Csak a tények kedvéért: - 2025.12.19-én (december 3-ik pénteke) kifut a decemberi Bux2512-es határidő (is), azaz megszűnik a termék - Az elszámoló árat délelőtt hozzák nyilvánosságra, de ettől még egész nap kereskedhető - Nincs kényszerlikvidálás (az kizárólag fedezet hiányában van az év bármely kereskedési napján), szimplán a pénteki kereskedési nap után összekötik a nyitott pozíciókat (mindenki realizálja a nyereségét, vagy a veszteségét), de ezt pénteken a zárásig bárki, bármikor megteheti saját maga is
Ennek nem örülök, mert szerintem a Columbus jobb alap a Citadellánál, és most közel 200 mrd lesz egyben, ezt nehéz lesz kezelni. A Cit az utóbbi 3 hónapban mintha már kötvényalap lenne, úgy mozog. Col-ban vagyok, anno Cit-t eladtam, jó döntés volt.
A tavasszal még 200 forint alatt tengődő kispapír árfolyama októberben emelkedett 400 forintra.
Épp egy hónapja érte el az 500 forintos lélektani szintet.
Majd az elmúlt hetekben 1100 forintig kúszott. És innen pattant ma 3 kötéssel, közel félmilliós forgalommal, 2420 forintra, majd egészen 3100 forintig menetelt, további 300 ezer forintos forgalom nyomán.
3 kötéssel fél milliárd forgalommal nagyot pattant borzasztóan likvid lehet ......
új nap megint hati alap letétt csökkentés Ismét csökkentés 59180 x 2 az új letét szinte észre sem vehető mert tegnap még 59740volt 560 ponttal kevesebb,,
Én is pont ezt szoktam mondani:) Ezeken a szinteken semmi, de mondjuk számomra használható felület továbbra sincs:( OPT mindenki a végtelenbe látja, döbbenetes az egész...