Csupán 10 hozzászólással kell lejjebb menni, és számodra is kiderül, hogy az első sorod kapásból nem igaz. Vagy legalábbis talán számodra is kiderül, mert nálad soha nem lehet tudni.
Az előbb is kértem, hogy gondolkodj, mielőtt írsz valamit, aztán ha nem megy, próbáld újra.
Szerinted azt írtam, hogy 539 Ft a benzin az Auchannál, semmi mást.
Ezek szerint a te gépeden nincs ott, hogy kb. 2 héttel ezelőtt hétvégén és hétfőn visszaemelték a normál árra. Azért nézd meg még egyszer, hátha ott lesz az.
Ha esetleg ott van, akkor ennek mi köze ahhoz, hogy okosnak akartál tűnni és válaszként leírtad, hogy kihagytam egy fontos részletet, majd belinkeltél egy cikket egy mostani akcióról, amit az applikációban kell aktiválni.
Érted-e, hogy az én állításommal a te linked nincs semmilyen kapcsolatban? A kettőnek semmi köze egymáshoz. Előbb gondolkodni kellett volna, nem linkelgetni.
Ha nem érted, nem kell egyből írni (tudod, újra és újra, hátha...).
Egy jotanacs: ha valamihez hozzaszolsz, probalj meg azzal kapcsolatban uj informaciot megosztani. Ha nem a temahoz kapcsolodik, akkor ne valaszkent ird. Ha pedig a temaval kapcsolatban butasagot irsz, es szolnak neked, gondolkozz el rajta, es ne keverd magad meg melyebbre, vagy tereljel. Ahogy szoktad.
Az fix, mert az auchan arait latom naponta, amikor elmegyek mellette, es lement valamikor 550 ala (biztosan 54x volt), majd utana 550 lett. Szoval kozben azert idonkent emelnek is.