Nem utazik senki, Ittem főleg nem, ámbátor a "picinyei"jődögélnek a Főből hazafelé::))
Talán Fijú jön. Ha nem osztják be dolgozni::)
Nekem addig volt príma a karácsony, amíg kicsik voltak a ma már nagyok:::))
ÁM 2 éve lesz az idén, hogy Ittvej bevonult a kórházba. Bár ő nem akart meghalni, de Péter odafent félreérthette őt:::)))Ez a tény nagyon rányomja bélyegét szvsz az összes karácsonyunkra.
Nem vagyok jó alvó, de soha nem vennék be altatót, hogy félig öntudatlan állapotban lézengjek. Egy kis dálutáni alvással két szakaszra osztom a napot, és így klassz.
Hol lesz a többi család? Itted és gyerekei, elutaznak?
Ifjabb barátom egy szép családi karácsonyra vágyott. Mondtam azzal nem tudok szolgálni. Neki rengeteg rokona van, de valahogy mégse jött össze a karácsony. Most elutazik egy hétre a régi közegében talán van család. Mintha kiment volna a divatból a nagy karácsonyozás. Igaz, én már 30 éve töröltem a naptáramból, de annak komoly oka volt.:-(
Tudnék , ha az egyik doromboló terroristám nem gondolná , hogy már elég a szunyából . Pedig már tudta , hogy ha csukva van a szemem , akkor nem pofozgat , nem fekszik a fejemre , ezer decibellel nem fixíroz az orrom előtt . De elkurvult valamiért . Most kezdhetem újra a dresszírozást .
Itthon múlatom a napokat, torna, séta, szobabicikli megspékelve egy kis kajával, piával, fűtéssel....ennyi!! Tévénézés közben majongozok.Duolingózok estefele, de kezd a gatyám tele lenni vele, irgalmatlanul sokat ismételteti a teljes gyakorlatokat!
Csoszogva készülök a hónap végére. Talán csak a fiam fogja megosztani velem a karácsonyi hagyományos menüt.MÉGCSAK egy jó kis sorozatot sem találtam. Magam előtt is röstellem, h megint Agymenőzök, de csak későn este, amikor készülök az ágyba bújni.
Dühít, hogy eltűnnek a napok:::(((
A legfontosabb, hogy néhány hete van egy csodaszép és csoda okos koromfekete kandúrom::::::)))Imádom.. Ez is elég sok időt vesz igénybe::::))
Drága Jolimama, te legalább megmented a topicot a haláltól.
Uti beszámoló jön csak mióta haza jöttem, állandóan futok az idő után. Sajnos a szememre nincs gyógymód, csak esetleg valami kis halogatás. Ráadásul valamelyik szemcseppre allergiás lettem, most azt kezelem.:-(
Sok a dolog és egyre lasibb leszek, főleg a szemem miatt.:-(
Remélem a karácsony kellően unalmas lesz és jut idő az írásra is.
Nekem jött egy púp a hátamra. Hirtelen valami szemcsepp allergiát kaptam. Nem valami új csepptől, hanem valamelyik régitől. Már a falon mászkálok annyira viszket. Kaptam új, átmeneti cseppet meg valami kencét. Próbálkozunk a jövő hét közepéig.
Mellesleg táarsalogtam az orvos titkárnőjével. Mint mondta, manapsűg már mindenkinek egyzserre csinálják a két szemét, mert az egyszerűbb. Kétségtelen, de eddig miért em csinálták? Viszont állam i kórházakban még mindig csak egyenként csinálják.:-(
Megnéztem mindkettőt a neten. Amit dulci_nea írt, az valóban keskenyebb, az enyémre azt írja a leírása, hogy 61cm a szélessége, de gond nélkül beférek a 60 cm-es ajtón, és én csak 58 cm szélességet mértem.
Nekem ekkora a régebbi. Nem fér be a spájzba. Legalább egy hétre kell terveznem, hogy mi kell a spájzból, amikor jön valaki, aki segít. Meg elpakolásnál is. Ez most nagyon pöpec.