Bár azt is nehezen, de ehhez képest hamarabb el bírom képzelni hogy magáért a számlavezetésért vezetnek be díjat, vagy a személyes ügyfélszolgálatért "vizitdíjat". Amit írtál, nekem abszolut nincs a félelmeim között.
Üdv! Érdeklődnék a webkincstár regisztráció megszüntetéséről, törléséről. Lehetséges ez? Pár éve hoztam létre a fiókom tapasztalatszerzés céljából, de soha nem forgalmaztam rajta egyetlen forintot sem, és a továbbiakban sem szeretnék.
Én Revolutnál euróra legfeljebb ~2 százalékos hozamot látok, ami nem fix, napról napra változhat, és még adózni kell belőle. Fizetni is kell érte legalább havi ~16 ezer forint csomagdíjat, az ingyenes csomagban ~1 százalék az euró hozam.
Ugye jól tudom, hogy ha lejáró TBSZ-szel kapcsolatban nem csinálok semmit, akkor az azon lévő értékpapírok átkerülnek január 1-jén az értékpapír számlámra?
Kiakadásról szó sincs, csak egy párhuzam volt a Kincstár mellé, aki elhagyja a már rögzített számlaszámokat, ami szereintem nem normális dolog, akkor sem ha előre szólnak. Hiszen az információ már a birtokukban van, ha matatnak a rendszerben, akkor tegyenek rendet maguk után, ha meg indirekt módon aktualizáltatni szeretnék a számlaszámokat, akkor meg inkább írták volna azt, hogy kedves júzer, addig nem léphetsz tovább, amíg el nem okézod vagy frissíted az EUR számlád adatait. A párhuzam abban áll, hogy a vevő végzi mindkét esetben a szolgáltató dolgát.