Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
The name of the Apple TV+ series Pluribus comes from the Latin phrase "e pluribus unum" ("out of many, one"), reflecting its theme of a lone individual (Carol, played by Rhea Seehorn) resisting a collective human consciousness. Creator Vince Gilligan used "Pluribus," meaning "many" or "more," to highlight the central conflict in the sci-fi show where humanity joins a hive mind, leaving Carol isolated.
A prolibuszost nézem én is. Az első rész nehezen ment át, de azért a második adta, hahaa, jókat derülök. Ma nézem majd a harmadikat. (Bár én olyan ideges lennék Carol helyében, hogy nagyjából egy hét alatt pusztulna ki a Föld "új" lakossága:-DDD)
konkrétan elaludtam rajta. Sajnos minden sorozat olyan hogy a közepe csak töltőanyag. Az eleje és a vége érdekes. A film készítőinek érdeke elhúzni, legalább addig is van munkájuk.
ez most gyenge volt, inkább tölti rész volt érdekes cliffhangerrel.
SPOILER- ez az egyedi kajabevitel nekem fura. Mivel nincs testük, alkalmazkodniuk kell a gazdatest biológiájához. Ergo nem vihetnek be olyat, ami idegen az emberi testnek. Fura vonal. Majd meglátjuk.
5. rész nekem kicsit vontatott volt Carol hulladékkezelési és a temetkezési problémáival, ill szívesen vennék valami infót ennek az eredeti kiváltó DNS üzenetnek a forrásáról.
Mostanában a Mr. Bean rajzfilmeket nézem. Zseniális ahogy megvannak rajzolva, Bean arcmimikája pár vonallal. És a sztorik se rosszak. Mrs. Wicket - nagyon gonosz asszonyság és Karmolász macskája.
az a helyzet, hogy a nő az életben is ilyen egzaltált lett. eltűnt az a korai bájossága. nemmentem utána, de állítólag a magánélete elég zűrös volt, lkehet arra ment rá egy kicsit. itt egy 2 napja készült interjú vele a sori kapcsán, amikor bemelegedik hozza is a soriban lévő karakterét:)
Tényleg egyre jobb, de fenntartom, Claire Danes játéka eltúlzott. A Homlandban jó volt bipolárisként, most majdnem abbahagytam miatta. De most már berántott, 5 részen vagyok túl.
The Beast in Me - Azt hiszem a Netflix felnőtt arra a szintre, hogy folyamatosan szállítani tudja már a minőségi tartalmat. Ez az új thriller sorozata kétségtelenül egy olyan újabb darab, ami akár az HBO-n is futhatna a korábbi díjnyertes sorozataik méltó sorába állítva. Az alkotó, Gabe Rotter eddig semmi figyelemre méltót nem követett el, viszont ezzel a sorival egy egészen izgalmas dolgot hozott létre. A totál egzaltált fejű Clair Danes (Aggie Wiggs) hibátlan a gyermekét balesetben elvesztő, kiégett író szerepében. A tragédiáját túlélni próbáló nő életébe becsapódik egy új ingatlanmágnás szomszéd, aki már első lépésben rátelepszik a kertváros lakóira. Matthew Rhys (Nile Jarvis) félelmetesen jól hozza a gátlástalan, kíméletlen üzletember karakterét, akinek a múltja egészen különös dolgokkal van tele, többek között az eltűnt feleségének általa történt meggyilkolásának vádjával. Nagyjából ennyit érdemes tudni az alapfelállásról. Ez egy olyan sorozat, ami valójában egy nagy film 8 részre osztva, mert a részek nem a tipikus filmsorozat szerkezetre épülnek. Ezért letehetetlen. A feszültség, ahogyan a történet épülget szinte folyamatosan nő, és folyamatosan csavarodik a sztori, azt hiszed tudod a megfejtést, merre is tart az egész, aztán ezt az érzést a következő pillanatban el is veszted. Nagyszerű alakításokat látunk részről részre - különösen erős az a jelenet az első részben, amikor Wiggs és Jarvis egy éttermi ebéd közben próbálják megismerni egymást egy beszélgetés során, a dialógusok, a vágás, ahh, zseniális, Antonio Campos (The Devil All The Time) rendezését dicséri -, de a fényképezés és a zenei betétek is szinte hibátlanok. Ezt nem nagyon szabad kihagyni. Tökéletes hétvégi program!
picit azért erős, hogy próbálja megfejteni a dolgokat. rádiófrekvenciás jeleket monitoroz, hasonló "túlélőket" keres. Kellett neki egy kis idő, míg rájött Carol hasonszőrü. aztán felírta a nevét. kicsit olyan volt ez a jelenet, mint a Gravity-ből az eszkimó család története. volt egy follow up kisfilm, ami mutatta, mi történt a Földön náluk, amikor rátaláltak Sandra jelére és egy kukkot nem értettek belőle. :)
Korrekt minisorozat. A Yosemite parkban nyomoz egy szövetségi ügynök (Eric Bana) egy LA-ból frissen jött fiatal rendőrcsajjal. A főnök szerepében Sam Neill.
A táj, a fényképezés gyönyörű, Bana és Neill jól játszanak, a történet viszont kicsit középszerű, az elején izgalmas, a végén van egy csavar, de a közepén néha leül a sori.
Persze van benne családi dráma rendesen, szóval unalmasnak még ezeket a részeket sem mondanám. Aki szereti ezt a "vadonban nyomoz a magányos, szomorú múltú főhős egy hozzá csapódó fiatal társsal" felállást, miközben tényleg néha természetfilmben érzi magát, annak tetszeni fog.
ez a harmadik már nem volt annyira érdekes. kellene már valami csepegtetés, hogy mi a cél? most tulajdnoképpen mire megy ki az egész? mert ha csak annyi, hogy mindenkit beterelenek az akholba és élnek, míg meg nem haltak, annak azért nagy értelme nincs a sorozat szempontjából. de ezt az egyedül nyűglődés nem lesz túl érdekes így.
Jóféle. Igen, ezt már láttuk korábban, de nagyon jó a minőség, jól visszaadják ezt a wtf szituációt. Talán még kicsit Háromtest probléma feeling is van benne, de mégis más.
Apple előfizetés meggondolandó, eddig egész jó cuccok jöttek onnan...