Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
Hát...ezt utólag is becsülöm. Nem szerettem a módszereit, pl. ahogy kilistázta az én hsz.-eimet, még az AI előtt, és mindig tudott idézni olyat, amire nem bírtam tromfolni. Volt valami dermesztő abban, ahogy bulldogként utánanyúlt az embernek ( több más is volt, de akkor ezt elvarrom most). Hiányozni fog, nem személyesen, mert mérhetetlenül utáljuk- utáltuk egymást 10-15 éve, de akkor is, egy színfolt volt- a vén fasz, na-.
Hümérrel egyébként mi van? Tud róla bárki bármi olyan közölhetőt, ami miatt szerintem minimum 5-6 hónapja nem látom posztolni? Mi vele sosem voltunk jóban- sőt!-, de ettől függetlenül tényleg érdekelne.
Ha erre nem válaszol senki, úgyis ráírok pár emberre privátban.
Nekem porosodik egy '96-os Suzuki Swiftem a garázsban. :) Nincs szívem eladni.
De ez persze csalás, valójában egy kétéves Kiával járok. :) Pont belegondoltunk a férjemmel, hogy Mo-n sose vettünk új autót, itt meg rajoskodunk ezekkel az új kocsikkal, mintha nem lenne holnap. De amúgy racionális döntés, mert jólképzett autószerelők még nem jöttek el, szóval csak kókányolás megy autójavítás néven. Kell a garancia, hogy tudjuk, hogy meglesz javítva a kocsi. Különösen a férjem Citroenje lenne költséges ilyen téren. Vagy már kétszer cserélték a váltóját, vagy a magyar szerviz átejtett a palánkon. :) Pont Mo-n jártunk, amikor elpatkolt az 5/6 fokozata, és hülye fejjel nem mentünk el Bécsig legalább vele, hanem otthagytuk és hazarepültünk.
Pluribus s01e04. Továbbra is döbbenetes a széria nekem, teljesen lételméleti izé az egész. Giliigan nagyon belenyúlt megint, Rhea Seehorne-t pedig imádom, hogy nem töltette fel a dolgokat az arcán, ötvenes nő és kész és természetes, és az egész tehetsége miatt is, ami most bontakozik ki a nagy nyilvánosság előtt( a Better Caul Saul után, nyilván, már ott is nagyon jegyezték).
A Jaguar E-type-ról beszélünk? Mert ha igen, az azért luxusautó, ha szakadt 25 milliós, ha 100 milliós a példány. Ha esetleg tartott mellette még egyéb sima utcai autót is, és te arról beszélsz,annak típusát nem ismerem, évek óta nem beszéltünk. ( itt lehetnek keveredések, mert lehet, hogy te és én más-más időperiódusban ismerkedtünk meg a dolgaival). Már csak abban reménykedek, hogy ugyanarról a Vitóról beszélünk.
(ráadásul semmi illúzióm nincsen, hogy ebben a gazdasági helyzetben ezt a sportot, mint élsportot, és nem TAO-s drága élsportot csak így lehet űzni itthon, tehát nem megy simli nélkül, igaz nekem már 2000-ben is az volt a véleményem, hogy az elejéből mindenki elvihető lehetne ezért vagy azért és csak gátlástalanság/szerencse kérdése, hogy kit visznek el végül).
Mondjuk elég döbbenetes volt számomra T. F.-et, idei abszolút II. helyezett ( rally 1), illetve O. S.-t és a lányát. O.R.-t bilincsbe verve látnom, mivel mind T. F. mind O. S. lényegében azóta élversenyzők, 25-30 éve, amikor én akkor elmolyolgattam mondjuk harmadosztályban valamivel, de én ezeket a dolgokat- bár ártatlanság vélelme van- sosem mertem meglépni, pont ettől félve, amit most látok.
Én már tudom, kik az érintettek, igaz, a nevek már forogtak, de a fotókért be kellett regisztrálnom a Blikkre, de hát a kíváncsiság nagy úr. Ide nyilvánosan azért továbbra sem írom ki.
Itt az bonyolíthatta meg a szálakat, hogy az alkatrész-túlszámlázás, amely az "autósport-bűnözés" melegágya, majdnem mindig külföldi szálak bevonásával működik, már amennyire én ezt hallomásból tudom.
Miután pár éve már MINDEN számlát online lát a NAV, a számlagyárazás megszűnőben van.
Belföldön már nincs olyan, hogy elszámolok egy számlát ami nincs lejelentve, mert azonnal bukom az ügyet. Ha meg le van és a másiknál van ÁFA deficit, akkor ott bukik. Onnantól elég egy kisebb ellenőrzés is, hogy hol az áru. A "tanácsadás" jellegű kamuzások meg szintén nehezen indokolhatóak ha megkérdezik.
Gondolom volt a nem kicsi hiánya, akkor (a megállapításánál) bekérhettek adatokat, s azokat elemezve szépen leástak a gyökerekig, meg átnézték a lombot. Eddig tartott. Biztos volt annyi helyszín, közreműködő, hogy kellett az a 450 ember (meg pár célkutya).
Mp egyébként miért beszél úgy több, egyéniben megfuttatott jelölt-jelöltjéről, hogy akkor abban a választókerületben majd x-et indítják? ( Telex mai interjú). Én elhiszem, hogy ezek olyan elszólások, mint a Főnöknél az állandó- és kijavítandó- első szám első személy, de azért Péterke is telibe van nyomva hübrisszel, azt csak a vak nem látja. Én csak azért fogok rájuk szavazni, mert ezt a 15 éve menő kontraszelekciót és alkotmányjogi aljasságot, amit a 2010-es választások megnyerése óta csinálnak, és amiért engem a konzervatív barátaim akkor még sikítozó libsinek neveztek, már akkor megmondtam, hogy nem lehet elviselni. Amúgy inkább itt esz a fene ezekkel a dolgokkal, mert itt jobb helyen van, mert szőrmentén, Petike is a hübriszbe fog egyszer tudatilag belesokallni, látom én ezt, de hogy ezeket a 15 éves ráncfelvarrott, rosszarcú embereket nézzem tovább még 4 évig, nekem az a halálom (a ahogy a Főnök mondta a pocakos tábornokokról korábban). Kellene valami országos politikai vérfrissítés, hiába kinek mi a véleménye a Péterről, meg hogy mekkora katyvasz lesz ebből.
450 NAV ellenőr, az igen.. Eddig is tudtuk, hogy így megy ez, rally I. osztályban, az elejében meg pláne. Magam is tudnék vagy 20 nevet felsorolni ( most már csak hosszas gondolkodás után, öregszem), akik pár évre üstökösként feltűntek, majd hallottuk, hogy kóterban vannak...sajnos ez már 25 éve is számlagyár volt és bizony igen sokaknak. H. Norbert talán 4-szeres volt abszolút bajnok körül is vizsgálódnak, már nem először, nem tudom, ez az ügy összefügghet-e azzal. Ha jövőre lesz bajnokság egyáltalán, akkor pár névvel kevesebb induló lesz. Bocs mindenkitől a sportszakmázásért.
(ez egyelőre le is fagyott 15-nél, holnapra majd csak meglesz, de én eleve a teljes listát vártam rögtön, egyben a képembe rakva, nem ezt az IT-bénázást, vagy akár hekkerkedést, ami miatt megakadt az egész, azt hittem, ennél már profibbak).