amúgy milyen profilokról kerülnek fel a Galéria Savaria-ra a Kincsvadászok-ból származó dolgok?

Mindig ezt a "divad" nevű profilt használják, ami alatt most fent van a Veteményeskert kép, vagy pedig különböző profilokat használnak?

Előzmény: Mazsola0070 (169)
drag22 Creative Commons License 2025.11.30 -1 0 178

Nyilvánvalóan azért tették be a műsorba a galériások mellé pluszba Fejest, mert ő az az ismert arc a műsorban aki az "egyszerű ember" karakterét képviseli az ő kis műtárgy gyűjtögetésével.

Kellett egy kisebb név aki magának csinálgatja ezt, akivel talán közelebb tudják érezni magukhoz a nézők ezt a "Kincsvadászatot".

Előzmény: janderka (173)
forgoszel Creative Commons License 2025.11.29 0 0 177

Én sem vagyok elragadtatva tőle, attól a huzzátokmegatökömetörüljetekhogyittvagyok stilusa néha tenyérbemászó.

Előzmény: Ilhilla (174)
Mazsola0070 Creative Commons License 2025.11.29 -1 0 176

"A műsor elején mondják is, hogy a támogatójuk ez a galéria."

Ez valóban kint van, csak az nincs, hogy milyen formában támogatja őket a Savaria.

Például kiírhatnák, hogy kereskedőink ide teszik fel jókora haszonnal az itt felvásárolt szir-szart...:)

De mondhatnák azt is, hogy "én csak 100.000-et tudok adni a kacatodért, mert csak így tudok rajta vagy 50 % hasznot akasztani, de ha gondolod, tedd fel a Savariára, mi is oda szoktuk..." 

A főzőműsorban láthattuk a kereskedők kéglijeit (Fejes valamiért nem hívta meg a többieket), azért elég látványosan látszott mindegyiknél, hogy jó nagy haszon van a műkereskedésben.

Előzmény: Ilhilla (170)
Mazsola0070 Creative Commons License 2025.11.29 -1 0 175

Még az első évad elején mondta  a reggeli műsorában országos csókos haverja, Bochkor, Fejes mondta neki, hogy amit vett (már nem emlékszem mi volt), azon a felvétel után pillanatokon belül túladott jókora haszonnal. 

De az a kép, amit belinkeltem, azt is Fejes vette meg 75.000-ért, és máris fenn van a Savarián 120.000-ért.

Szerintem Fejes nagyobb seftes, mint a másik négy együttvéve...

Előzmény: Ilhilla (172)
Ilhilla Creative Commons License 2025.11.29 -1 0 174

Végre valaki, aki nincs elájulva Fejestől. A facebook-on nem lehet leírnia az emberek a véleményét, mert rögtön rátámad a csorda! 

Egyébként az utlsó pillanatban "dugták be"  a műsorba, ezt olvastam. 

Egy rendkívül tiszteletlen ember, aki azt képzeli, mennyire vicces. Rendszeresen sértegeti és gúnyolja pl. Lőrincet, pedig a fiatalember nem véletlenül az országos elnöke a (pontos elnevezést nem tudom) ...műkereskedők szervezetének. Ráadásul Szandrának id oda-oda szúr, az "igazságügyi szakértősége" miatt. 

Előzmény: janderka (173)
janderka Creative Commons License 2025.11.29 0 1 173

Mondjuk amellett hogy egy pökhendi beképzelt suttyó benyomását kelti, a műsorbakerülésének létjogosultsága se nagyon tiszta nekem. Egy gyűjtögető dobos a valódi galériások közt? Kinek, minek? 

Előzmény: Ilhilla (172)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!