Köszi a választ. Én is ezt tartottam logikusnak a weblapon közzétett pár sorból. De a kekecség beleszólt amiatt, hogy az egyik sorból hiányzik a "volt". Amikor az ember ideges, akkor beleakad minden apróságba amitől negatívabbá válhat az amúgyis negatív helyzete.
"A viteldíj-különbözet az eredeti és az újonnan kiválasztott járat jegyára közötti különbség (beleértve az összes viteldíj-típust, például Basic, WIZZ Go és WIZZ Plus).
Ha az új járat jegyára magasabb mint az eredetié, a viteldíj-különbözetet meg kell fizetni. Ha az új jegy ára alacsonyabb, mint az eredetié volt, az utasoknak nem kell külön díjat fizetniük, azonban a viteldíj-különbözetetnem térítjük vissza. Ha az eredeti és az új járat árai azonosak, az utasnak nem kell fizetnie viteldíj-különbözetet."
Most már lehiggadtam, a virtuális dildót nem vettem le, mert kiérdemeltem.
Jó hogy írtad, a flex bebukásának lehetőségét, mert ez is akkor tudatosult volna bennem, amikor végig megyek a törlésen.
Tegnap elcsesztem egy foglalást. Már megvertem magam miatta vizes bőrszíjjal, és a 23-as gumi dildót is felragasztottam a homlokomra, úgyhogy kérem mértekkel hülyézzetek le. A vásárlás azért történt, mert "hú de jól beesett az ára...". A szépséghiba az, hogy csak a nap stimmel a célreptér nem. Flex van a foglalásban.
Most jön a költői kérdésem, mivel a szovegértést elvesztettem koromnál fogva: Még soha nem töröltem, soha nem írtam át járatot, mert nem volt rá szükségem. A flexes átírásnál az érték különbözet kiszámítása úgy történik, hogy az új jegyem árából levonják a tegnapi napon kifizetett hetven ezremet? (ugye az árkülönbözet nem a tegnapi foglalásom aznapi értéke amikor az átírás történik, hanem a tegnap valósan kifizetett összeg) Bééé kérdés, pedig az hogy van-e valami egyéb megkötés, hogy mely járatokra írhatom át a tegnapi baklövésemet? (a célom az ha tényleg a vágyott járatom ára esik be, akkor módosítanék)
Amúgy minek fogta ilyen hősiesen? Ha már elindult, aszhatod. A gépnek meg mindegy, rám nyitottak háromszor is csúszdát, egyszer lépcsőn, egyszer hídban (egyszer meg a szipiszupi Air France csúszdája működés helyett egyben leesett), a repülőnek egyszer sem lett baja. Mondjuk a SAS egyszer kilőtte a MD farokkúpját a hátsó csúszdával együtt (rá a takarítók buszára), ott volt egy kis fejvakarás.
Most is: "az eredetihez hasonló, másik útvonalon, az eredeti járat menetrend szerinti indulása előtt legfeljebb 14, illetve utána legfeljebb 30 napra, a rendelkezésre álló helyek függvényében."
Menetrendváltozás miatt tudom módosítani az időpontot +-14 napon belül. Na mi pont 2héttel szeretnénk eltolni az indulást, de arra már azt írja ,h nincsen járat. Ha rendesen szeretnék foglalni akkor van egyébként. Arra gondolok azért nem látja a rendszer mert az eredeti időpont délután 16 óra lett volna, az új pedig reggel 6 és mivel 2 héttel hamarabb mennénk ez ugye akkor 2hét + pár óra.
Van még ingyenes szám a wizzerhez? Szerintem ők meg tudánk oldani a foglalást ha akarnák.
Maga Ankara valóban nem akkora szám mint Isztambul, de Ankarából Kappadokia 3 óra ,útközben ott a Tuz tó,napi legalább 20 busz megy vagy bérelt kocsival is lehet ,szuper minőségű az út végig.
Becsbol megy a Ryanair, Pestről meg a Finnair jó drágán. Én is eltoltottem már ott egy napot, van némi Dunaújváros fiilingje, sok ronda lakótelepi házzal, de azért pár látnivaló van. Egy napra tökéletes Helsinki, de a második napon már nem tudom mit lehet ott csinálni? Stockholm gyönyörű, Oslo és Koppenhága is szép, Helsinki nincs egy szinten velük, de fillérekért át lehet kompozni Tallinba, és onnan hazajönni a Wizzel, már nem is nézz ki rosszul. Egy Helsinki - Tallin karika, és közben menni 2 órát egy 8 emeletes komppal, az már nem rossz.
Számtalanszor voltunk AMS-ban, legutóbb múlt héten, de nem tudtam, hogy létezik fast track. Mondjuk igény se nagyon volt rá, bármikor simán bejutottunk..
Nyáron Anadolu-val mentem Antalya-ba. A Wizz mocsok drága volt, és gyakorlatilag telt házzal repülte a nyarat. Pedig oda is volt még több charter meg Sunexpress is. Az Anadolu árai viszont tartalmazzák alapból a kabin bőrönd árát is, nem rossz alternatíva aki nyaralni megy (igaz, át kell szállni). Szerintem Török desztinációkkal nem lehet beégni. Normális árazással telt ház lesz az az isztambuli járat.