Információk és hírek a traffipaxok ellen bevethető eszközökről. A sebességmérés üldözöttjeinek topikja: károsultak és előrelátók, detektorhasználók és forgalmazók - de természetesen a Sasszembrigád tagjainak hozzászólásait is várjuk az utca 'másik' oldaláról!
Vegyél rá újat, a régit meg számíts fel extrának az eladáskor, új autóra új szett, garanciával célszerű. Kiszereltetni is pénzbe kerül, nem éri meg átrakni.
Ha a legjobbárat akarod, keresd fel a forgalmazó céget. Biztos, hogy tőlük fogod kapni a legjobb árat magára a szettre.
Az más kérdés, hogyha nem te szereled és szerelő aki fogja, le van szerződve az adott forgalmazóval, akkor nagyker árat kapja rá és ha nem rajta keresztül veszed meg a szettet, drágább árat fog mondani a szerelésre.
A legnagyobb akciókat minden forgalmazó az év végi Black Friday idejére időzíti és ez nincs másképpen itthon sem. Akárhol nézem valahogy sehol nem látom beakciózva az ALP blokkolókat, de ha Te akkora nagy akciókról tudsz akkor mutass már nekem egyet.
Rég jártam itt így kérdezek hozzáértőktől beszerelőktől tesztelőktől, eladtam az autómat (2011 peugeot 508 sw ) az ALP-vel együtt, váltottam magasabb autóra a ki be szállás miatt öregszik az ember kérdésem a következő elég 1-1 fej előre hátra ALP-ből Suzuki S Crossa?
Kiyo D professional 4 fejes lézerblokkoló Hat éves tökéletesen működő 4 fejes eredeti (kicsi-fejes) KIYO D PROFESSIONAL rendszeremet eladásra kínálom. A csomag része, 4db szenzor rendszámtábla keretekbe szerelve, a rendszerhez tartozó összes kábel és a központi egység. Ausztrai ingázás miatt került leszerelésre. Itthon tökéletes védelmet biztosít.
Nekem sajnos csak az angol voice pack van meg, esetleg próbáld www.detektorbolt.hu-t telefonon. Ők forgalmazták, vszeg kellett hozzá legyen magyar hang.
Én meg keresnék Interceptor fejeket, vagy komplett bontott rendszert akár.
régebbi interceptor van a motoromon, (legalább 15 éves) de ezeket az új mérőket, amiket méteres oszlopokon már minden faluban kitesznek, nem érzékeli. Frissíteném a szoftvert, hátha akkor érzékelni fogja. A Communicatort letöltöttem, a szoftvert is, de a magyar hangfile-t sehol nem találom hozzá, de tartok tőle, hogy ha felülírom a régi beállításokat, akkor szükség lehet rá. Tud valaki segíteni, hogy honnan tudom letölteni a magyar hangfile-t?