Keresés

Részletes keresés

FOMA Creative Commons License 7 órája 0 0 153556

Karolina.:-) (Később Somlói út, ex-MŐR OPK)

Előzmény: fekvőrendőr (153555)
fekvőrendőr Creative Commons License 10 órája 0 0 153555

A Böszörményi úton sosem volt az OPK. Ott a "Vöröscsillag Érdemrenddel Kitüntetett Kun Béla zászlós és tisztelyettes képző iskola" volt /jelenleg ILEA Budapest/, meg  egy másik objektumban a Rendőrtiszti Főiskola levelező tagozata, az most a vérellátóhoz tartozik. Az OPK a Labanc utcában volt. Jártam oda eleget. :-)  Nagyon sokszor vittem az őrséget mindefelé. Ha '78-'79-ben ott voltál, akkor biztosan ültél mögöttem a platón. :-)

Előzmény: ufonauta2 (153552)
Airbag. Creative Commons License 11 órája 0 0 153554

:-)

Előzmény: fekvőrendőr (153550)
KawaBazsy Creative Commons License 13 órája 0 0 153553

Tizenpár éve kezdtem bringázni rendszeresen, ortopéd orvosi tanácsra. Fájt a térdem, ha sokat túráztam, s azt mondta, h a futás nem fejleszti a belső combizmot, ezért elfordul a térdkalácsom, s fejlesztenem kell azt az izmot. Mindenhova bringával járok, ha tehetem (napi 20-60 km), azóta nix gond. :-)

Előzmény: andreas19 (153551)
ufonauta2 Creative Commons License 14 órája 0 0 153552

Én Adyligeten voltam és a Böszörményi úti OPK-n adtuk az őrséget. :) 

Előzmény: fekvőrendőr (153550)
andreas19 Creative Commons License 15 órája 0 1 153551

Amíg nem fáj a térded, addig a csípődnek sincsen baja; a csípőkopás rendszerint a térd környékén jelez először, egy MR vizsgálat kideríti.

Előzmény: KawaBazsy (153546)
fekvőrendőr Creative Commons License 20 órája 0 0 153550

De bizony!  :-)

Előzmény: ufonauta2 (153549)
ufonauta2 Creative Commons License 20 órája 0 0 153549

Csak nem HÖR voltál kolléga?

Előzmény: fekvőrendőr (153548)
fekvőrendőr Creative Commons License 1 napja 0 0 153548

Én még nem repültem vele, de a szomszédom rendszeresen repül a fiához, és ő mondta, hogy szól a térde miatt a detektor, leültetik egy székre, és kézi detektorral átvizsgálják, és továbbengedik. Neki sincs semmilyen igazolása.

FOMA lehet, hogy ismered is. /Móvár, Győr, OPK/

Előzmény: FOMA (153544)
fekvőrendőr Creative Commons License 1 napja 0 1 153547

Kezdheted előjegyeztetni magad. Mire sorrakerülsz...   :-)

Előzmény: KawaBazsy (153546)
KawaBazsy Creative Commons License 1 napja 0 0 153546

Gondolom ez bizonyos kor után jellemző.. mire számítsak 52 évesen? :-)

Előzmény: auray1 (153543)
auray1 Creative Commons License 1 napja 0 0 153545

A régi sohasem csörgött be egyetlen reptéren sem. (Egyetlenegyszer a Nyugdíjintézet beléptetőjén, de lehet, hogy volt a zsebemben némi apró). Szerintem, a másik sem fog. A hőkamerás vizsgálaton viszont kiszúrják. De nem kell csinálni semmit, esetleg szólni, hogy protézis. Utána elengednek.

Előzmény: FOMA (153544)
FOMA Creative Commons License 1 napja 0 0 153544

Egy kérdés a "gyakorlott" sorstársakhoz, amit a dokitól elfeljtettem megkérdezni. Mi a helyzet a biztonsági kapuknál (pl. reptér)? A zárójelentésen kívül más papírom nincs, hogy nem fegyert rejtegetek a nadrágomban. Legalábbis már nem annyira éleset.:-)

Előzmény: auray1 (153543)
auray1 Creative Commons License 1 napja 0 0 153543

Úgy látom, vagyunk már itt egy páran, akik csípőprotézissel mászkálunk itthon is és külföldön is. Én is kettővel közlekedem április óta. Nem sokára külföldön is megjáratom őket.

fekvőrendőr Creative Commons License 2 napja 0 0 153542

Én is azt kaptam, bár előtte azt mondták, hogy csak 60 alattiaknak adják a cement nélkülit, aztán a doki azt mondta, hogy látja, hogy aktív vagyok, minden eü. előzmény rendben, akkor miért ne?

Csak maga a "vas" másfél millió volt az egyik ápolónő elmondása szerint. A cementes olcsóbb...

Előzmény: FOMA (153541)
FOMA Creative Commons License 2 napja 0 0 153541

Köszi szépen, vigyázok.:-)

Cement nélküli, titán és egyéb. Harminc évet jósolnak neki, addigra már kb. mindegy.:-)

Előzmény: andreas19 (153540)
andreas19 Creative Commons License 2 napja 0 0 153540

cementezett?
Nekem kettő is van, 16 és 13 évesek, még cseréhetők (lennének, ha lenne hozzá szívem).
Csak óvatosan!
biztatással

Előzmény: FOMA (153534)
Bombyna Creative Commons License 3 napja 0 0 153539

Jó hát ti tudjátok de az nem az én világom. Meg én szeretek vezetni.

FOMA Creative Commons License 3 napja 0 0 153538

:-D

Előzmény: fekvőrendőr (153536)
FOMA Creative Commons License 3 napja 0 0 153537

Igaz, csinálom becsülettel azóta is.:-) Azt ígérte a sebész, hogy ha tartom ezt életmódot, amit az utóbbi egy-két évben folytattam, akkor a jobb csípőm menthető lesz, és nem kell azt is megvasalni.:-)

Előzmény: fekvőrendőr (153535)
fekvőrendőr Creative Commons License 3 napja 0 0 153536

+ júniusban ZZ Top koncert Sankt Pöltenben., na meg májusban Eric Clapton, MVM Dóm.

Nesze neked 13 - 14. havi nyugdíj!  :-)

Előzmény: fekvőrendőr (153531)
fekvőrendőr Creative Commons License 3 napja 0 0 153535

Örülök, hogy jól sikerült!

Azt hiszem, hogy a bécsi egésznapos jövés-menés volt a legnagyobb terhelés a műtét óta, fájdalom nélkül letudtam.

A gyógytornát csinálni kell fegyelmezetten, és nem lesz gond!

Előzmény: FOMA (153534)
FOMA Creative Commons License 3 napja 0 0 153534

OFF

Jut eszembe, köszönöm a biztatást meg a jókívánságot, szerencsésen túl vagyok a műtéten, a vadiúj protézissal csak úgy hasítok a szobakerékpáron.:-) A második héten már tudtam mankó nélkül menni, de a harkányi gyógytornász néni picit csúnyán nézett, és kiegyeztünk egy mankóban.:-)

FOMA Creative Commons License 3 napja 0 1 153533

Igazad van, tényleg olcsóbban jönne ki, de így nem kell foglalkozni a szervezéssel, meg a vezetéssel, csak élvezni a társaságot, meg a programokat (Trogir, Split, Krka, Šibenik, Primošten, bár azért a 9 órás buszozást Dubrovnikba kihagyjuk). A poén, hogy a hat napot olcsóbban megússzuk félpanzióval és szilveszteri gálavacsorával, mintha egy jobb belföldi szállodába mentünk volna.

Előzmény: Bombyna (153530)
FOMA Creative Commons License 3 napja 0 1 153532

Pont válaszolni akartam, de megírtad helyettem, köszi.:-)

Nagyjából stimmel, útközben már Zágrábban is fogunk forralt borozni, a rólam elnevezett tér környékén.:-)

Amúgy az általad vázolt okok miatt is szívesebben megyek nyáron is vonattal, még úgy is, ha így Split környékére korlátozódik a mozgásterünk. Nincs annál szebb, mint amikor a reggeli ébredés után, a kávét kavargatva, vagy netán egy felessel a kezemben nézem az ablakból a tengert, miközben a Kennedy főgépének dübörgése verődik vissza a sziklákról, ahogy ereszkedünk le a hegyekből.:-) Persze távozáskor is szép, csak már nem esik annyira jól.:-)

fekvőrendőr Creative Commons License 3 napja 0 0 153531

Szerdán egy hét tagú baráti társaságban mentünk Bécsbe. Semmi konkrét cél, lődörgés a karácsonyi vásárokon, evés-ivás lesés. Az már előre le lett fixálva, hogy bármiféle vásárlás tilos az asszonynépnek. Vonattal /RegioJet/ mentünk, pedig mindenkinek jó kocsija van, de úgy gondoltuk, hogy jobb lesz így.

Szerintem FOMA is társasággal utazik, arra viszont sokkal jobb a szervezett utazás.

Nem kell számolgatni, hogy mikor ihatom meg az utolsó pohár bort, pezsgőt, milyen lesz az út, a forgalom. ráadásul végig együtt leszünk nem a kocsikba zárva. A busz hazavisz. Nekünk jól sikerült ez a kis csavargás.

Az áprilisi prágai háromnapos túra, szigorúan vonattal, már szervezés alatt. Csupa kipróbált 60+ -os bolond házaspár, kényelmesen.

Aztán júliusban a családdal irány Orebic. A lányainkal, a férjükkel/párjukkal, unokákkal.

Nyolcan leszünk, már alig várom!

Előzmény: Bombyna (153530)
Bombyna Creative Commons License 3 napja 0 0 153530

Miért nem szervezed meg magadnak? Jóval olcsóbban kijönnél.

Előzmény: FOMA (153529)
FOMA Creative Commons License 3 napja 0 0 153529

Remélem, de azért vagy negyven magyar biztosan lesz.:-) (Fehérvár Travel csoporttal megyünk.)

Előzmény: Bombyna (153527)
Bombyna Creative Commons License 3 napja 0 0 153528

Kösz a tippeket mind a kettőt ismerem 3szor voltam már ezeken. A Kotor feletti szerpentint most se hagyom ki a másik sajnos kimarad mivel Kotorból 1seggel kell majd hazamenni és ez így is sok lesz. De lehet kicsit beleharapok a Durmitorba mivel felmegyek ahhoz a Piva kilatoponthoz a tótól a sziklás alagutakig tudod. Ami érdekelne még hogy lefelé milyen lesz a Sarajevo Mostar rész asszem Vranduk alagút amit évek óta csinálnak.Dugóhelyzet arra?

Előzmény: The_Rible (153524)
Bombyna Creative Commons License 3 napja 0 0 153527

Igen kb csak helyiek. Tavaly Rijeka környékén voltam így. 

Előzmény: FOMA (153523)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!