Jel 11.3-4
"Két tanúmnak meghagyom, hogy szőrzsákba öltözve ezerkétszázhatvan napig hirdessenek bűnbánatot.
Ők a két olajfa és a két gyertyatartó, amely a föld Urának színe előtt áll."
Zak 4.14
"Erre ő: Ez a két Fölkent, akik az Úr előtt állnak az egész földön."
Szűzanyánk, a Napba öltözött Asszony üzenetei.
"A mennyekből hallatom hangom. Hangosan kiáltok, hogy mindenki hallja, a jók és a rosszak is. Az én hangom valóban eljutott a világ végére. A jóknak és a rosszaknak egyaránt bűnbánatot kell tartaniuk! A jóknak azért, mert nem követték pontosan az én akaratomat, és mert nem helyes, ahogyan imádkoznak. Sokan csak szavakkal közelednek hozzám. A rosszaknak azért kell bűnbánatot tartaniuk, mert szívük keménységében halálos bűnt követtek el, valamint azért, mert közömbösek velem és törvényemmel szemben."
Hogy nem vagy más, mint Isten egy gondolata, de mégis amire eszméltél, az az önálló gondolatod
Isten úgy alkotott, hogy a gondolata benned, önálló szabad gondolatot alkothasson
És magad, mint lélek, kezdve a fogantatástól, magad építetted fel a testedet, egy önálló gondolat halmazból
Születésed pillanatában, meg megkaptad ajándékként a szellemedet, aki megint nem más, mint Isten önálló, és gondolkozó magából kihelyezett része
És amint te szabad vagy, magad fontolsz meg, és magad döntesz, a szellemed is szabad, így nem is lehet erőszakkal megközelíteni, hanem csakis alázattal
És mivel nemcsak gondolat vagy, hanem akarat is, eldöntöd, hogy erőszakod testesítse meg a lelkedet a halálba
Vagy szereteted átistenítse a szellemed befogadásával az életbe
És sem a halál nem kényszeríthet, mint ahogy az élet sem kényszerít téged az életbe
Ítéleted meg nem szól máshogy az utolsó napon, minthogy vagy úgy hangzik, elítélted magad a halálba, lépj be hozzá
Vagy elítélted magad az életbe, lépj be Urad örömébe
A szabadságod nem az, hogy eldöntöd, hogy eljöhessen, hiszen az az Isten döntése, hanem az a szabadságod, hogy belépsz a paradicsomába, vagy a poklodban maradsz
Hogy mi a menny, és mi a pokol?
Ha két országban minden ugyanaz, és minden ugyanúgy adott, az egyikben mindenki magáért dolgozik és gyűjt, és a másik a számára semmit sem jelent, és nem segítenek egymáson, minden szűkös lesz, és keveseknek lesz bősége
A másikban meg egymás mellett van a három gondolat, az első abban az Isten, a másik kettő meg jómagam és a másik, egymásért
Minden bőségben lesz, senki sem fog nélkülözni, béke és elégedettség fog élni köztük
Valaki pulóvert vagy sálat köt a hozzátartozójának, türelemre van szüksége, és átgondolásra, tevékeny, a tevékenységének a társa a gondolat, időre van szüksége, és azzal legyőzi az időt
Gondolatai egészen közel kerültek a csendhez, hiszen a társa a gondolat, és a tevékenység a másikért
És mivel a másikért alkot, egészen közel van hozzá az Isten, így a gondolatai kikerülnek a lekötözöttségből
Ugyan a világ azt látja rendnek, amikor egy gyakorlótéren, vagy felvonulási téren mindenki egyszerre lép, de csak a homályos elképzelése öltött testet
Miközben az Isten Rendje az önálló és szabad, és dönt, és alkot
Mint ahogy a talaj élővilága, megszámlálhatatlan sokasága, és megszámlálhatatlan sokfélesége egymásnak segít, és egymásra támaszkodik, és segíti a másikat, a másik segít neki
Isten meg rugalmas, nagyon is rugalmas, a bűnnel szemben azonban elhárító
Amilyen a szókincsem, amilyen a nyelvezetem, ami a környezetem, és a hátterem, és ami éppen a gondolatom, ahhoz igazodik
És ami a szükségem, amit éppen megértetne velem, ahhoz segítségül hívja az eseményeket, hogy azokból, és a Szavából össze tudjak fogni, és megértsek
Hogy megértsem a gondolataimat és a következményeit
Hogy megértsem a tiszta gondolatnak áldásos következményeit
Az, hogy egyek és igyak, hogy boldoguljak, azok gondolatai szükségesek, de csak ugyanolyanok, mint az állatok szűkös gondolatai
De amikor ugyanezeket cselekszem, megosztva a gondjaimat az Isten felé irányuló gondolataimmal
És a mákikra úgy nézek, ahogy az Isten rá tekint
Még a legelemibb ténykedésem is áldássá válik a számomra, az Isten szemében meg imádsággá válik
Hogy milyen a hited, hogy milyenné teszed a hiteted, arra egész nap befolyással vagy, és az egész nap visszatükröződik rád
Kezdve a gondolataiddal, és folytatva az estéddel
Hiszen amilyen mértékben elnyered a hitedben a békédet, olyan pihentetővé teszed az estéidet, és az visszaköszön az egész napodban
És bár legkevésbé gondolsz rá, de a testi tisztaságod az hit kérdése is, hiszen legyetek tiszták testetekben is
És amilyen mértékben teszem tisztává a gondolataimat, olyan mértékben kezdenek a tetteim is megtisztulni
És ha részt vállalok a nemzetem tisztulásában egy Miatyánkkal, akkor valóban megtörténik velem a legjobb, ami megtörténhet
Ha meg elmegyek a Szent Anna réti kápolnába, ahol jár a Kegyelem, megtudom a Szűzanya közbenjárását értem
És amit teszek a lelkemmel, azt a testemmel is teszem
És az fordítva is úgy van, amit teszek a testemmel, abban részesévé teszem a lelkemet is
Ha felismerem a felelősségemet a lelkem egészségéért, akkor az ételeimben és italaimban is ott a felelősségem, hogy hogyan teszem egészségessé a testemet, vagy betegítem meg
Így hit kérdésévé emelem a testem egészségét is
Azaz magamhoz ragadom a sorsom vezetését
És ki milyen étellel etet téged, olyan a hite
Te meg eldöntöd, mit eszel, és mit iszol, a hited olyan, mint az ételed és italod
Abban is amit megeszel, és abban is, amivel megkínálsz másokat
Hogy mit akar az Isten, olyan ajándékokat akar adni, amiben felismered
És egyáltalán nem az a kérdés, hogy van e Isten, mert amikor felteszed ezt a kérdést, akkor a lényegedben ez a kérdés magadról szól
Hogy beismered a voltodat a lényegében, vagy nem ismered be
És mivel az Isten tiszteletben tartja a döntésedet, ezért máshogy nem adhat, hanem csakis a kérésedben
Ami meg a lényegében nemcsak az Isten létének az elfogadása, hanem önmagam lényegének beismerése, ami meg nem abban áll, hogy büszke lehetnék magamra
És hogy Isten Szent, az nyilván azt is jelenti, hogy meghallgatja a szenteket
És mivel arra válaszol, ami az akaratom, az meg nem szentséggel kezdődik, ezért már a gonoszságomban is meghallgat, ha kinyitom magam az igazságra, de még nagyon nem vagyok szent, még semmi szentség nincs bennem, hanem csakis vágyam van az igazságra
Istent amiben megismerem az az, amit ad nekem
És amiben egészen könnyű a felismerésem, amikor azt adja, amit kérek
És mivel az Isten Szent, a szentek Szentje, ezért az hiábavaló, és teljesen értetlen kérésem, amikor a másik ellen kérek
Hanem amikor az ellenségeimért és rosszakaróimért imádkozok az lesz majd, amit meghallgat, és amiben felismerhetem
És az olyan, mint a megbocsátás, ami nem érzelem, hanem döntés, akarati döntésem
Ami meg tüzet gyújt a sötétség felett, és elégeti a világ gonoszságait
Egészen máshogy viselkedünk eseményekben, amelyekre felkészültünk, és átgondoltuk, vagy amiben már részesek voltunk
Két legfontosabb eseményünk a születésünk, majd a halálunk, hogy halálba, vagy életbe halunk
Születésünk egy várakozás, hogy megállunk, vagy elesünk
A legfontosabbat, és a legértékesebbet kaptad, gondold át, és döntsd el az életed
Ugyan elbukhatsz, de választhatod az örök és boldog életet
Ugyan sivatagba jöttél, de az életed édenné teheti ezt a sivatagot
Vegyél tőlem életet, és életed lesz
Hiszen nem sivatagot, hanem paradicsomot teremtettem a számodra, és minden, amivel találkozhatsz, érted szól
Megtámogatlak a szavammal
Nem gondolhatok elég korán a halálomra, de nem félelemmel, a félelem a halálé, hiszen megragadom az életet
Hogy a gondolataim is éretté váljanak arra a pillanatra
Halálomban majd elém állsz, és megkérdezel, ha eddig elvetettem a felkészülésem gondolatait, hiába kérdezel, hiszen ha eddig nem értettem, ekkor sem fogok érteni
Olyan vagyok, mint az a hajóskapitány, aki amikor elkezdett süllyedni a hajója, elsőként menekült a hajójáról, azt tette, ami az elmúlás diktált, az elmúlás meg a földé
Ha viszont kap még egy esélyt, soha többé nem fog elmenekülni
Mert a menekülése megmarja
És felismeri, lélek vagyok, a lélek meg az életnek lett teremtve
És egészen könnyen ellene mond a félelemnek, és elnyeri az élet békéjét
A megtérés, majd az Istenben maradás akarati tevékenység
Ha nem vagyok az Istenben, akkor a szeretetem helyét átveszi az önösség, ami meg a bűn melegágya
És jó válaszadóm a múlt, hiszen ahogy az önösség vette át a helyét az istenszeretetnek, úgy uralkodott el a bűn, és avval jöttek el a háborúk
És avval mintegy bűntette magát a bűnbe esett nemzedék, nem az Isten bűntette őket, maguk rótták magukra a büntetést
És amilyen mélyre süllyedt, olyan erővel tört fel benne az igazságra törekvés, hogy kikerülhessen a szenvedésből
És a háborúkban az egyik is mondja, a másik is mondja, a harmadik is mondja, nem én kezdtem a háborút, az én vágyam a béke, miközben a lényegben nincs benne béke
Az Isten kezében van a béke, a gyermekeinek adja a békéjét
Mikor lázadok az Isten ellen, mért várhatnám el, hogy azt adja, ami egyébként nem vagyok, hogy a békéjét adja
Ha békét kötök az Istennel, megajándékoz a békéjével
Ha békém van, akihez megyek, ahhoz békét viszek
Ha nekem is, neked is, és neki is békéje van az Istentől, kiárad a nemzedékünkre a béke
Ami meg túlmutat a várakozáson, hiszen akarati tevékenység - tevékenység
Isten akarata benned a lelked megszentelődése mellette a tested egészsége is
Mindent, amit tested egészsége érdekében teszel, az egyezik az Isten akaratával
Akik állatokat tartanak, vagy gyakran találkoznak állatokkal, egészségesebbek, mert az állatok egészséges bélflórája jótékonyan hat a bélflóránk egészségére
Akik termőföld közelében élnek, azok is egészségesebbek, mert bélflórájukra jótékonyan hat a föld bakteriális élete
Hogy mit cselekszik napjainkban Jézus, és mit cselekedne?
Elsősorban azon van, hogy az irgalmát árassza ki a világra
És hogy mért a kérésünkben, hiszen azt adja, ami az akaratunk
Amit nem kérsz, hogyan lehetne az akaratod, hiszen az, hogy várd a sült galambot, de az nem jön el, a passzivitásod miatt nem tud jönni
Hiszen az akarat nagyon nem csak gondolat, hanem gondolatokból megragadott tettek
Ugyan az átgondolatlanságomból sok mindent Rá hárítanék, de amikor átgondolom, kiderül, én miattam történt az, mindaz, amit utólag elhárítanék
Mire is próbál rávenni, hogy kérjek, első abban Húsvét dátumának az egyesítése
Rá akarja árasztani Nyugat Házára a világosságát
És mire akarja rávenni Kelet Házát, hogy felajánlják önmagukat, és Oroszországot a Világ Győzedelmes Királynőjének oltalmába
És mire figyelmeztetett, ha nem teszik meg, sok ország összefog ellene
És mire kéri az engesztelőket?
Elsősorban imára, és engesztelésre, böjtre, hogy ki tudjanak tartani
És sem az, hogy mit nem kértek Tőle, sem az, amit kértek, és az gyökereiben jóra fordított sorsokat nem tud téged meggyőzni
Hanem csakis az átgondolásodban megfogant alázat, a felvállalt figyelem, és a bent tapasztalásai tudnak téged arra indítani, hogy egyrészt higgyél, másrészt felvállaljál magadért, és másokért
Az meg hogy más mit nem tett meg, az nem mentesít attól, amit nem tettél
Jézus is szenvedett, amikor elárulták, mégse gondoljuk, hogy a büszkesége miatt szenvedett volna. Bennünket is elárulhatnak és szenvedünk, szenvedésünkben lemegyünk a fájdalom teljességébe belemerülve, hogy Isten elé tárjuk fájdalmunkat, és ez a kiáltás imává válik. Akkor lesz a büszkeség nagyságává, ha ebben a szenvedő-imádságban nem fogadjuk el Isten ránktekintő, felénk nyújtó szeretetét.
Ez a szenvedő ima a másikért, az elárulóért is van, mert Isten felé is küldi a felismerő kegyelmet.