én termostátra gyanakszom.de viszont fűtésnk mindig kellene lennie.a fűtő radiátoron keresztűl mindig kering a h folyadék.a leg egyszerűbb diag gal/elm327/is meglehetnézni megedését.ha a második hűtési kőrben nem indul meg a keringés akkor felfor a h folyadék.és a hengerfej tőmítés előbb utóbb tönkre megy. ez már okozhat gondokat a fűtésben.
ülj be az autóba, zárd be az ajtókat.bal oldali ajtó ajtónyitó záró kapcsolóval nyissad zárjad az atókat,ha igy működik akkor nem vezeték szakadás.én is jártam így a bal hátsóval.betanítottam töbször is a kulcsokat,és jó let.ugy is mondhatnám hogy magától let jó.valami a bcm be lehetet amiért nem vezérelte az ajtót.
A 2007-es SX4 a következő tüneteket produkálja: Rendszeresen felforr a víz a hűtőben, aztán visszahűl, ha teljesen ráadom a fűtést. Ha városban lassabban megyek megint felforr aztán megint visszahűl. Van olyan jelenség is, hogy reggeli hideg induláskor nem fűt, aztán amikor a hűtővíz mutató eléri a piros mezőt (közben nyitva teljesen a fűtés...) megint visszahűl. A hűtővíz mennyisége, színe nem változik. Mi lehet a háttérben?
Van egy szeretett 1.6 4x4 SX4-em. Nem tudom mióta de tegnap vettem észre,hogy a központi zár amit a távirányítóval működtetek a bal első ajtót nem zárja. Csak kulccsal tudom ezt azt egy ajtót bezárni. Kaptam "okos" ötleteket hogy cseréljem le a zárat és jó lesz. Mi lehet az oka?
tempomatot én is utólag szereltettem annó (talán 2010-es benzinesbe). Nem volt annyira olcsó, de megérte, mert soha nem fizettem gyorshajtásért büntit, pedig viszonylag sokat megyek. Ha találnál számlás szerelőt, akkor bármennyibe is kerül, megéri.
Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy 2009 SX4-hez milyen E jeles nappali menetfényt ajánlotok ami ár/érték arányban azért nincs elszállva, és a műszakin sem fognak problémázni vele.
Sziasztok! Nem tudom hogy kell keresni a témák között, ezért itt kérdezem: 2007-es a kocsi, a fényszóró elektromos magasság állítóját levettem, valószínűleg rosszul raktam vissza. Hogy kell helyesen, fényszóró bal nagyon le jobb nagyon felfelé világít.
A rugót mindenképp és azonnal ellenőrizd, mert ha olyan helyen tört, nagy bajt csinál. (Érdemes nemcsak megnézni, hanem kézzel "végigfogdosni", végig ellenőrizni.) Érzésre inkább lengéscsillapító.
tapasztalatom személyesen nem volt,de ezeket a hibajeleségeket sokan tárgyaták már.ezek az alkatrészek okozhatnak ilyen hiba jelenségeket szerintük.és még más is.