Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Inner Circle Creative Commons License 4 órája -1 0 910191

Ez a fajta, b.sszunk ki velük és lássuk, mit hoznak ki ebből a kevésbé jó vasból, érdekes megközelítése a dolgoknak. :-)  

A legjobb öt továbbjut az Oltcit-os körbe :D

Hamiltonnak mindig az egyik legerősebb oldala volt, hogy elég vacak autókkal is jól tudott menni. Vagy kikopott belőle, vagy ez a Ferrari tényleg rémes és Leclerc-ben még erősebb ez a vonal, vagy a kettő együtt... Simán elképzelhetőnek tartom, hogy a mezőny alsó fele ezzel a Ferrarival fix Q1 kieső lett volna egész évben.

Előzmény: candle (910186)
oodieb Creative Commons License 6 órája 0 3 910190

közel se ezt mondja, ahogy te interpretálod :D 

Előzmény: IOIOOIOIIOO (910185)
btipus Creative Commons License 8 órája -2 2 910189

veszélyes ez az út :))

Tehát ha innentől a Red Bull mondjuk nem lesz jó, akkor az lesz a mondás hogy Verstappen nem tud autót fejleszteni? ..mert ugye most ez következik majd ebből, hogy na most viszont, bár eddig nem de most figyelembe vesszük Verstappen véleményét.

...

Sztem az embernek legyen saját véleménye, mégis mennyire életszerű, hogy ha van egy top versenyzőm, aki kedvéért gyakorlatilag egyautós csapatot működtetek, igyekszem sok évre lekötni a legmagasabb fizetéssel, annak nem veszem figyelembe a kéréseit az autó fejlesztésénél?

Felőlem mindenki abban hisz amiben akar, de ez szembe megy a logikával.

Előzmény: Gorcsev (910188)
Gorcsev Creative Commons License 8 órája 0 0 910188

Nu, viszont ez az, amit máshol úgy fogalmaztak, hogy a szoftveres/szimulátoros adatok helyett (inkább) a pilóták érzésére/javaslataira hallgattak.

Innentől meg szerintem már (nem cél, hanem) "csak" (kb. törvényszerű) következmény az, hogy Max véleménye lett domináns.

Előzmény: IOIOOIOIIOO (910185)
candle Creative Commons License 10 órája 0 0 910187

Ha ez a motorsportos top50-es lista, akkor ez a tipikus esete annak, h hasonlítsuk össze az almát a körtével, hogy kattintson a cikkre a paraszt.

Előzmény: JarnoTrulli (910180)
candle Creative Commons License 10 órája -1 1 910186

"Érdekes lenne ugyanabba az autóba beültetni mondjuk öt vagy tíz pilótát mondjuk 10-10 körre, ki mit tud kihozni belőle."

Ezek a gondolatok eddig mindig akkor merültek fel, amikor valamelyik domi paripába gondoltuk beleültetni a mezőnyt, hogy meglássuk, valójában 1-1 pilóta teljesítményébe mennyire számít bele az autó. 

Ez a fajta, b.sszunk ki velük és lássuk, mit hoznak ki ebből a kevésbé jó vasból, érdekes megközelítése a dolgoknak. :-)  

Én spec nem tartom erősebbnek a nor-pia párost, mint a löki-ham duót, emiatt én sem valószínűsítem, h túl erős lett vola a ferka. 

Előzmény: Inner Circle (910179)
IOIOOIOIIOO Creative Commons License 21 órája -4 1 910185

tehát a vita arról, hogy 2025ben mennyire volt max-ra hangolva az autó:

https://youtu.be/2vOa6sI42g0?t=1911

ez a srác minden csak nem verstappen fan, és gyak beismeri, hogy max azért bukta el a vb címet, mert nem hozzá hangolták az autót, amit ugye én is állítottam korábban, ami no comment kategória, és ami nettó horner bűne !

Ascari_ Creative Commons License 29 órája 0 0 910184

Ezen nincs semmi ami helyes lenne! :)

Előzmény: F1 Hierro (910183)
F1 Hierro Creative Commons License 30 órája 0 0 910183

Átható AI-szagú tabló. Mondhatnám, hogy keresd a hibát, de egyszerűbb lenne felsorolni, ami helyes.

fitosi Creative Commons License 1 napja -5 2 910182

Teniszben ezt úgy mondanák, hogy van két ászom meg egy győzelmem, de nem nyertem tornát egész évben, és még az elődöntőkig sem jutottam.

A profibokszban meg: vezettem pontozással a kiütésemig.

Előzmény: Mlle. Grenelle (910172)
F1 Hierro Creative Commons License 1 napja 0 0 910181

Kikockázás volt már? :D

Előzmény: Mlle. Grenelle (910143)
JarnoTrulli Creative Commons License 1 napja 0 0 910180

egész listának nem látom értelmét (de nem csak most, kb. minden évben leírom valamelyik topikban)

Alapból minden szériát összemos, és az sem egyértelmű, hogy számít-e a technika, vagy inkább azt nézik, hogy az adott technikából mit hozott ki az illető. 

Mert ha Gasly ezen a TOP50-es listán 12., akkor Hamilton hogy kerülhetett fel rá egyáltalán, aki saját elmondása szerint is élete legpocsékabb szezonján van túl? És akkor hogy került még így is Bearman hátrébb, mint ő? Vagy hogy került be majdnem a 10-be Hülkenberg?

vagy az olyan WEC egységek akik egész évben együtt mentek, minek kell őket különválasztani? Hiszen nem egyedül nyert Le Manst Kubica, és az év végi bajnok Ferrari trió is együtt érte el azt amit. 

vagy Russell hogy lehet Ogier előtt, aki futamokat kihagyva lett bajnok?

vagy Rowland F-E címével, hogy előzhet be egy Nascar Cup bajnokot vagy egy WRC 2. helyezettet akinek csak annyi a pechje, hogy Ogier az ellenfele?

Előzmény: Cold Heart (910178)
Inner Circle Creative Commons License 1 napja 0 0 910179

Rettenetes lehet az idei Ferrari, és Leclerc hatalmasat nőtt a szememben. Érdekes lenne ugyanabba az autóba beültetni mondjuk öt vagy tíz pilótát mondjuk 10-10 körre, ki mit tud kihozni belőle. Persze ez egyrészt lehetetlen, másrészt amúgyse sokat árulna el, ahhoz túl kevés.

Előzmény: candle (910176)
Cold Heart Creative Commons License 1 napja 0 0 910178

Alonso egyebkent rajta sincs a listan

Igy meg erdekesebb Hami helye

candle Creative Commons License 2 napja -3 0 910177

Nekem akkor is az volt a véleményem, h nem ő volt annyira erős, hanem a paripa.

Előzmény: oodieb (910173)
candle Creative Commons License 2 napja -4 2 910176

Ham sprintgyőzelmében nekem azért az fura, hogy azt gondoltam, év közben fejlődni fog. De mint kiderült, ott el is lőtte a puskaporát.

Előzmény: Mlle. Grenelle (910172)
candle Creative Commons License 2 napja -2 0 910175

Itt az évek során olyan sok téma volt, h meg sem lepődnék egy ilyenen. Nem is ez lenne a legmelegebb téma. :-)

Előzmény: Mlle. Grenelle (910171)
candle Creative Commons License 2 napja -2 0 910174

Azért ez a topic dns-ében bőven benne van. :-) 

Előzmény: Mlle. Grenelle (910143)
oodieb Creative Commons License 2 napja 0 0 910173

nem sokkal, de én is Russellt tenném előbbre. volt az a része az évnek, mikor a Merci eléggé félrement, Russell akkor is hozta a decens eredményeket, Leclerc meg mintha most nem lett volna olyan ütős egy körön, mint korábban.

Előzmény: Helter Skelter (910156)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2 napja 0 0 910172

Van egy sprintpole-ja és egy sprintgyőzelme, ezt ne felejtsük el.

Előzmény: fitosi (910169)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2 napja -1 1 910171

Ha itt csináljátok, én esküszöm, meglépek Kubába...

Előzmény: Inner Circle (910148)
Panzerbear Creative Commons License 2 napja 0 2 910170

Egyetlen újonc és rengeteg veterán...

fitosi Creative Commons License 2 napja -4 2 910169

Már csak az a kérdés, hogy ki az a három, akinél jobb volt? Mert arcátlanság bárki elé rakni a nullás teljesítménye után.

Előzmény: Helter Skelter (910156)
Hápi Zsák Creative Commons License 2 napja -2 4 910168

ok, összeállt a kép mit szeretnél ezzel. ebben az esetben büntetném, mivel a pálya elhagyása nélkül nem tudta volna megelőzni.

viszont ez az eredeti esetre ez nem áll, mivel a szabály szándéka nem az, hogy bármiféle pályaelhagyást büntessen, hanem az olyan pályaelhagyást ami kifejezetten előnyhöz juttatja.

Szerintem könnyedén belátható, hogy értelmetlen volt büntatni, ugyanúgy ahogy értelmetlen az olyan pályaelhagyást büntetni ami időveszteséggel jár. DE. Az időmérőkön a szigorúsággal az értelmetlen vitákat kerülik el, hisz évente több tucatnyi kérdéses eset lenne hogy bukott vki időt vagy nem. Míg NOR esetében a VB-be való értemetlen belenyúlást kerülték el, és egyértelmű volt hogy nem nyert semmit az elhagyással ahhoz képest ha nem hagyja el. Mindkettő méltányolható eljárás.

Előzmény: Inner Circle (910167)
Inner Circle Creative Commons License 3 napja 0 2 910167

Akkor sokadszorra:

"Pl. egy másik autó támadja Cunodát jobbról, ő szabályosan a baloldalt védi. Norris megpróbálja balról, hely még épp lenne, de mégis 4 kerékkel elhagyja a pályát, aztán visszatér Cunoda elé. Érdemel büntetést? Szerintem igen"

Erre tudnál reagalni?

Előzmény: Hápi Zsák (910161)
zsozsok Creative Commons License 3 napja -3 0 910166

árva

Előzmény: Hápi Zsák (910165)
Hápi Zsák Creative Commons License 3 napja -7 3 910165

azóta csíkos az alsód?

Előzmény: zsozsok (910164)
zsozsok Creative Commons License 3 napja -3 4 910164

21-ben egy boxcsere maradt el , nem volt semmiféle ítélet 

Előzmény: Hápi Zsák (910160)
Hápi Zsák Creative Commons License 3 napja -5 2 910163

"a pályáról lehajtva előzés mennyiben legális, mert én még mindig ott tartok, hogy nem az."

a szabály úgy szól hogy előnyt nem lehet szerezni a pálya elhagyása során. NOR ígyis úgyis megelőzte volna TSU-t, szóval teljesen legális volt a jelenlegi keretek között.

Előzmény: Inner Circle (910149)
Hápi Zsák Creative Commons License 3 napja -4 1 910162

*kívűl

Előzmény: Hápi Zsák (910161)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!