Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Vagy ki tudja, CE azért elég jó cucc volt kézi kütyükön meg iparban is. Mellette eldőlt a Samu, FireFox meg jó ég tudja még kicsodák. Lehet ekkora piac nem piac, oldja meg más. Iparba is bement az asztali/tablet OS és lehet ebben is megelőzte a korát, mint ahogy okosórákban, PDAban és sok másban is.
Mert nem hittek benne, ez nekik csak egy játék volt, amit meguntak
Az úgynevezett elkötelezettség csak üres marketingduma volt, vagyis jól megszopattak mindenkit is, aztán azok a külső fejlesztők (hw és sw) akik be lettek rakva a körhintára, kiszálltak.
És a valódi elkötelezettség hiányában ahelyett, hogy azt mondták volna, bocsi, ezt nagyon elcsesztük, eskü, hogy másodszorra nem verünk át titeket, elkezdték volna a második (amúgy befejezett) fordulót, leírták, mint veszteséget.
Persze, egyszerűbb megvenni kilóra Zuckerberget, meg az Apple vezérkart... Mióta ez az okostelefon korszak van, a Windows egyre kevésbé játszik, főleg, hogy a smartphone-okból is kiszorult, mint op.rendszer.
Nem is értem, a Microsoft hogyan tudott ilyen simán kimaradni ebből, és miért, milyen ballépések következtében hagyta, hogy az iOS és az Android ezen az eszközön lemossa a Windowst a pályáról?
Hiszen a Windows uralta a PC piacot... Sic transit gloria mundi.
Mondjuk egyszerűbben is megoldható ez... Miért nem építik be a Windows 11-be és a chipekbe eleve ezt a fícsört, és az USA illetékes szervei csak kattintanak egyet...?
Vagy már benne is van ezekben? :)
(Kínaiak is gyanúsak erősen, csak náluk az op.rendszer nem játszik külföldre, de a chipek, eszközök?)
A régiGotisch, Rotunda, Schwabacher, Fraktur betűknek Trump, Elon Musk és a többiek imádott régi német idoljai jobban örülnének, de eljutunk még odáig is, ha minden jól megy.
Aki rosszul lát, az meg ne olvasson, és kész. A gyengébbeket figyelembe venni úgyis olyan buzis izé, és csak az erős maradhat fenn, a többivel nem kell törődni... Individualizmus és vulgár-darwinizmus, hipokrita álkereszténységgel nyakon öntve... MAGA nős ember, vagy boldog, maga rossz ember, vagy jó...?
Azt tervezik bevezetni, hogy az USA-ba még azok is csak úgy léphetnek be, akiknek amúgy vízummentességük van, hogy a határon bemutatják ötévre visszamenőleg a teljes internetes előzményeiket, tevékenységüket.
Az itteneket is. :)
Nyilván a zárt Messenger csoportokba beírt kommenteket is.
Még mindig... Bezzeg, inkognitó-módban, már vagy 20+ perce elolvastam, a cikket. LOL!
Routing-probléma vagy a lassú netet/adblockert jutalmazza ez így? (uBlock offolva, az oldalon, semmi változás.) Mi a fenét lehet így félrekonfigurálni ,egy weboldalon?
56e Ft-ért letettek a küszöbre egy hasonlót, 4 nappal a rendelés után. Angol win volt rajta, azt kellett magyar nyelvűre átalakítani. Nekem video vágásra kellett valami, én ezt találtam ezért a pénzést. Natívan kezeli az ismertebb h264, H265 tömörítőket, így kisebb video vágásokra ( max 20 perc), nekem tökéletes. Ilyen sebességet dedikált video kártyával 600e alatt nem tudnék összerakni.
Ahhoz előbb le kellene tépni őket a panelről (vagy forró levegővel levenni), de még úgy sem menne mert ezek a kártyák azért kerültek újrahasznosításra mert megadta magát a vezérlőjük, így csak külső vezérlőről működnek (ezt adja a pendrive panelja).
Az a durva, hgy Kínában, Shenzhen-ben durva nagy területű központi bevásárló központban árulják a (z, egyébként működő, csak nem eredeti minőségi) hamisítványokat is, a hamisított Samsungtól a hamisított iPhone-ig.
És ez nem az a csalás, mint pl. az eMAG-on ócsón árult "terabájtos" pendrive, amire csak 32 Mbájtot tudsz másolni (pontosabban csak annyi marad meg rajta), mert pont tárhely annyi van benne valójában.
Ott a dolgokat helyben ki lehet próbálni, és működnek... csak éppen hamisak, kukázott alkatrészekből stb., de működnek.
Ez az SSD a videón nem ilyesmi, szóval nem teljesen kuka, gyakorlatilag tudja azt, amit az eredeti, csak kicsit lassabb, csak nem Samsung... és nyilván gyorsabban kipurcanhat, mert kevésbé tartós alkatrészekből rakták össze.
De a csomagolása, meg a körítés, a nyomtatás.. az majdnem teljesen OK. (Ezért is nem derül ki a csalás addig, amíg le nem tépik róla a chipeket, bizbaszokat takaró papírt.)
Gigabyte Brix és hasonlók óta sok mindent, ilyen kínai izék érdekesek tudnak lenni, mindig emlegetem, hogy legalább a beépített jelszó lopó műxik, ha más nem, de összességében hozza amit kell. Ami Win jön vele azt le kell verni, teszi a dolgát. Még Temuról is gyött ilyen kicsi pénzért: