Én is úgy érzem ez az év lehet amikor a csapatom átlépi saját árnyékát. Bár hosszú még a szezon és pl a BL-ben az egyenes kiesésben elég egy rossz meccs (egy vitatható bírói ítélet).... Bár most én is azt érzem még ezeket is képes lehet az Arsenal ezzel a kerettel megugrani.
Ami még sokat segíthet, hogy valóban mély és minőségi a keret (vannak tinik (Dowmen nincs 16!! felnőtt csapat, , Munoz nincs 14!! Ifjúsági BL)..
A kapitány (Odegaard) visszatért és nálunk játszik a világ legjobb formában lévő középpályása (Rice)!
Ráadásul a tegnapi meccsen még élvezetes is volt amit játszottak, nem a saját térfélen ment a labda toszogatása, Odegaard-al működött a letámadás...
és nem csak pontrúgás gól volt.
Neuer? Akkor is vonalkapus! Az, hogy söprögetőt játszik igaz, de ez a Bayern és a német válogatott miatt van.
Az első gólnál mit művelt? Szögletnél egy kapust a 20 kilóval könnyebb ellenfél ne toljon meg úgy, hogy nem ér oda a beívelésre...
Minden okod meg van hinni. Már tavaly is erős volt az Arsenal és idén sikerült még jól rá is erősíteni. Plussz nagyon egyben van. Működik a csapat.
Segítenek a többiek is bár idén nagyon úgy tűnik, hogy nincs rá szüksége az Arsenalnak. AMit a többiek művelnek az meg érthetetlen.
Teljesen hektikus amit az angol csapatok művelnek. A Szarkák hol kikapnak, hol nyernek, a pool szintén, a city szintén, Forest,Villa. Már azt hinnéd valamelyik csapat elindul felfelé, akkor megint belenéznek egy pofonba. Salesznak volt igaza, kb karácsonykor el fog dőlni a trófea sorsa a szigeten. Szerintem sem lesz nagyobb izgalom a féltávtól. Te is mondtad, hogy 6 vereséggel már a pool is kiszállt a küzdelemből. Náluk azért még várok egy feltámadást, az MU-nál pl nem.
Összefoglalóban néztem a Bayern verést. Neuer mint "vonalkapus" kinn 30 méterre.:)) Kimmich, imádom szeretem , de Merinó lefutotta méteres hátrányból. Mondjuk azért még nem temetem a bajorokat, de az Arsenal kapus frontos is jobb most. Nem tudom ki tudná megállítani az Arsenalt, lehet, hogy nem is kell. Idén vigyenek mindent. Eddig ők a legmegyőzőbbek:))