Keresés

Részletes keresés

VaclavHavel Creative Commons License 7 órája 0 0 13372

háromrészes mini sori, Bean and Baby Xmas :) Kedves kis etwasz a fa alá..

https://youtu.be/zHhR3daI3bY?si=4tjLux9gSLtS0IBS

Bateman Creative Commons License 26 órája 0 0 13371

az első rész pont, hogy kellően feltüzel. aztán lassan csepegtet. azért nem rossz ez, mégha lehetne is jobb!

Előzmény: papaIDE(i)G (13363)
Bateman Creative Commons License 26 órája 0 1 13370

:)))

Előzmény: wizardry8 (13368)
Biga Cubensis Creative Commons License 28 órája 0 2 13369

éjáj alapú áttekintés:

The name of the Apple TV+ series Pluribus comes from the Latin phrase "e pluribus unum" ("out of many, one"), reflecting its theme of a lone individual (Carol, played by Rhea Seehorn) resisting a collective human consciousness. Creator Vince Gilligan used "Pluribus," meaning "many" or "more," to highlight the central conflict in the sci-fi show where humanity joins a hive mind, leaving Carol isolated. 

Előzmény: wizardry8 (13368)
wizardry8 Creative Commons License 1 napja 0 0 13368

Ez valami buszsofőrről szóló sorozat?

Előzmény: papaIDE(i)G (13363)
papaIDE(i)G Creative Commons License 2025.12.03 0 0 13363

A prolibuszost nézem én is. Az első rész nehezen ment át, de azért a második adta, hahaa, jókat derülök. Ma nézem majd a harmadikat. (Bár én olyan ideges lennék Carol helyében, hogy nagyjából egy hét alatt pusztulna ki a Föld "új" lakossága:-DDD)

Előzmény: darkish (13347)
tt-ths Creative Commons License 2025.12.01 0 0 13362

konkrétan elaludtam rajta. Sajnos minden sorozat olyan hogy a közepe csak töltőanyag. Az eleje és a vége érdekes. A film készítőinek érdeke elhúzni, legalább addig is van munkájuk.

Előzmény: Biga Cubensis (13356)
Bateman Creative Commons License 2025.11.29 0 0 13361

Ryder nagyon jól tartja magát. mindig is bírtam.

Előzmény: Biga Cubensis (13358)
Degeczi Creative Commons License 2025.11.28 0 1 13360
Előzmény: divaoni01 (13359)
divaoni01 Creative Commons License 2025.11.28 0 1 13359

Előzmény: Biga Cubensis (13358)
Biga Cubensis Creative Commons License 2025.11.28 0 1 13358

Stranger Things S5

Első három részt néztem meg. Szerintem korrekt, nem sok az üresjárat.

Nem is baj, hogy ez az uccsó évad, a "gyerekeken" már nagyon látszik a kor, borosta bajusztájékon a fiúknál, Tizi/Millie kinézetén meg pláne.

De hát ugye az első évad 2016-ban jött ki, a tíz év az tíz év.

Ennek ellenére cselekményből nincs hiány, a kép és a hang, zene továbbra is profi.

Pont beszéltetek itt Claire Danesről másik sori kapcsán, hogy eltűnt belőle a bájosság. Nos, Winona Ryder viszont továbbra is cuki :)

Bateman Creative Commons License 2025.11.28 0 0 13357

ez most gyenge volt, inkább tölti rész volt érdekes cliffhangerrel. 

SPOILER- ez az egyedi kajabevitel nekem fura. Mivel nincs testük, alkalmazkodniuk kell a gazdatest biológiájához. Ergo nem vihetnek be olyat, ami idegen az emberi testnek. Fura vonal. Majd meglátjuk.

Előzmény: Biga Cubensis (13356)
Biga Cubensis Creative Commons License 2025.11.26 0 0 13356

5. rész nekem kicsit vontatott volt Carol hulladékkezelési és a temetkezési problémáival, ill szívesen vennék valami infót ennek az eredeti kiváltó DNS üzenetnek a forrásáról.

Előzmény: Bateman (13349)
wizardry8 Creative Commons License 2025.11.25 0 0 13354

Mostanában a Mr. Bean rajzfilmeket nézem. Zseniális ahogy megvannak rajzolva,  Bean arcmimikája pár vonallal. És a sztorik se rosszak. Mrs. Wicket - nagyon gonosz asszonyság és Karmolász macskája. 

Bateman Creative Commons License 2025.11.24 0 0 13353

az a helyzet, hogy a nő az életben is ilyen egzaltált lett. eltűnt az a korai bájossága. nemmentem utána, de állítólag a magánélete elég zűrös volt, lkehet arra ment rá egy kicsit. itt egy 2 napja készült interjú vele a sori kapcsán, amikor bemelegedik hozza is a soriban lévő karakterét:)

https://youtu.be/j_THBTfvqZg?si=Gm08rxN1OB2ZEneO&t=1118

Előzmény: borobogyo1 (13352)
borobogyo1 Creative Commons License 2025.11.24 0 0 13352

Tényleg egyre jobb, de fenntartom, Claire Danes játéka eltúlzott. A Homlandban jó volt bipolárisként, most majdnem abbahagytam miatta. De most már berántott, 5 részen vagyok túl.

Előzmény: Bateman (13350)
Biga Cubensis Creative Commons License 2025.11.23 0 0 13351

fun fact, amikor azt mondja Carol, hogy "you are the f*cking mayor", nos a pali tényleg Albuquerque polgármestere cameo szerepben :)

Előzmény: Bateman (13349)
Bateman Creative Commons License 2025.11.23 0 1 13350

The Beast in Me - Azt hiszem a Netflix felnőtt arra a szintre, hogy folyamatosan szállítani tudja már a minőségi tartalmat. Ez az új thriller sorozata kétségtelenül egy olyan újabb darab, ami akár az HBO-n is futhatna a korábbi díjnyertes sorozataik méltó sorába állítva. Az alkotó, Gabe Rotter eddig semmi figyelemre méltót nem követett el, viszont ezzel a sorival egy egészen izgalmas dolgot hozott létre. A totál egzaltált fejű Clair Danes (Aggie Wiggs) hibátlan a gyermekét balesetben elvesztő, kiégett író szerepében. A tragédiáját túlélni próbáló nő életébe becsapódik egy új ingatlanmágnás szomszéd, aki már első lépésben rátelepszik a kertváros lakóira. Matthew Rhys (Nile Jarvis) félelmetesen jól hozza a gátlástalan, kíméletlen üzletember karakterét, akinek a múltja egészen különös dolgokkal van tele, többek között az eltűnt feleségének általa történt meggyilkolásának vádjával. Nagyjából ennyit érdemes tudni az alapfelállásról. Ez egy olyan sorozat, ami valójában egy nagy film 8 részre osztva, mert a részek nem a tipikus filmsorozat szerkezetre épülnek. Ezért letehetetlen. A feszültség, ahogyan a történet épülget szinte folyamatosan nő, és folyamatosan csavarodik a sztori, azt hiszed tudod a megfejtést, merre is tart az egész, aztán ezt az érzést a következő pillanatban el is veszted. Nagyszerű alakításokat látunk részről részre - különösen erős az a jelenet az első részben, amikor Wiggs és Jarvis egy éttermi ebéd közben próbálják megismerni egymást egy beszélgetés során, a dialógusok, a vágás, ahh, zseniális, Antonio Campos (The Devil All The Time) rendezését dicséri -, de a fényképezés és a zenei betétek is szinte hibátlanok. Ezt nem nagyon szabad kihagyni. Tökéletes hétvégi program!

Bateman Creative Commons License 2025.11.22 0 0 13349

picit azért erős, hogy próbálja megfejteni a dolgokat. rádiófrekvenciás jeleket monitoroz, hasonló "túlélőket" keres. Kellett neki egy kis idő, míg rájött Carol hasonszőrü. aztán felírta a nevét. kicsit olyan volt ez a jelenet, mint a Gravity-ből az eszkimó család története. volt egy follow up kisfilm, ami mutatta, mi történt a Földön náluk, amikor rátaláltak Sandra jelére és egy kukkot nem értettek belőle. :)

Bateman Creative Commons License 2025.11.22 -2 0 13348

az erős első rész után ez a negyedik! huhh. végre elkezdődött!

darkish Creative Commons License 2025.11.21 0 0 13347

Pluribust nézem, nem hittem volna hogy ennyire beszippant... Nagyon kínlódok, hogy hetente jönnek

a részek, jobb lett volna megvárni a karácsonyt, és akkor elkezdeni. Az immunis férfi ígéretes szereplőnek

néz ki, ha jól értettem ő próbálja megfejteni a dolgokat már az elejétől kezdve, míg Carol most érkezik el

erre a pontra... eddig nem volt ideje, hiszen rengeteg dolgon kellett zsörtölődnie nap mint nap :P A házi

felvétel egyébként jó ötlet volt tőle.

divaoni01 Creative Commons License 2025.11.20 0 1 13346

Jaja, remélem az amazon ezúttal sem fog spórolni, így aztán a látvány legalábbis garantált.

Előzmény: Biga Cubensis (13345)
Biga Cubensis Creative Commons License 2025.11.20 0 1 13345
tt-ths Creative Commons License 2025.11.19 0 0 13344

sajnos már az első rész sem fogott meg. Ha ehhez képest még leül, akkor inkább megnézem a legutolsó rész hogy ki a gyilkos és kasza.

Előzmény: Biga Cubensis (13343)
Biga Cubensis Creative Commons License 2025.11.17 0 1 13343

Untamed-Vad természet (Netflix)

https://www.imdb.com/title/tt31710822/

Korrekt minisorozat. A Yosemite parkban nyomoz egy szövetségi ügynök (Eric Bana) egy LA-ból frissen jött fiatal rendőrcsajjal. A főnök szerepében Sam Neill. 

A táj, a fényképezés gyönyörű, Bana és Neill jól játszanak, a történet viszont kicsit középszerű, az elején izgalmas, a végén van egy csavar, de a közepén néha leül a sori.

Persze van benne családi dráma rendesen, szóval unalmasnak még ezeket a részeket sem mondanám. Aki szereti ezt a "vadonban nyomoz a magányos, szomorú múltú főhős egy hozzá csapódó fiatal társsal" felállást, miközben tényleg néha természetfilmben érzi magát, annak tetszeni fog.

7/10

Bateman Creative Commons License 2025.11.17 0 0 13342

ez a harmadik már nem volt annyira érdekes. kellene már valami csepegtetés, hogy mi a cél? most tulajdnoképpen mire megy ki az egész? mert ha csak annyi, hogy mindenkit beterelenek az akholba és élnek, míg meg nem haltak, annak azért nagy értelme nincs a sorozat szempontjából. de ezt az egyedül nyűglődés nem lesz túl érdekes így. 

Előzmény: tt-ths (13338)
Biga Cubensis Creative Commons License 2025.11.16 0 0 13341

Jóféle. Igen, ezt már láttuk korábban, de nagyon jó a minőség, jól visszaadják ezt a wtf szituációt. Talán még kicsit Háromtest probléma feeling is van benne, de mégis más.

Apple előfizetés meggondolandó, eddig egész jó cuccok jöttek onnan...

Előzmény: Bateman (13337)
borobogyo1 Creative Commons License 2025.11.15 0 0 13340

Bűntény Delhiben

Az indiai rendőrség magától értetődő brutalitása, a bűnözők könyörtelensége, a hivatalnokok félelme a feljebbvalóktól annyira indiai

Biga Cubensis Creative Commons License 2025.11.13 0 0 13339
tt-ths Creative Commons License 2025.11.12 0 0 13338

Első kettő rész bejött nagyon.

Reménykedjünk, hogy lesz elég municiójuk a figyelem fenntartásához.

Előzmény: Bateman (13337)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!